• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. SPASOJEVIĆ

19.09.2018

22:46

BRENDON MUVAO STANIJINOG DEČKA! Isplivala vrela prepiska dva učesnika Zadruge

Estrada

BRENDON MUVAO STANIJINOG DEČKA! Isplivala vrela prepiska dva učesnika Zadruge

Podeli vest

Branislav Radonjić pre "Zadruge" slao Vladimiru Tomoviću fotke na kojima je obučen kao žena sa zadnjicom u prvom planu

Bivši učesnik "Velikog brata" i "Parova" Branislav Radonjić Brendon muvao je Vladimira Tomovića, dečka Stanije Dobrojević u "Zadruzi"! On se nabacivao kršnom Crnogorcu preko Fejsbuka tako što mu je slao fotografije na kojima u suknjici pokazuje svoju zadnjicu.


Hit je došao do prepiske u kojoj se vidi da je kontroverzni takmičar rijalitija prvi kontaktirao starletinog frajera, pa je pokušao da ga očara svojim golišavim slikama.
- Vladimireee, baš mi je drago da se kuckamo. Kuronjo! Maco - započeo je ekscentrični Brendon prepisku, a zatim iskritikovao Tomovića što mu nije poslao broj telefona:


- Nisi mi poslao SMS, Vlado. Pošalji mi poruku, javi se i zovem te kad sam u gradu.
Posle ovoga Radonjić je poslao i srce, ali je Vladimir, koji je javnosti poznat kao homofob, ostao uzdržan. Kako bi ga otkravio, Brendon je odlučio da se samo za njegove oči slika u ženskim suknjama i haljinama, iz kojih mu je virilo pola guze. Vladimiru se ovo očigledno nije dopalo, pa mu je pripretio: "Nemoj da mi šalješ ove slike, blokiraću te."

VLADIMIR SE POSVAĐAO SA STANIJOM! Pljuštale žestoke uvrede: KURVO I PROSTITUTKO!

Foto: Informer

Tekst potpisa

Branislav je u prvi mah spustio loptu:
- Okej. Mislio sam da voliš CD (cros dressing - muškarac prerušen u ženu, prim. aut.). Dobro, neću, sori. Kako si ti, šta radiš? Nemoj da se ljutiš.

Momak koji je odmah po ulasku u "Zadrugu" smuvao Dobrojevićevu, a nedavno čak rekao i da bi je rado oženio, uzvratio je kratko: "Opušteno. Nema ljutnje, samo budi dobar."

Foto: Informer

 


Međutim, kada je njegov bivši cimer iz "Parova" nastavio da ga muva sa pitanjem: "Ti voliš devojke ili i tipove?", Vladimir ga je blokirao na svim društvenim mrežama.
Prema rečima Tomovićevog prijatelja, koji je insistirao na anonimnosti, Brendom mu se udvarao mesecima.
- Nikada mi neće biti jasno zbog čega je navalio na njega, kad zna da mrzi gejeve. U "Parovima" je bio kažnjen zato što je rekao da su pederi bolesni, ali on je takav. Još kad je čuo da Brendon po gradu priča da je Vladimir zaljubljen u njega, potpuno je odlepio. Čudi me da ga nije prebio. Ako mu u "Zadruzi" krene s tim pričama, biće haos - otkriva Vladimirov drugar.

Foto: Informer

 

Inače, Tomović je poznat domaćoj javnosti po ekscesu koji je napravio 2011. godine u "Velikom Bratu". Njega su jednom prilikom cimeri isprovocirali, pa im je pokazao svoj polni organ. Posle VB takmičio se u "Parovima" na Hepi televiziji, gde je i upoznao Brendona.

Pre Stanije se ložio na Soraju

Foto: Instagram/Soraja Vučelić

 

Tomović je izgleda slab na starlete! On je pre Stanije navodno bio odlepio za njenom rivalkom Sorajom Vučelić. Kad su mediji preneli informaciju da je osvojio prsatu lepoticu, ona je to brže-bolje demantovala, ali je ostala senka sumnje.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!
Politika

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!

Srpska lista je danas saopštila da snimak na društvenim mrežama na kojem se čuju izjave Radoice Radomirovića zamenika ministra u vladi Aljbina Kurtija Nenada Rašića i Arbera Vokrija predstavlja "dokaz postojanja i delovanja organizovane kriminalne grupe sa ciljem protivpravnog delovanja i otimanja imovine čiji su vlasnik institucije Republike Srbije", a kako bi sebi odnosno drugim licima pribavili imovinsku korist, odnosno stanove.

26.04.2024

14:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17