• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

25.11.2018

10:44

OSEĆAO JE DA ĆU ZATRUDNETI! Verenica Darka Lazića, Marina prvi put govori o trudnoći!

Estrada

OSEĆAO JE DA ĆU ZATRUDNETI! Verenica Darka Lazića, Marina prvi put govori o trudnoći!

Podeli vest

Pevač Darko Lazić koji je doživeo saobraćajnu nesreću oporavlja se u zemunskoj bolnici, sarađuje sa doktorima i radi na tome da što pre izađe iz bolnice

Srećnu vest da je u drugom stanju verenica Darka Lazića Marina Gagić podelila je samo sa najbližima i jedva je čekala trenutak da ode u KBC "Zemun" i saopšti je budućem ocu, koji se oporavlja nakon velike saobraćajne nesreće koju je doživeo 23. oktobra.

Marina Gagić otkriva da se Darko veoma uzbudio kad je saznao da će uz Lorenu, koju ima sa Anom Sević, od juna imati još jedno dete. Marina kaže da su oboje presrećni što je tako.

Foto: printscreen instagram/gagicmarina

- Pa ne mogu da opišem koliko lepo se osećam što ću čoveku kojeg volim najviše na svetu roditi dete. Pisali su gluposti, da ga ostavljam i da neću da budem sa njim, a ja ću početkom leta da postanem majka njegovog deteta - ističe Marina.

Ona važi za skromnu devojku iz Pećinaca i teško se navikava na prepoznatljivost koju stiče kao izabranica Darka Lazića. Ima samo devetnaest godina, ali veruje da joj za majčinstvo nije rano, kao i da dolazi u pravo vreme.

- Ne znam kako, ali osetila sam ja, a i Darko, da u meni postoji život. Osećali smo da ćemo uskoro postati roditelji. Darku je to dalo veću snagu da se oporavi i nenormalnu želju da što pre stane na svoje noge - ispričala je Marina.

Foto: printscreen instagram/gagicmarina

 

Ona kaže da nema tipične simptome vezane za početak trudnoće i otkriva da joj pol bebe nije bitan.

- Nemam mučnine i nikakvu nelagodnost. Super se osećam. Apsolutno mi nije bitno kog pola će biti naše dete, jer je prvo i važno je da samo bude živo i zdravo. Mladi smo i najlepše uloge su došle u pravo vreme, da zaboravimo užas koji smo prošli strepeći za Darkov život - kaže pevačeva devojka.

PROBLEMI U ŽIVOTU MLADOG PEVAČA SE NASTAVLJAJU! Darko Lazić hoće da se ženi, juri Sevićku da mu da razvod!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija