• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Ekipa Hita

15.11.2018

11:06

KRISTIJAN IZ ZATVORA DOGOVARA SA STANIJOM TAKTIKU ZA ZADRUGU! Pakleni plan krontroverznog kriminalca i popularne starlete!

Estrada

KRISTIJAN IZ ZATVORA DOGOVARA SA STANIJOM TAKTIKU ZA ZADRUGU! Pakleni plan krontroverznog kriminalca i popularne starlete!

Podeli vest

Kristijan Golubović pozvao je iz zatvora Staniju Dobrojević i predložio joj da ponovo naprave pakt ukoliko on uskoro izađe ranije sa robije i uđe u "Zadrugu 2"! Kontroverzni kriminalac će pisati molbu za uslovni otpust jer želi da se udruži sa starletom kao pre tri godine u "Farmi 6" kako bi zajedno došli do finala i uzeli 50.000 evra!

Bez obzira na to što njih dvoje ne pričaju otkako je Kristijan naterao Staniju da mu da polovinu nagrade od pobede u "Farmi 6", on se odvažio da je kontaktira. Golubović je iskoristio to što je starleta zbog operacije morala da napusti "Zadrugu", pa ju je pozvao i izneo joj svoj predlog.

Uplašena
Tresla se dok je razgovarala sa njim. Njoj je i dalje stalo do Kristijana, a i plaši ga se


- Stanija se još u Americi oporavlja posle operacije i bila je u potpunom šoku kada ju je Kristijan pozvao. Iako su u veoma lošim odnosima, ona je saslušala šta ima da joj kaže. Objasnio joj je da će pisati molbu za skraćenje zatvorske kazne i da se nada da će zajedno sa njom ući u "Zadrugu". Predložio joj je da sve razmirice ostave iza sebe i naprave neviđen šou u Pinkovom novom rijalitiju - prepričava za Informer Stanijina dobra prijateljica.


Ona nam je objasnila da starleta nije znala šta ju je snašlo. Pokušala je da prekine razgovor, ali s obzirom na to da i dalje nije ravnodušna prema Kristijanu, saslušala je sve što je imao da joj kaže.

Kristijanov advokat: On može i danas da izađe na slobodu


Golubovićev advokat Gvozden Grgur veruje da će se njegov klijent uskoro naći na slobodi.
- Kristijanu ističe zatvorska kazna u martu 2020. godine. On ima pravo da traži uslovni otpust, jer je odslužio dve trećine kazne. Na njemu je da odluči da li će ponovo podneti molbu za izlazak iz zatvora, a kad to uradi, sve je moguće. Hipotetički, on može i danas da se nađe na slobodi - poručio je Kristijanov branilac.


- Kristijan je u svom maniru u nekim momentima i vređao Staniju. Rekao joj je da je ispala glupača što se petljala sa Vladimirom Tomovićem, da se spustila nisko i da taj "papan koji tuče žene" nikada neće moći njemu da parira. Posavetovao ju je da se primiri kada se vrati u "Zadrugu", da se ne muva ni sa kim i da sačeka da on izađe iz zatvora i uđe u rijaliti. "Kada ja uđem dobićeš i veći honorar", obećavao joj je Kristijan.

On je ubeđen da bi uz njenu pomoć uspeo da dođe do finala i rekao joj je da će ovog puta on njoj dati polovinu nagrade - prenosi naša sagovornica.


Prema njenim tvrdnjama, Dobrojevićeva je rekla Kristijanu da joj da vremena da razmisli o predlogu.

Foto: Informer/Fotomontaža


- On je uglavnom pričao, a Stanija ga je slušala. Na kraju mu je rekla da ne može odmah da mu odgovori i da je najbolje da vide prvo hoće li on uopšte izaći iz zatvora. Tresla se dok je razgovarala sa njim. Njoj je i dalje stalo do Kristijana, a i plaši ga se. To je najgora kombinacija emocija - zaključuje Stanijina drugarica.

Pravili šou na "Farmi 6", pa podelili pare


Kristijan i Stanija su bili zvezde "Farme 6". Zbog njihovog nedefinisanog ljubavnog odnosa podigla se velika prašina jer je Kiki bio sveže oženjen i tek je postao otac. Pred samo finale, on je napustio rijaliti i dogovorio se sa starletom da podele nagradu ukoliko ona pobedi. Obećao joj je da će organizovati glasanje za nju, međutim nakon što je trijumfovala, Stanija nije želela da mu isplati pare. Na kraju mu je pod pritiskom ipak dala novac i od tada, do iznenadnog Kristijanovog poziva, nisu razgovarali.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!
Politika

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!

Srpska lista je danas saopštila da snimak na društvenim mrežama na kojem se čuju izjave Radoice Radomirovića zamenika ministra u vladi Aljbina Kurtija Nenada Rašića i Arbera Vokrija predstavlja "dokaz postojanja i delovanja organizovane kriminalne grupe sa ciljem protivpravnog delovanja i otimanja imovine čiji su vlasnik institucije Republike Srbije", a kako bi sebi odnosno drugim licima pribavili imovinsku korist, odnosno stanove.

26.04.2024

14:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17