• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Nataša Šašić

08.09.2018

11:17

STRAŠNE OPTUŽBE! Zorica Marković: Mirko je SEKSUALNO ZLOSTAVLJAO "PINKOVU ZVEZDU"!

Estrada

STRAŠNE OPTUŽBE! Zorica Marković: Mirko je SEKSUALNO ZLOSTAVLJAO "PINKOVU ZVEZDU"!

Podeli vest

Zorica Marković tvrdi da je Gavrić primorao učesnika popularnog muzičkog takmičenja da ga oralno zadovolji na parkingu u Šimanovcima * Folkerka napominje da ima dokaze koje će dostaviti sudu

Zorica Marković tvrdi da ima dokaze da je Mirko Gavrić seksualno zlostavljao učesnika "Pinkovih zvezda"! Pevačica i muzički producent će od sutra biti cimeri u "Zadruzi 2", a folkerka poručuje da se neće smiriti dok Gavrića ne otera u zatvor jer ju je udario tamo gde je najviše boli.

Đole je jedini gospodin
Anabela, Gagi i Baki B3 su se digli iz mrtvih preko leđa jadnog deteta, Lune. Od cele te familije jedini gospodin čovek je Đole. Treba svi da mu se klanjajuZorica Marković

Kako komentarišeš to što je Mirko izjavio da si sina Dejana ostavila po rođenju?
- Sve neistine koje je javno govorio o meni moraće da dokaže na sudu. Ništa me ne dotiče, ali kada mi neko udari na porodicu, tada sam spremna na sve! Moj sin i ja imamo savršen odnos, radimo zajedno, imam i predivnu snajku. Priče da sam ikad zanemarila svoju decu su laž! Sve snimke sam poslala advokatu, a imam i dokaz da je Mirko terao jednog dečka da mu puši na parkingu u Šimanovcima!

Kog dečka je on navodno primoravao na to?
- Javio mi se momak kojeg je Gavrić seksualno uznemiravao na snimanju "Pinkovih zvezda" i terao na te stvari. On ima celu prepisku s njim, koju će mi dati i to ću priložiti kao dokaz na sudu. Sav honorar koji Mirko bude zaradio u "Zadruzi" moraće da mi isplati kada ga budem dobila na sudu. Uništiću ga ako nastavi da mi pominje decu, spremna sam u zatvor da ga pošaljem.

Kija je iskoristila slavu i svaka joj čast

Dejan Živančević

Da li se čuješ sa Kijom? Bile ste bliske u "Zadruzi".
- Ponekad se čujemo, jer Kija ima sada mnogo obaveza. Iskoristila je slavu i svaka joj čast. Žena je veliki profesionalac. Ona jeste izgubila veliku stvar - muža, ali je dobila nešto drugo. Život uvek pravi neki balans. Da li je ona sada emotivno prazna, to samo ona zna, ali jaka je ona.

Da li ste vas dvoje i ranije imali sukobe? 
- Nikakav sukob nismo imali. Problem je što bi on da bude popularan po svaku cenu, pa je udario na mene jer sam medijski interesantna. On je ceo život u nečijoj senci, Razijin drug (drug Anabele Atijas, prim. aut.) koji bi da postane poznat. Ali zeznuo se, sve što je do sada izgovorio o meni moraće da dokaže na sudu.

Promo

Mirko Gavrić

Zbog čega je onda počela vaša svađa?
- Navodno je sukob počeo zbog toga što sam ga spominjala u "Zadruzi 1", ali priču da je on biseksualac nisam ja započela, već njegovi prijatelji. Nikada nisam tvrdila da ja to znam, već da sam čula u rijalitiju za to. I od svih ljudi koji su to komentarisali, on se baš za mene zakači.

Učinila Anabeli
Anabela je trebalo da peva u jednom lokalu, ali nije bilo ni petoro zainteresovanih da je sluša, pa sam joj učinila da peva kod meneZorica

Koje priče si ti čula o njemu?
- Ceo grad bruji o njegovom seksualnom opredeljenju. Čak sam čula navodne priče da se o tome govorilo i na jednom njegovom rođendanu dok je bio sa tadašnjom verenicom, a sada ženom. Pričalo se da mu je ona samo paravan. Ali to nikada nisam pričala javno. Nemam ništa protiv gej populacije, imam mnogo prijatelja koji su naklonjeni istom polu. Nije problem kog si opredeljenja, problem je kad si peder u duši.

Šta misliš, hoćete li imati problema u "Zadruzi"?
- Iskusan sam rijaliti igrač i on će za mene biti samo vazduh, i to onaj crni što izlazi iz auspuha automobila. Meni je ulazak u "Zadrugu" zabava i igra. O meni ne može ništa novo da se sazna, iako su njegova drugarica i ceo taj klan pokušavali da dođu do nekih priča o meni.

Kojih to priča?
- Sve sam saznala kada sam izašla iz Bele kuće. Oni su kopali po mojoj prošlosti, raspitivali se u mom kraju ne bi li našli neku prljavštinu, pa su onda javno lupetarali o meni. Ali ja sam otvorena knjiga, džabe im.

Miljana će biti oštrija, Mika i Giba najzanimljiviji

pink.rs

Ko ti je od novih učesnika najviše privukao pažnju?
- Mika i Giba su mi super. Oni nikome neće da ćute, zanimljivi su i jedinstveni. Miljana Kulić će sada biti oštrija i verujem da će praviti šou, da nikome neće ćutati i biti blaga prema onome ko je čačne. Mala Aleksandra Subotić je fenomenalna i iskusan rijaliti igrač.

Na koga tačno misliš kada kažeš klan?
- Pa na Anabelu, Gagija i Bakija B3, pevača koga nema ni na mapi. Oni su se svi digli iz mrtvih preko leđa jadnog deteta, Lune. Od cele te familije jedini gospodin čovek je Đole Đogani i njegova porodica. Treba svi oni da mu se klanjaju.

Misliš li da će Luni sada biti lakše jer će uz nju biti brat Adam i prijatelj Mirko?
- Ma kakvi, prva žurka i alkohol i onda će isto sve raditi kao u prvoj sezoni. Njoj ne vredi da sa sobom uvede puk vojske, mora sama da se bori. Svi zajedno će da prave sranja.

Da li si se čula s Anabelom?
- Nemam ja šta da pričam sa njom, sve što treba rešićemo na sudu. Sa Anabelom sam se videla jednom u životu jer sam htela da ispadnem čovek. Trebalo je da peva u jednom beogradskom lokalu, ali nije bilo ni petoro zainteresovanih da je sluša, pa sam joj učinila da peva kod mene. Tada je sa njom bio i onaj njen Andrej.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!
Fudbal

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je dve prijateljske utakmice u martu, sa polovičnim uspehom. Poraz od Rusije (4:0) još jednom je pokazao brojne nedostatke u igri "orlova", dok trijumf nad Kiprom (1:0) nikoga nije ubedio da su puleni Dragana Stojkovića kadri za velika dela i uspeh na predstojećem Evropskom prvenstvu. Pre toga, ostalo je da se završi klupska sezona u šampionatima širom Evrope i sveta gde nastupaju naši igrači.

28.03.2024

16:03

Planeta

Tajvan priznao, američke "zelene beretke" su na tri milje od Kine! Vojska SAD nije kročila na ostrvo od 1979!
Ključa u jugoistočnoj Aziji

Tajvan priznao, američke "zelene beretke" su na tri milje od Kine! Vojska SAD nije kročila na ostrvo od 1979!

Tajvan je zvanično potvrdio stalno prisustvo trupa iz Sjedinjenih Država na ostrvima pod kontrolom Tajpeja u blizini obale kontinentalne Kine. Peking smatra da ostrvo svojom teritorijom, uprkos žestokom protivljenju lokalnih stanovnika. Tenzije oko statusa Tajvana su naglo porasle poslednjih godina. Tajpej je očigledno na vojne manevre Kine odgovorio tako što je na "svoje kopno" pozvao američku vojsku!

28.03.2024

17:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija