• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: SAŠA KOSTIĆ

21.12.2018

22:53

DRAGANA JE LJUBOMORNA I ZLA! PROPALA JOJ JE KARIJERA, NEK SNIMI NEKI HIT! Ceca konačno progovorila o sukobu sa koleginicom

Estrada

DRAGANA JE LJUBOMORNA I ZLA! PROPALA JOJ JE KARIJERA, NEK SNIMI NEKI HIT! Ceca konačno progovorila o sukobu sa koleginicom

Podeli vest

Nisam svađalica, ali kada je neko spreman na provokaciju i bezobrazluk, umem da odgovorim i nije me sramota da to uradim

Svetlana Ceca Ražnatović kaže da je Dragana Mirković ljubomorna i zla jer već godinama javno pljuje njenu porodicu! Folk zvezda je konačno odlučila da progovori i kaže zbog čega je u sukobu sa koleginicom.

Njihov rat je eskalirao u ponedeljak na snimanju Novogodišnjeg programa RTS-a u Košutnjaku kada su zavađene pevačice imale neprijatan susret u garderobi. Tada je Mirkovićeva pitala Cecu da li se poznaju, na šta joj je ona odgovorila da se odluči više jer se nekad pravi da se poznaju, a nekad ne.

Izrevoltirana ovim susretom, ali i pisanjima medija da je njen pokojni muž Željko Ražnatović Arkan svojevremeno zabranio Draganu kako bi ona bila zvezda, Ceca je po prvi put odlučila oštro da odgovori:

- Iskreno, ja to stavljam pod ljubomoru i zluradost. Niko nikome ne može da poklopi karijeru, niti da bude kriv za njen sunovrat. Od srca joj želim da u novoj 2019. godini snimi hit i nađe mir - započela je Ražnatovićeva.

Ona je otvoreno objasnila zašto nije očekivala da joj se Dragana na RTS-u javi.
- Kada neko godinama komentariše vašu porodicu i vas u lošem kontekstu i proziva na jedan jako ružan i perfidan način, ne očekujete od nje da vam se uopšte i javi. Ona mi se javila, čuli ste kakvim tonom, istom merom joj je bilo i uzvraćeno, bez ikakve loše namere - poručila je Ceca.

Folk zvezda ističe da je više od 30 godina na estradi i da ni za koga nikada nije nijednu ružnu reč rekla, ali kada je neko napadne, ume da uzvrati.
- Ne hrani me ljudska tuga i nesreća, već ljudska sreća. Nisam srećna ako nekog povredim. Sa Draganom se desilo to što se desilo, iskreno, to nije lepo ni za jednu ni za drugu. Bila je to jedna neprijatnost. Nisam svađalica, ali kada je neko spreman na provokaciju i bezobrazluk, umem da odgovorim i nije me sramota da to uradim. Znam da kažem u lice kada neko nije u pravu. Imam mnogo prijatelja na estradi, dosta njih dolazi na moja slavlja i drago mi je zbog toga. Sukobe ne volim - završila je priču Ceca.

Dragana Mirković juče nije htela da komentariše ove Cecine izjave. Ona je dan posle njihovog susreta na Instagramu objavila audio-snimak na kom se čuje njihov sporan razgovor:
- Šteta što nije video, slika bi govorila mnogo više od reči - napisala je pevačica.

(AUDIO) EVO ZAŠTO JE CECA BEŽALA OD DRAGANE! SvI detalji NEPRIJATNOG SUSRETA folkerki koje su godinama u svađi!

Spremna i Karleuši sve da kaže u lice

Foto: Informer

 

Ceca je iskoristila priliku da prokomentartiše i koleginicu Jelenu Karleušu koja je već godinama unazad, naročito na društvenim mrežama, napada. Doduše, Ražnatovićeva je nije imenovala, ali je bilo jasno da misli na "malu od skandala"
- Samo dve osobe na estradi me komentarišu u lošem kontekstu a da za to ne postoji razlog. Nisam žena koja će preko društvenih mreža da se razračunava i koja će koristiti medije da bi nekome nešto odgovorila. Kad sretnem tu osobu, ako imam potrebu, ja ću joj to reći u lice - bila je jasna Ceca.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ana

pre 5 godina

Ko prica ceca kriminalka I kurva ,kad pricas o dragani operi usta prvo , ona ne pusi kurac svima of vucica ,zemunskog klan,fk obilica itd kao ti ,a vi iz informera bas ste objektivni majko mila

Johnny Repp

pre 5 godina

Lično, za mene je Dragana bolji vokal od dona Svetlane i koliko sam čuo iz krugova bliskim estradi Arkan dok je bio živ a kasnije i njegovi prijatelji su minirali ili pokušali da miniraju karijeru lučeta iz Kasidola, tako da mislim da ova priča o nekoj ljubomori nije baš umesna, izuzev ako Dragana nije ljubomorna na dona Cecu što se udala za kriminalca a ona za normalnog poslovno uspešnog čoveka a ne bi trebalo.

Dejan

pre 5 godina

Dragana, seljače večito, klasična seljancica i provincijalka koja nikada neće imati stila ni u kom smislu, to što peva dobro peva a sve ostalo je cirkus. Što se Cece tiče bar se ne bavi intrigama i u odnosu na Draganu teži, a to je najbitnije da svakim danom bude bolja u svakom smislu. Dragana živi u prošlom veku. Ceca ide u korak sa vremenom. Ko stane kao Dragana i ostane u prošlosti nikada neće imati mir. Ceca je pametnija milion puta od nje. Dejan

Tedent

pre 5 godina

A is aviona se vidis ko je spreman za konflikt naravno reci ce u lice jedva ceka da dobije priliku i da tako ima razloga da podhrani glad koja joj je u genima.

Boro

pre 5 godina

E moja ceco Dragana je zatebe dama u svakom pogledu,dali ti imas amneziju mozga seti se od pocetka tvoje karijere biceti jasno sve.

Lola

pre 5 godina

Kakva pogresna percepcija! Ili foliranje? Znas Ceco da su i Dragana i Jelena bolje kao ljudi od tebe i to te boli, kao i mnogi drugi. Ti si neviđen folirant!

Nenad

pre 5 godina

Šta je Ceca napravila??? arkan je "digao" treba da se seti ko je bila po austriji Nasledila pa se k**beca Pritom Dragana je fina osoba ova ogrezla u kr*mi++al Nosila nanogicu divna gospodja Inače mi nijedna ne znače baš baš ništa al što jes jes

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija