• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.12.2018

23:14

SARA RELJIĆ U ZADRUZI 2? Pevačica u Kontraviziji otkriva da li bi ponovo bila deo rijalitija, pa priznala da li je u kontaktu sa Vojketom!

Estrada

SARA RELJIĆ U ZADRUZI 2? Pevačica u Kontraviziji otkriva da li bi ponovo bila deo rijalitija, pa priznala da li je u kontaktu sa Vojketom!

Podeli vest

Na pitanje voditelja Lava Pajkića kako je došlo do njenog raskida sa Vojketom, Sara je otkrila da je to odavno završena priča za nju

Mlada pevačica Sara Reljić veliku popularnost stekla je u rijalitiju „Zadruga“ u kojoj je bila u vezi sa reperom Vladanom Vojnovićem Vojketom. Međutim, po izlasku iz rijalitija suočila se sa raskidom, a sada u emisiji „Kontravizija“ Lava Grigorija Pajkića otkriva u kakvim su odnosima ostali Vojke i ona, kao i da li planira ulazak u drugu sezonu „Zadruge“.

Na pitanje voditelja Lava Pajkića kako je došlo do njenog raskida sa Vojketom, Sara je otkrila da je to odavno završena priča za nju:

- Ja sam odlučila da nešto mnogo i ne izjavljujem o tome jer je to moja prošlost. Svaki raskid teško padne ako ste dugo sa nekom osobom, ako ste bili vezani. Mislim da se to tada na meni i videlo - istakla je Reljićeva i dodala da sa Vojketom više nije u kontaktu:

- Ne, ne čujemo se uopšte.

S obzirom na to da ju je rijaliti proslavio, Lav je Saru pitao i da li prati „Zadrugu 2“, kao i da li u ovoj sezoni ima svog favorita:

- Ne stižem uvek da gledam, ali pratim putem portala. Nemam favorite, tamo su svi igrači. Kad budem videla da je tamo neko iskren, ja ću da ga podržim. Tako se ispostavilo i u sezoni u kojoj sam ja bila. Družila sam se sa nekim za koga sam mislila da je iskren, a nije bio. Dobro u tom momentu je taj neko možda i bio iskren, ali kad neko neprestano menja mišljenje, onda meni to nije zanimljivo - rekla je Sara.

A na pitanje da li bi ponovo ušla u najpopularniji rijaliti u regionu, atraktivna plavuša je imala pozitivan odgovor:

- Ja bih volela tamo da pevam. Ja volim da pevam uživo i da me vide u tom svetlu - iskrena je bila ona. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija