• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Alo

11.12.2018

08:32

MIRA ŠKORIĆ PROZVALA INSTANT PEVAČICE: Ko njih u ovom haosu i džungli naziva pevačima ili ne daj bože kolegama!

Estrada

MIRA ŠKORIĆ PROZVALA INSTANT PEVAČICE: Ko njih u ovom haosu i džungli naziva pevačima ili ne daj bože kolegama!

Podeli vest

Folk pevačica Mira Škorić nikad se nije libila da kaže svoje mišljenje, a sada je otkrila koliko joj danas smeta stanje na muzičkoj sceni

Mira, naime, kaže da su mnoge novokomponovane pevačice sramota. Zbog toga Škorićeva odbija da prihvati da se u ovo ludo vreme svako ko se pojavi na sceni naziva njenim kolegom.

- Vrlo mlada sam ušla u ovaj svet. Krenula sam da pevam sa 16-17 godina i nije mi žao. Drago mi je što sam se rano osamostalila i sazrela sam pre vremena. Uvek kada se umorim i želim da se odmorim od posla, ja to i uradim. Odsutna sam, a opet me ima u poslu. Ozbiljni pevači mogu to sebi da priušte, a ovi instant pevači to ne mogu i nikada neće moći. Sramota je danas što se za svakog ko se pojavi kaže da je naš kolega, kad je poznato koliko je teško opstati i trajati - kaže Škorićeva i ističe da je duboko razočarana stanjem na estradnoj sceni.

- Danas svako peva! Bože me sačuvaj svega ovoga što nam se dešava u poslednje vreme. Verujte da ne znam ni ko su ti ljudi, ni ko njih u ovom haosu i džungli naziva pevačima ili ne daj bože kolegama. Pravi pevači kao što su Snežana Đurišić, Šaban Šaulić, Ana Bekuta ne moraju nikada više ništa da snime, niti da se pojavljuju bilo gde, opet će biti veličine i pravi primer šta zanimanje pevača predstavlja.Zasluženo su tu gde jesu. Ostavili su pečat i to je dovoljno. To važi i za mene. Mogu da snimam nove pesme iz čistog zadovoljstva i ljubavi, ali zbog trendova nikada. Da ih nikada više ne snimim, imam iza sebe dovoljno da budem zadovoljna i mirna - priča pevačica, koja ne želi da otkriva na koga misli kada kaže da je nezasluženo na estradi.

- Neću da imenujem te instant pevače jer tog trenutka kada izustim njihova imena, to je velika, nezaslužena reklama za njih. Oni se sami pronalaze i sami znaju ko su i šta. Ja sam generacija Dragane Mirković i da ne nabrajam još ko je tu bio. Nas nije bilo mnogo i znalo se ko peva. Danas na scenu izlazi ko god hoće. Sve pod onom starom "Udri brigu na veselje"! Došli smo do situacije da ko god nema šta da radi i ne zna čime bi se bavio uzme da peva. Ali valjda će se i to jednog dana dovesti u red - zaključuje Mira za „Alo!“.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

EKSKLUZIVNO NA INFORMER TV! Predsednica Skupštine Ana Brnabić: Svaki dan se bavimo novim zahtevima opozicije i drndamo vunu!
Live TV

EKSKLUZIVNO NA INFORMER TV! Predsednica Skupštine Ana Brnabić: Svaki dan se bavimo novim zahtevima opozicije i drndamo vunu!

Predsednica Skupštine Ana Brnabić bila je gošća "Kolegijuma" Informer TV. Ona je pričala za našu televiziju o izborima, opoziciji, ali i o aktuelnim spoljnopolitičkim pitanjima kao što su glasanje o prijemu tzv. Kosova u Savet Evrope, kao i o pokušaju uvođenja sramne rezolucije o Srebrenici koja ima za cilj da etiketira srpski narod kao genocidan.

16.04.2024

14:42

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Sport

Nije za one sa slabim srcem! Crno-beli ne mogu bez drame!
Partizan

Nije za one sa slabim srcem! Crno-beli ne mogu bez drame!

Fudbaleri Partizana poraženi su u meču 30. kola Superlige na Banovom brdu od Čukaričkog (3:2), čime su praktično ispali iz šampionske trke u domaćem šampionatu. Prethodnog leta, crno-beli su u prvom kolu gostovali u Bačkoj Topoli i u sudijskoj nadoknadi ostali su bez trijumfa nad TSC-om (3:3). Kako su započeli, puleni Igora Duljaja na isti način su i okončali regularni deo šampionata - "ludom" utakmicom punom preokreta, na kraju čega su ostali uskraćeni za bodove.

16.04.2024

17:02

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija