• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. K.

22.09.2018

14:07

KARLEUŠA: U Kini me gledaju kao vanzemaljca

Estrada

KARLEUŠA: U Kini me gledaju kao vanzemaljca

Podeli vest

Jelena Karleuša kaže da Kinezi upiru prstom u nju i da je gledaju kao da je vanzemaljac! Pop zvezda, koja je nedavno s porodicom boravila u gradu Guangdžou, gde njen muž Duško Tošić igra fudbal, objašnjava zašto se tamošnje stanovništvo okretalo za njom

- Kao što se ovde kod nas deca okreću i gledaju sa čuđenjem ljude druge rase, tako su i tamo deca upirala prstom u mene jer im je bilo zanimljivo što sam bela, a pored toga sam i plavuša, pa sam im dodatno upadala u oči - priča Jelena i dodaje da je oduševljena ovom azijskom zemljom:


- Kina je veoma moćna i bogata država. Sigurno će u skorije vreme postati ekonomija broj jedan u svetu. Samo tridesetak kilometara od grada u kojem smo bili nalazi se fabrika "ajfona". Obišli smo i tamošnje egzotične plaže koje izgledaju kao sa razglednice, stvarno je prelepa zemlja i svako ko je u prilici treba da je poseti.

(FOTO) KARLEUŠA SE OGLASILA NAKON SAHRANE DUŠKOVOG OCA: Ovo je realnost života

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dragan

pre 5 godina

Ja sam u Kini bio pre 30 godina i ljudi su od davno navikli na bele ljude, a gledaju u hodajući plastiku. Pa to gledaju i ovde.

Prle

pre 5 godina

Kazete: Pop zvezda ????? A gde to??? Milfara najobicnija !!!! Da svaki dan ljubi stope Duska !!!! ONA prica svoje "dozivljaje" iz Kine ?????

TANJA

pre 5 godina

Gledaju te svuda kao vanzemaljca,il kao skandal osobu,il kao budalu koja napada narod...Uglavnom,nigde te ne gledaju kao normalnu zenu i cenjenu pevacicu.

MALI PERICA

pre 5 godina

pop zvezda. ? sad sam definitivno siguran da tosic sve novine placa da o njoj svi pisu. pa nemoguce je , jednostavno je nemoguce da o njoj toliko pisu a ona je niko i nista pa svi znaju da je Sasa Popovic sa dna iz blata podigao i doneo u njegov sou. . kakva bre pop zvezda. ovi textovi su otisli predaleko. . pa dara bubamara ona . . . . je za nju zvezda. o cemu mi citamo.

Jo Jo Jo

pre 5 godina

Pa gledaju te tako zato što jesi kao vanzemaljac ni na sta ne ličis a da ne pricamo o ponasanju jedne "majke" kao sto si ti divan primer dajes svojp deci

Ništa neobično

pre 5 godina

Dobro si rekla, kao vanzemaljac. Da nije tvog Duška niko se nebi okrenuo za tobom. Mozda za plastikom, koja ce ti jednog dana cureti iz tela.

Zivojko

pre 5 godina

Jelka Karajeusla - super babac! Gde taj prdne, tu sine cvece vene i nikad vise ne raste!

Daca

pre 5 godina

ako ode u indiju tamo ce da je gledaju kao svetu...ko razume shvatice.

akomoze da se ne vracas

pre 5 godina

mi bsmo voleli da je tako odavde posmatrano

Doktor

pre 5 godina

Ma ko gleda ovu nakazu jos majketi ko zna kake droge ona uzima cega zvezda ona sva naduvana silikonjara

dida

pre 5 godina

srpska seljancura koja je Videla neke svetske zvezde pa pokusava neke kopije da uradi al srpski seljakluk izvire iz nje kao lava iz vulkana jer prije samo 100 godina 99% srba su bili zemljoradnici i stocari a te tradicije se ne mozes tako lako odlepiti jer se utkalo u gene taj primitivizam i seljakluk

JOSIF

pre 5 godina

Pa cude se ljudi!Nisu videli toliku karakondzulu,plase se da ih nepojedes.pozz

Deksi

pre 5 godina

A neeeee negledaju je ovde kao vanzemaljca,već kao jednu običnu budalu.To jedino izgleda nevidi Duško,jer bi te odavnooooooo našpicario(rečeno fudbalskim žargonom).

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija