• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Milić

29.10.2018

23:00

LEGENDARNA PEVAČICA UPLAŠENA ZA SUDBINU MLAĐEG KOLEGE: Od Silvane do Darka pola je estrade izginulo na točkovima

Estrada

LEGENDARNA PEVAČICA UPLAŠENA ZA SUDBINU MLAĐEG KOLEGE: Od Silvane do Darka pola je estrade izginulo na točkovima

Podeli vest

Lepa Lukić kaže da svakog dana plače zbog Darka Lazića i priseća se koliko je njenih kolega do sada izgubilo život na četiri točka

 Legendarna pevačica ne može da zaboravi kada je pukom srećom izbegla tragičnu sudbinu svoje koleginice Silvane Armenulić. Te davne 1976. godine trebalo je da putuju istim kolima, ali se Lukićeva uspavala.

- Darko je brzo vozio, a nije na vreme naučio da su mnoge njegove kolege tako izginule. Jadna Silvana je izgubila život zato što je volela sama da vozi i svuda da stigne na vreme. Ja, hvala Bogu, nisam bila s njom tada u kolima, a trebalo je. Ona je nastradala zbog gluposti - kaže pevačica za naš list.

Ona ističe da već danima uplakana sedi kod kuće i moli se Bogu da Lazić izvuče živu glavu:

- Plačem zbog Darka, žao mi njegove mladosti i karijere koja je na početku. Držim palčeve da preživi. Sunce moje, znam da mu je loše. Žao mi je i njegove majke najviše, što kaže: "Sine, nemoj da mi umreš". Dete joj je. Kada su mediji objavili da su naredna 24 sata kritična za Darka, stalno sam pitala prijateljicu: "Je l' prošlo 24 sata, je l' sada van životne opasnosti?".

Oni su stradali na drumu

Foto: Informer DN

Nebojša Saveljić,Hašim Kučuk Hoki,Toše Proeski,Silvana Armenulić, Luis, Darko Radovanović, 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Član nekada popularne grupe "Montenigers" Nebojša Saveljić Nebo je 1999. godine u 28. godini poginuo na putu Podgorica-Cetinje, kada je automobil u kome se nalazio udario u stenu. Tri godine kasnije, i jugoslovenski pevač Hašim Kučuk Hoki je u saobraćajki izgubio život.
Jedna od najvećih estradnih tragedija bila je kada je Toše Proeski stradao na autoputu u Hrvatskoj. Pevač koji je važio za jednog od najtalentovanijih muzičara poginuo je sa samo 26 godina.
Darko Radovanović je 2011. godine imao saobraćajku kod Ostružnice, gde je izgubio život. Iste godine stradao je i njegov stariji kolega Ljubiša Stojanović Luis kod Feketića.

Darkova starija koleginica svakodnevno zove i KBC Zemun i raspituje se za njegovo zdravstveno stanje.

- Kontaktirala sam sa bolnicom, molila sam ih da mi prebace vezu na odeljenje šok-sobe da vidim kako je Darko. Ali mi nisu mnogo rekli, jer ne smeju da daju informacije. Samo su mi kazali da mu je stanje nepromenljivo, što znači da je loše - kroz suze priča Lepa.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija