• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Nataša Šašić

17.11.2018

20:51

(FOTO) BILA BIH I SA PEKAROM, BRIGA ME ZA PARE I TITULE! Katarini Grujić nije važno ako njen dečko NEMA LOVE!

Estrada

(FOTO) BILA BIH I SA PEKAROM, BRIGA ME ZA PARE I TITULE! Katarini Grujić nije važno ako njen dečko NEMA LOVE!

Podeli vest

Katarina Grujić kaže da bi se smuvala i sa pekarom jer joj titule i novac ništa ne znače. Pevačica, koja na tezgama odlično zarađuje, ističe da joj ne bi smetalo da njen izabranik nema ni prebijene pare

Grujićeva trenutno uživa u vezi sa izvesnim Nikolom koga krije od javnosti, ali da nije sa njim dala bi šansu i momcima koji se bave slabo plaćenim poslovima.

- Nema veze ako momak zarađuje manje od mene, jedino ako on ne bi imao problem sa tim. Nikada mi ne bi bio problem da budem sa pekarom ili vozačem autobusa. Ne znam zbog čega ljudi gledaju na to kao da je nešto strašno ili sramota, to su sve pošteni poslovi. Meni kod momaka nije bitan posao kojim se bavi, niti da li ima diplomu ili neku titulu.

Foto: Informer

A šta ti je važno?

- Dečko mora da me drži kao malo vode na dlanu, da me mazi i pazi kako ja ne bih pogledala nijednog drugog. Moram da kažem da ja nikada nisam varala svoje momke.
Na Instagramu su ti pisali da uvek odabereš super momke, da li se slažeš?

- Ne slažem se sa njima, nisam uvek imala super momke.

Kakvi su bili?

- Svašta nešto kod njih nije valjalo. Da su bili dobri ne bi bili bivši. Ali dobro, neću mnogo o njima da pričam. Neka ih tamo gde su, u prošlosti. Ne mogu čak ni da komentarišem da li su bili dobri frajeri. Znam samo da je sadašnji najzgodniji i najlepši.

Hoću da probam zmije i bube


Probala si puževe u Parizu, da li su ti se dopali?
- Prvi put sam jela puževe, ukusni su, ali ih više nikada neću jesti. Pojela sam 12 komada i posle pola sata bila gladna. Otišla sam u restoran brze hrane da se najedem. Hoću još da probam zmije i bube kada odem u Kinu, kao i crve i žablje batake. Jela bih sve sem paukova, čak ni ispečene ne mogu da ih gledam.

Foto: Informer

Da li voliš da mu naređuješ?

- Dečku ne komandujem, ali to radim kada je posao u pitanju. Uvek kažem kako mora da bude na nastupima oko repertoara i kada snimam nove pesme. I evo, ispostavilo se da je dobro što sam tu glavna, jer su mi sve pesme uvek dobro prolazile. Što se momka tiče, ne naređuje ni on meni, ni ja njemu.

Ko tebi komanduje?

- Niko, sama sam sebi šef. To su jedino mama i tata mogli da rade, ali do 19. godine, dok se nisam osamostalila i počela da zarađujem.
 

Nisam deo estrade, to nije moj svet

Stoja je na Tviteru napisala da radi na estradi, ali da nije deo nje, kako to komentarišeš?

- U neku ruku se slažem sa Stojom kad kaže da nije deo estrade, nisam ni ja.

Kako to misliš?

- Pa ne družim se sa estradom, ne idem na ta fensi mesta na koja oni idu i u popularne klubove u koje idu sve poznate ličnosti.

Zbog čega?

- Rođena sam u Beogradu, sve to sam prošla u tinejdžerskim danima, obišla sam sva ta mesta i ništa ne može da me fascinira. Ja sam pre čovek za kafanu i dobru rakiju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Makedonija Te saka

pre 5 godina

Катарина . Ние од Пекарa Вегера во Македонија, иКaтринa, ги поздравуваме сите од срцето ,Одлуката беше едногласно усвоена секогаш кога сте во Македонија во Скопје во нашата пекара neplacas ti i onaj ko je sa tobom u drustvu Zelimo ti srece u Ljubavi poslacemo ti legitimaciju gde pise .. Ova Lecnost u Pekari VEGERA Skoplje Makedonia sa svojim paratiocem ima status Degustatora ,racune pokriva pekar Boris zelim da Vam uzvratimo za lep gest sa vase strane Licnosti poput vas Katarina sire lepe vibracije srdacno uvk vas pekar Boris .....Hvala Vam sto postojite Katarina ........sve pekare u Makedoniji su Vase samo da znate uvek smo uz Vas

Pedro

pre 5 godina

Ali ne bi pekar bio sa tobom takvom unakazitom.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)
Live TV

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)

Teroristički napad u Moskvi je tema broj jedan svetskih medija. Međutim, Zapad na različite načine pokušava da cenzuriše informacije koje dolaze iz Rusije. Sa Jutjub platforme koja je dostupna u većem delu sveta, skidaju se emisije i snimci koji izveštavaju o dešavanjima u Moskvi. To se dešava i televiziji Informer. Sve naše informativne emisije u kojima razgovaramo o ovom užasnom masakru uklonjene su sa Jutjuba sa objašnjenjem da kršimo njihove uslove korišćenja. Cenzurišu se samo i isključivo oni mediji koji postavljaju logično pitanje: da li su Ukrajina i zapadne sile umešane u ovaj teroristički akt? Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar i publicista Drago Delić i Boško Vasiljević, stručnjak za srpsko-ruske odnose.

28.03.2024

12:44

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija