• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: hit

17.10.2018

08:32

PAKLENI PLAN LUKE LAZUKIĆA: Zove Daču da svedoči protiv Nate!

Estrada

PAKLENI PLAN LUKE LAZUKIĆA: Zove Daču da svedoči protiv Nate!

Podeli vest

Luka Lazukić odlučio je da na spisak svedoka stavi bivšeg muža Nataše Bekvalac, Danila Ikodinovića. Očekuje da nekadašnji vaterpolista potvrdi kako je pop zvezda sklona žustrim raspravama i fizičkom nasilju

Luka Lazukić pozvaće bivšeg muža Nataše Bekvalac, Daču Ikodinovića, da svedoči protiv nje na sudu, ekskluzivno saznaje Hit! Pevačicinom i dalje zakonitom suprugu sudi se zbog porodičnog nasilja, pošto je 14. aprila pretukao pop zvezdu u njenom stanu na Dedinju.

Dača odlepio

Kada je čuo da Lazukić hoće da ga predloži kao svedoka na sudu, Ikodinović je odlepio i rekao da mu ne pada na pamet da blati majku svoje ćerke

Lazukić je odlučio da na spisak ljudi koji će stati u njegovu odbranu stavi i bivšeg vaterpolistu, koji s Bekvalčevom ima ćerku Hanu.

- Luka se brani time da je Nataša prva napala njega, pa želi da dokaže da ona ima istoriju burnih odnosa sa muškarcima, te da tokom rasprava često nasrće na njih. Zato veruje da mu je Danilo "kec u rukavu", jer je čuo da su se i oni žestoko svađali, pa se nada da će otkriti detalje njihovog braka. On očekuje da će bivši vaterpolista na sudu potvrditi kako je ona histerična, sklona žustrim raspravama, ali i fizičkom nasilju - otkriva dobro obavešten izvor za Hit.

Traži podršku

Luka veruje da mu je Danilo "kec u rukavu" jer je čuo da se i on žestoko svađao sa Natašom

Lazukić je preko prijatelja pokušao da kontaktira sa Ikodinovićem, koji je s pevačicom bio u braku šet i po godina. Poznati sportista je bez oklevanja rekao da mu ne pada na pamet da blati majku svoje ćerke.

- Dača je bio šokiran kad je čuo da Luka namerava da ga zove kao svedoka. Zajedničkim poznanicima je odbrusio da poruče Luki da sam vodi svoje bitke i da ga ne zanima ništa, osim ako se ne tiče njegove i Natašine ćerke. Kratko je u svom maniru rekao: "Ma neka me mane toga! Može da radi šta hoće i mene nek ne meša" - priča naš izvor.

6 godina 

su bili u braku Nataša i Dača

On dodaje da je, i pored toga što ga je Dača otkačio, Luka rešio da ga predloži za svedoka.

- Mada ne želi da se meša, Ikodinović će morati da se odazove sudu. Ne verujem da će išta loše reći o Nataši, bez obzira na to što su u braku imali ozbiljne probleme. Poznato je da su posle njegove saobraćajne nezgode praktično živeli odvojeno. Njihov stan je imao dva ulaza, a spavali su svako u svojoj sobi. Ostaje da se vidi hoće li Danilo na sudu otkriti još neke detalje iz braka s pevačicom, nepoznate javnosti - ističe naš sagovornik.

Nata: Danilo me nikad nije udario

Foto: Informer

Lazukićevi advokati su počeli da pripremaju teren za Ikodinovićevo svedočenje na poslednjem ročištu u septembru. Oni su pitali Natašu da li je u braku sa bivšim vaterpolistom imala burne svađe koje su vodile ka nasilju.
- Ne. Nikada - odgovorila je Bekvalčeva, dok advokati optuženog Luke planiraju da uz Dačinu pomoć dokažu da nije bila iskrena kada je ovo rekla.

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Djura

pre 5 godina

A zasto pakleni???pa ona hoce njih da unisti...a jel'te kako ona to ima 100 propalih brakova i nijedan frajer nije dobar za nju...tu neceg drugog ima ,mislim da je do nje...i ona zna to i to iskoriscava maksimalno...jer ovi nasi zakoni su bezveze

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija