• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.11.2018

19:14

DRAGANA NA ZLATIBORU! Prvi put peva u Srbiji za doček

Estrada

DRAGANA NA ZLATIBORU! Prvi put peva u Srbiji za doček

Podeli vest

Dragana Mirković će dočekati Novu godinu na Zlatiboru! Folk zvezda će prvi put u karijeri dugoj 34 godine za najluđu noć pevati u Srbiji.

- Koliko mogu da se setim, nikad nisam pevala u Srbiji za doček Nove godine, tako da je moja sreća, ali i odgovornost time veća, a posebno što se pridružujem plejadi sjajnih pevača koji su na istom mestu prethodnih godina uveseljavali ljude za najluđu noć. Sigurno ću, kao i uvek, dati sve od sebe da svima koji dođu na Zlatibor priredim noć za pamćenje - kaže pevačica, kojoj to ipak neće biti prva poseta toj planini:

- Za Zlatibor me vezuju lepa sećanja jer sam nekoliko puta tu dolazila na odmor u različitim periodima svog života. Mislim da je to jedan dragulj u turističkoj ponudi Srbije, koja je inače prepuna prirodnih lepota, a drago mi je i što vidim da se ulaže u infrastrukturu i u ponudu različitih sadržaja, od kojih je jedna i moj koncert 31. decembra.

Dragana će u Novu 2019. na Zlatiboru ući sa mužem, dok će njena deca ostati u Austriji.

- Te večeri će svakako sa mnom biti Toni, dok će Marko i Manuela ostati u Beču jer je to događaj koji je, za njihov ukus, previše pod okom javnosti. Već sam mnogo puta govorila da njih ne interesuje da se pojavljuju u medijima. Sa druge strane, oni su već odavno zreli, mladi ljudi koji imaju svoja interesovanja i prijatelje u gradu u kom su rođeni, te je i prirodno da dočekaju Novu godinu sa svojim društvom - zaključila je pevačica.

Osim Dragane, na Kraljevom trgu na Zlatiboru će dan pre nje, 30. decembra nastupiti Neverne bebe, a 29. decembra koncert će u STC "Vai-tai" održati Dino Merlin.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija