• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Milić

02.11.2018

11:12

MOJA LENA NEMA BRATA! Goca Tržan: Ivanu i Miljani želim da se još RAZMNOŽAVAJU!

Estrada

MOJA LENA NEMA BRATA! Goca Tržan: Ivanu i Miljani želim da se još RAZMNOŽAVAJU!

Podeli vest

Goca Tržan tvrdi da njena ćerka Lena, koju je dobila sa Ivanom Marinkovićem, nema brata! Pevačica odbija da poveruje u činjenicu da je njen bivši suprug napravio dete rijaliti zvezdi Miljani Kulić

Na pitanje da li je Lena upoznala malog Željka Kulića, Goca kao iz topa odgovara:


- Ne znam kako to mislite, ja se nisam drugi put porađala, tako da Lena nema brata, koliko ja znam!

Zna istinu
Lena nije ni pitala da vidi bebu, ne želi da razgovara o tome. Samo zna da je njen otac napravio dete u rijalitiju
Goca Tržan


Kada smo joj osvežili pamćenje, Goca nam je rekla šta misli o tromesečnoj bebi, koja trenutno boravi u Šimanovcima, dok je njena majka Miljana ravnopravni učesnik rijalitija "Zadruga".


- O Miljaninom detetu ništa ne znam, nadam se da je dete zdravo i da je dobro. To što je dete u rijalitiju je stvar izbora njegovih roditelja. Nemam ja o tome šta da mislim, pa to nije moje dete - iskrena je pevačica.


Ona otkriva da sa bivšim mužem Ivanom nije u kontaktu godinama i da ga nije zvala da mu čestita to što je drugi put postao otac:

11
godina ima Gocina i Ivanova ćerka Lena


- Nisam čestitala Ivanu, nisam ga ni videla dve godine. Njih troje (Ivan, Miljana i Željko, prim. aut.) nemaju nikakve dodirne tačke sa nama. Želim im sreću u svakom slučaju, da šire porodicu, da se vole i da se razmnožavaju.


Miljana je pre ulaska u rijaliti optužila Ivana da je loš otac, a i Goca je svojevremeno imala problem sa Marinkovićem upravo zbog toga što je nemaran roditelj. Međutim, Goca kaže da je sve to sada iza nje:


- Posle sedam godina od razvoda uopšte nemam potrebu da pričam kakav je Ivan bio otac i suprug. Sve što sam imala da kažem o tome, rekla sam odavno. Ja sam zaboravila da sam nekada bila udata prvi put. Toliko je moj život sada skladan da uopšte ne razmišljam o tome. Žao mi je ako je Miljana nesrećna ili bilo ko na ovom svetu. Ali ima dete, neka se savije oko njega. Ima najveće bogatstvo na svetu, a sve drugo nije bitno.


Bez obzira na sve, Goca kaže da će dozvoliti ćerki da upozna Željka ako joj to bude tražila.


- Naravno da neću imati ništa protiv da Lena upozna Željka, ukoliko to bude želela. Ali, da bi donela tu odluku, mora malo da poraste. Lena zna da je njen tata napravio dete u rijalitiju, jer ja od nje ne mogu ništa da sakrijem. Ona imam telefon, socijalne mreže i u sve je upućena. Mada, za sada ona ne priča o tome. Ne želi da razgovara na tu temu. Nije ni pitala da vidi bebu - zaključuje pevačica.

Foto: Screenshot (YouTube)

Miljana: Ivan je zeznuo i mene i Gocu

 

Miljana Kulić je rekla da su i ona i Goca Tržan žrtve Ivana Marinkovića. Rijaliti zvezda je ispričala kako ih je obe obmanuo.

- I Goca i ja smo Ivanove žrtve. Ni jedna ni druga nije ovo zaslužila. On očigledno voli samo sebe, čim može tako da se ponaša. Gadi mi se - rekla je učesnica "Zadruge".

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SM

pre 5 godina

Ima,ima Goco,htela ti to,ili ne.Ima brata po ocu,iako se to tebi ne svidja.A tvoja cerka vidimo,jos malo pa ce i ona da glumi zvezdu,naocare stavila u studiju,bezobrazna i nevaspitana.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17