• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E.H.

09.11.2018

11:49

VELIKI ESTRADNI SKANDAL! Đanija žena izbacila iz kuće! NAŠLA MU VIBRATOR!

Estrada

VELIKI ESTRADNI SKANDAL! Đanija žena izbacila iz kuće! NAŠLA MU VIBRATOR!

Podeli vest

Radišu Trajkovića Đanija iz kuće je izbacila žena Slađa nakon što mu je u kolima pronašla vibrator! Supruga popularnog pevača šokirala se kada su joj zaposleni u auto-perionici predali dildo, koji je bio skriven u gepeku njihovog porodičnog automobila

- Slađa nije ni slutila šta se nalazi u kolima koja voze i ona i njen muž Đani. Neprijatno se iznenadila kad se vratila po auto u perionicu, a momci su joj u kesi predali vibrator koji su našli u prtljažniku. Mislila je da je u pitanju šala, a kad su joj zaposleni nekoliko puta ponovili da su ozbiljni, pozelenela je! Uzela je kesu sa dildom, bacila je u kola i ljutito otišla kući da se obračuna sa Đanijem - priča naš dobro upućen izvor.

Spavao u hotelu
Đani je noć proveo u hotelu i tek sutradan je ženu ubedio da je dildo kupio njegov drug za svoju devojku i da ga je zaboravio u kolima


On dodaje da je Slađa doživela fras jer se izblamirala u komšiluku, ali i zato što joj nije bilo jasno šta će njenom mužu vibrator.


- Čim je uletela u stan, počela je da viče na Đanija. Izvadila je vibrator iz kese i gađala ga! On se smejao kao lud, bila mu je zanimljiva njena reakcija. Pokušao je da joj objasni kako je dildo završio u kolima, ali od njene galame nije mogao da dođe do reči. Rekla mu je da će da ga odrobija, glavu da mu razbije, da je idiot... Na kraju ga je uhvatila za ruku i bukvalno ga izbacila iz stana - priča nam izvor blizak paru.

Ima velik ponos
Da nisam ozbiljna žena i da nemam troje dece, dala bih vam urnebesan komentar. Mom mužu ne treba vibrator! On ima pozamašan polni organ
Slađa


Kad je Đani shvatio da je vrag odneo šalu i da ga žena ne pušta u kuću, otišao je u hotel, gde je prenoćio.


- Pokušavao je da pozove Slađu da se izmire, ali ona nije htela da ga čuje. Tek sutradan je uspeo da je odobrovolji i dođe kući. Objasnio joj je da dildo nije on kupio, već da je njihov prijatelj to seksualno pomagalo pazario za svoju devojku i da ga je zaboravio u kolima - priča izvor.
Tim povodom pozvali smo Slađu, ali ona nije želela mnogo da priča o ovom skandalu.


- Da nisam ozbiljna žena i da nemam troje dece, dala bih vam urnebesan komentar. Mom mužu ne treba vibrator! On ima pozamašan polni organ - rekla nam je kroz smeh Slađa.

Đani: Penjem se svaki dan na Slađu

Đani planira da sa suprugom Slađom dobije i četvrto dete. Pevač je za naš list rekao da svakodnevno imaju intimne odnose.

- Imamo dva sina i ćerku, ali ja bih voleo da mi moja Slađa rodi bar još jedno dete. Mnogo sam dobar čovek i daće meni to Bog. Penjem se ja svaki dan na nju, ali treba pelcer da se začne. Kad sam dobio sinove, svi su rekli: "To je super, ne treba ti više." Ali, brale - ćerka je ćerka. Baš bih voleo da Slađa i ja još širimo porodicu. Radimo uveliko na tome, ali biće kako kaže onaj gore. Kad se to desi, mi smo na konju - rekao je Đani kroz smeh.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Trajka vi

pre 5 godina

Znam vas još dok ste bili ovde na Kim... Na žalost normalnih srba ,sad ste kao neko i nešto..jpg.?

Izbori 2024

Vesti

Hovenijer o sastanku u Briselu: Očekujemo rešenje koje će biti zadovoljavajuće za obe strane
Politika

Hovenijer o sastanku u Briselu: Očekujemo rešenje koje će biti zadovoljavajuće za obe strane

Ambasador SAD u Prištini Džefri Hovenijer izrazio je očekivanje da će delegacije (tzv.) Kosova i Srbije na današnjem sastanku u Briselu pronaći rešenje za pitanje dinara koje je zadovoljavajuće za obe strane dodajući da Amerika ceni poruke koje šalje zamenik kosovskog premijera Besnik Bisljimi u vezi spremnosti da se ponude kompromisna rešenja, prenosi Gazeta ekspres.

18.04.2024

13:52

TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!
Live TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!

Situacija na Bliskom istoku se, naizgled, barem malo primirila nakon sukoba između Izraela i Irana. Kako će tok spomenutog konflikta teći i da li postoji mogućnost da on eskalira na čitav svet? Na ova pitanja odgovarao je profesor dr Milan Petirčković sa Fakulteta političkih nauka za Informer TV u emisiji "Info jutro".

18.04.2024

13:00

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija