• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/informer.rs

27.12.2018

10:02

KIJA KOCKAR IZVISILA ZA NOVU GODINU! Pevačica ostala BEZ HONORARA, a evo i zbog čega!

Estrada

KIJA KOCKAR IZVISILA ZA NOVU GODINU! Pevačica ostala BEZ HONORARA, a evo i zbog čega!

Podeli vest

Iako je bilo najavljeno da će Kija Kockar nastupati u jednom inostranom klubu za Novu godinu, te za to dobiti, kao i većina pevača u "najluđoj noći", pozamašan honorar, pobednica "Zadruge" je pet dana pre 31. decembra saznala da je ostala bez "tezge"

Iako nema vremena da zakaže novu, Kija se potrudila da u svemu tome pronađe neku svetlu tačku.

- Desio se neki nesporazum između produkcije, menadžera i te treće strane koja je sve to organizovala, pa na kraju ispaštam ja - izjavila je Kockareva za "Skandal", uz dodatak da će najverovatnije pevati na nekoj dnevnoj žurki.

- Jako mi je krivo što se to desilo, ali, Bože moj, to se dešava. Na kraju sam bila sam jako srećna što neću nigde nastupati, odnosno što ću biti slobodna, ali zvali su me za neku dnevnu žurku. To još uvek treba da se potvrdi, tako da ću možda ipak imati nastup i osetiti tu zimsku čaroliju - dodala je vlasnica hita "Ko bi rekao".

- Ukoliko ne budem radila, neću nigde izaći nego ću Novu godinu provesti privatno, ali vam neću otkriti ko će dobiti poljubac u ponoć. Reći ću samo da će to biti meni veoma bliska i voljena osoba. To ne mora da znači odmah da je u pitanju emotivni partner. Kako god, sve i da ostanem sama, odnosno ako ne budem okružena ljudima koje volim, neću otići na neko partijanje sigurno - zaključila je Kija, dodajući da ima velike planove za narednu godinu.

Naime, osim albuma koji bi trebalo da se u prodaji nađe na proleće, 14. februar je najverovatnije određen kao datum izlaska njenog novog singla "Amorova strela".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
john

pre 5 godina

mlo se zaigrala,,vise nema zadruge i 50,000,i skode da je poguraju ,a pevanje uglavnom na pla back ivi,sto ljudi ne vole,a nema neke glasovne kvalitete ,,jos je pink vodi ko mecku po zirijima i emisijama i toje sve mora da nadje neki poso od kog ce da zivi,jer na staru foru vise ne ide,,

Simce

pre 5 godina

Nece niko u novogodisnjoj noci da angazuje otvaracicu usta koja mekece.

Bokica

pre 5 godina

Pa ja bi pre išla gledati nekoga ko zna pevati neg nju...I nije fer da pevači koji su prošli trnje i kamenje da dodju do svog cilja da sede kući a ona da peva i peva samo zahvaljujući guranju videćemo za koju godinu dokle će stići

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) pre dva dana imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija