• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.10.2018

19:13

(FOTO) POSLE SVAĐE SVE JE SLAĐE, LJUTE RIVALKE HOĆE DA SARAĐUJU! Karleuša i Dara se mrzele i vređale, a sad snimaju duet!

Estrada

(FOTO) POSLE SVAĐE SVE JE SLAĐE, LJUTE RIVALKE HOĆE DA SARAĐUJU! Karleuša i Dara se mrzele i vređale, a sad snimaju duet!

Podeli vest

Dara Bubamara i Jelena Kareluša godinama su se nazivale najpogrdnijim imenima, a sada su odlučile da ukrste glasove

Dara Bubamara i Jelena Karleuša godinama su se mrzele i čašćavale najgorim uvredama, a sada bi da snimaju duet! Dve pevačice su dugo zabavljale narod svojim medijskim ratovima, u kojima je Dara JK nazivala "divokozom", a Kareluša njoj poručivala da ima "facu matorog štakora".

Ujedinio ih neprijatelj

Kada su u aprilu shvatile da imaju zajedničkog neprijatelja Seku Aleksić, zavađene folkerke su se naprasno pomirile, pa je "mala od skandala" bila specijalni gost na Bubamarinom koncertu u beogradskoj Areni. Sada pevačica iz Novog Sada kaže da bi rado ukrstila glas sa svojom dojučerašnjom ljutom rivalkom i da će se to dogoditi kada nađu odgovarajuću numeru.

- Rado bih snimila duet sa Karleušom, ako nađemo pravu pesmu, što da ne - kaže za Informer Dara, očigledno zaboravljajući da je svoju "dragu koleginicu" svojevremeno nazivala "trandžom i kiklopom", zbog čega ju je JK i tužila.

Foto: Instagram

Dara sva isfotošopirana


Dara je izbacila na društvene mreže nove fotke na kojima izgleda neprepoznatljivo. Mnogi su prokomentarisali da ne liči na sebe i da je "ispeglana" preko svake mere.

Pevačica na novom izgledu može da zahvali vrhunskom fotografu Andriji Damjanoviću i njegovom fotošopu.

No, ni supruga Duška Tošića u tom ratu nije držala jezik za zubima, pa je Bubamaru izvređala na Fejsbuku:

- Radojka, vreme je da jednom zauvek stvari nazovemo pravim imenom i da te stavimo na tvoje mesto. Da li si ti, nesrećnice, sa silikonskim dupetom posred grudi i facom matorog štakora dala sebi za pravo mene da vređaš? Ti, mukice, pevaš po gradskim kafanama, raznoraznim birtijama za smešne pare pred 50 ljudi! Nemaš nijedan koncert u karijeri. Sve što ti imaš je auto na lizing i stan na kredit u Lisičjem potoku, tri strahotne "filip plejn" krpe sa cirkonima kupljene od šanera, pseću dužinu nogu i šiške koje nabacuješ od temena pa do pola njuške da koliko-toliko sakriješ rugobu - napisala je Karleuša u svom stilu. 

Ipak najzapamćenija njena rečenica kojom je želela da uvredi koleginicu bila je: "Kako Dara od Radojka?", aludirajući na Bubamarino pravo ime.

To sve puno košta

Godinama je trajao taj medijski rat, a jedna od najbrutalnijih prozivki koje je pevačica iz Novog Sada uputila Karleuši bila je ta da se oblači jeftino:


- Ovo na meni je "filip plejn". Kada čuje "divokoza", verovatno će da dobije fras i da brže-bolje ide da pozajmljuje garderobu, da se zakucava za španski zid i tako slika, jer ona misli da to deluje skupo - rekla je Dara o Jeleni pre dve godine.

 

(FOTO) KARLEUŠA U TOPLESU IZBACILA DŽINOVSKU GUZU! Da li je ovo Jelenina NAJPROVOKATIVNIJA SLIKA?

Foto: Instagram

Jeco, je l' ti guza prirodna?!

Jelena Karleuša je fotkama sa Maldiva, gde trenutno uživa sa porodicom, izazvala pravi rat na Instagramu. Njeni fanovi uveliko raspravljaju da li joj je zadnjica prava ili silikonska.

- "Izvadi silikone iz guzičetine", "Nećeš potonuti sigurno zbog silikona u grudima i zadnjici", "Puna si silikona", "Mnogo dobro urađeno dupe" - samo su neki od komentara onih koji su ubeđeni da je Jelena radila zadnjicu.

JK ne želi da prizna da je operisala guzu.
- Nemam nijednu plastičnu operaciju lica, nemam botoks. Davno sam povećala grudi, a pune usne imam na majku - rekla je Karleuša na ovu temu.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
vule

pre 5 godina

A ko je ova levo na slici? Trebalo bi da bude ona Karleusa ali ona je debela i zadrigla.

Djura

pre 5 godina

Kao ispusene mustikle...ne mogu da pobede pesmama ove mladje sto dolaze a onda nema para...mislim da je jeleni bolje da ode u kinu i tamo pokusa da se ostvari,a dara da rodi jos neko dete i da se udomi s nekim bogarasem

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija