• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/mediji

13.08.2018

22:22

(FOTO/VIDEO) MIROSLAV ILIĆ PEVAO PRED USTAŠKOM ZASTAVOM: Slavuj iz Mrčajevaca se baš ničeg ne stidi ILI SE PRAVI LUD!

Estrada

(FOTO/VIDEO) MIROSLAV ILIĆ PEVAO PRED USTAŠKOM ZASTAVOM: Slavuj iz Mrčajevaca se baš ničeg ne stidi ILI SE PRAVI LUD!

Podeli vest

Bio sam i pevao, ako me opet budu zvali, opet ću da idem da pevam, gde god da budu zvali, poručuje tast Dragana Šutanovca

Nakon skandala koji je izbio zbog zabrane Bajaginog koncerta u Karlovcu, Miroslav Ilić održao je nastup u zagrebačkoj Svetoj Klari.

Radi se o privatnoj fešti u okviru hrvatskog slavlja Klarinje, a Ilić je prevao ispred zastave da grbom koja ima prvo belo polje na šahovnici, što je obeležje zvaničnog grba ustaške države NDH.

Nakon što su se sporne slike i snimci pojavili, na društvenim mrežama usledila je lavina komentara poput: "Da li je sledeći nastup Tomsona u Guči?", "Miroslav Ilić u Zagrebu. Sve je to okej sem ovog grba iza. Prvo polje belo", i drugih.

Inače, ni Miroslavov koncert nije prošao bez pobune lokalnih HDZ-ovaca i HČCP-ovaca koji su pozvali na bojkot proslave. Tako je, zbog istog koncerta, s jedne strane optužen za ustaštvo, a sa druge za četništvo.

HRVATIMA NEMA LEKA! ISTORIJU NDH u Zagrebu će predavati ISTORIČARKA KOJA NEGIRA ZLOČINE NDH!

- Izvršni odbor Temeljnog organka HDZ-a Sveta Klara šokiran je, zgrožen i ogorčen činjenicom da uprava sportskog centra "Polet" organizuje koncert srbijanskog pevača Miroslava Ilića - naveli su iz HDZ-a, optužujući Ilića za veličanje četničkog pokreta.

Miroslav Ilić kaže da je pevao tamo gde je bio pozvan, te da se "ne razume u obeležja".

PITANJE JE DANA KADA SRBA U HRVATSKOJ VIŠE NEĆE BITI: Čotrić: Na Srbe u regionu se primenjuje "baltički recept" brisanja!

- Ne razumem se ni u zastave ni u grbove. Nisam čitao članke u hrvatskim medijima, to je opšta kakofonija, tu piše kako se kome šta svidi, ja bolje da se ne mešam. Nikakav problem se nije desio, najnormalnije sam otišao, otpevao, vratio se i sad čujem nešto oko toga prave. Niti znam ko, niti znam zašto. Bio sam i pevao, ako me opet budu zvali opet ću da idem da pevam, gde god da budu zvali - rekao je Miroslav Ilić.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sasa

pre 5 godina

Ljudi on ne prizna rodjenog sina a da se ivome cudimo.prodo veru za veceru.

u magnovenju

pre 5 godina

Ако је певао пред усташком заставом онда је он усташа а не славуј.

deda Raša

pre 5 godina

Eto vidite kome zet dade NACIONALNU PENZIJU! Pod hitno ukinuti tu vrstu penzije, jer se daje po babine linije a ne po zaslugama. Ovog puta je dobio Miroslav, ima ih jos slicnih njemu.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija