• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.11.2018

23:06

(FOTO) NJU NIKO NIJE OČEKIVAO: Ana Sević se provodi dok je Darko Lazić u bolnici!

Estrada

(FOTO) NJU NIKO NIJE OČEKIVAO: Ana Sević se provodi dok je Darko Lazić u bolnici!

Podeli vest

U beogradskoj "Štark" areni pevačica Maja Berović u petak uveče održava svoj veliki solistički koncert, koji je započela numerom "Harem". Sasvim očekivano, nju su podržale brojne kolege među kojima i Ceca Ražnatović, Anastasija Ražnatović, Katarina Grujić i drugi. Ipak, najveću pažnju izazvala je Ana Sević!

Pevačica Ana Sević pojavila se na koncertu Maje Berović iako se njen još uvek zakoniti suprug, Darko Lazić, bori za život nakon saobraćajne nezgode koju je imao prošlog utorka, kada je automobilom sleteo sa puta i prevrnuo se na krov. 

Foto: pink.rs

Ana je na koncert došla sa svojim sadašnjim dečkom, Danijelom, osmehnula se okupljenim fotografima i ušla u arenu. 

Podsetimo, otkako je Darko imao nesreću, Ana je skoro svakodnevno boravila u KBC Zemun, gde je on zbrinut, a na društvenim mrežama je ostavljala poruke u kojima je osuđivala postupke onih koji su želeli da prenesu vesti o pevačevom oporavku.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
srle

pre 5 godina

Samo ih vi stavljajte na pijedestal. Pa ce vam vratiti ovako.

mirjana

pre 5 godina

A sta je trebala da uradi?Da obuce crninu i zali svog bivsega muza koji joj je toliko problema zadao.Ne samo njoj nego i njihovoj cerkici i ostalima u njegovom okruzenju.Ajde bre ljudi!Daj da se zakopa Ana Sevic sa onim ciganima iz sela i da aminuje kako su njegovu verenicu reklamirali celo vreme u bolnici i ispred bolnice.Sramota je na Lazicima koji pokusavaju na sve moguce nacine da degradiraju jos uvek zakonitu zenu i ozloglase je kao vinovnika Darkove nesrece.A zna se ko je Darka cimnuo na telefon u ranim jutarnjim casovima,i zbog koga je krenuo kuci.Toj maloj uspaljenici bi bolje bilo da se makne iz Darkovog zivota i ostavi ga svojoj familiji.

Stojan

pre 5 godina

On je njoj gorka proslost, losa uspomena i sta sad da sedi kuci i ceka da se oporavi. On ima cak i verenicu koja ga posecuje i sa kojom je planirao decu i to sve dok je jos vencan sa suprugom.

Bre

pre 5 godina

sta se to nje tice. razvela se od narkomana i alkoholicara i to je vise ne zanima,svako ima svoj zivot,ona njemu vise nije nista. naravno da je ocekivano tako nesto,uostalom mora da se snalazi nadalje,ko jednom oseti kintu ....

ja

pre 5 godina

Pa?On ima verenicu i živ je.Šta bi trebalo ona da uradi još.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija