• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. Kostić

27.09.2018

14:30

GAGI ĐOGANI: Stanija je IZLIZANA, a moju Lunu gledaju KAO DA NIJE NORMALNA!

Estrada

GAGI ĐOGANI: Stanija je IZLIZANA, a moju Lunu gledaju KAO DA NIJE NORMALNA!

Podeli vest

Otac Lune Đogani, Gagi Đogani zabrinut je što mu se ćerka svakodnevno svađa sa Stanijom Dobrojević u "Zadruzi 2". Denser kaže da zbog toga, ali i patnje za Slobom Radanovićem, njegovu mezimicu neki smatraju nenormalnom

- Luna i dalje voli Slobu. Nisam očekivao da će ponovni ulazak u "Zadrugu" toliko da je pogodi i da je baš sve toliko podseća na njega. Desi se da se rastuži i počne da plače zbog svega što joj se dogodilo u prethodnoj sezoni. Zadrugari je uopšte ne razumeju, posmatraju je sa strane kao da nije normalna. Teško da bi neko uspeo da izdrži situaciju koju su Sloba i Luna izdržali - priča Đogani.

Popularnost
Stanija mora da se pomiri s tim da je Luna mnogo popularnija od nje

Gagi



Za starletu, koja je za Lunu rekla da joj je fetiš da rastura brakove i da se "nabija na onu stvar" oženjenim muškarcima, Gagi ima jasnu poruku.


- Šta ona Stanija glumi neki nivo?! Ona i Luna ne mogu da budu drugarice. Njih dve su dva različita sveta. Lunino vreme je sada i ona je u odnosu na Staniju mnogo popularnija tinejdž devojka. Stanija mora s tim da se pomiri. Prošlo joj je vreme, izlizana je jer smo sve videli od nje. Nisam očekivao da će se Stanija ovako ophoditi prema Luni, koja joj nije ništa loše uradila. Tako je samo pokazala koliko je nesigurna, ljubomorna, posesivna i da generalno nije dobar čovek - kaže denser.

Sve je podseća na Slobu
Pre nego što je ušla u "Zadrugu 2" bila je zabrinuta i zamišljena. Rekla mi je da ne zna kako će da se nosi sa svim što je u rijalitiju podseća na Slobu
Gagi Đogani


Gagi otkriva da se Luna čudno ponašala pre nego što je ponovo ušla u rijaliti.


- Dva dana pre nego što je ušla u "Zadrugu 2" bila je dosta zabrinuta i zamišljena. Kada sam je pitao zašto je takva, odgovorila mi je da ne zna kako će da se nosi sa svim što je u kući podseća na Slobodana, toga se najviše bojala. Sve ostalo joj, kako je rekla, nije problem - jasan je denser.
On ističe da će Luna sve to prevazići i da se od nje u budućnosti može očekivati mnogo više.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Power ?

A post shared by STANIJA DOBROJEVIĆ (@stanijadobrojevic) on Sep 17, 2018 at 11:46am PDT


- Biće ona aktivnija, sada je tek početak, još uvek se upoznaje sa novim drugarima. Što se mene i Anabele tiče, i da ostane ovakva kakva je do sada, mi ćemo biti zadovoljni. Malo je krhka zbog veze sa Slobom, ali proći će je to vremenom. Adaptiraće se u novoj sredini i biće sve bolja do finala - kaže nekadašnji suprug Anabele Atijas.

Gagi: Luna je Anabeli i meni obećala da će biti jaka

Gagi otkriva šta je Luna obećala njemu i majci Anabeli pred povratak u rijaliti.


- Obećala nam je da će biti jaka. Kao roditelji, zadovoljni smo njenim dosadašnjim učešćem. Nismo hteli da je savetujemo da u "Zadruzi 2" bude neka druga Luna. Često pominje psihologa i antidepresive, to nam se ne dopada, ali ne možemo da je menjamo. Kada bi se promenila, onda to više ne bi bila Luna. Rekla nam je da će sve stoički izdržati - ističe Đogani.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija