• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. S.

06.02.2019

14:25

PEVAČI U PANICI! Plaćali Mini za seks, a sada se plaše DA ĆE DA IH OFIRA!

Estrada

PEVAČI U PANICI! Plaćali Mini za seks, a sada se plaše DA ĆE DA IH OFIRA!

Podeli vest

Poznate srpske pevače uhvatila je panika da će Mina Vrbaški otkriti ko joj je sve plaćao za seks, otkriva njena drugarica! Otkad je starleta u "Zadruzi" priznala da se bavila prostitucijom, nekoliko folkera na sve načine pokušava da spreči da otkrije listu VIP klijenata

- Dok se Mina bavila prostitucijom, živela sam sa njom u stanu. Kad bi joj dolazili muškarci, još jedna cimerka i ja smo izlazile napolje. Jedan od prvih Mininih klijenata je bio veoma poznat pevač, a bilo ih je još nekoliko iz te branše. Ovih dana su me skoro svi oni kontaktirali - otkriva Minina prijateljica.

Drži jezik za zubima
Mnogi folkeri su me pitali da li Mina ima dokaze da je bila sa njima. Tražili su da joj prenesem da ćuti

Starletina prijateljica

Ona dodaje da su joj tražili da kako god zna i ume prenese starleti da drži jezik za zubima:

- Pitali su me da li Mina ima neke dokaze da je bila sa njima, gde je njen telefon, ko još zna da su joj plaćali za seks... Rekli su mi da su se prepali kad je ispričala da je bila prostitutka i da su se zabrinuli da ne otkrije njihova imena. Svi oni imaju porodice, pa žele da spreče skandal. Tražili su mi da joj dostavim poruku u "Zadrugu" da bi joj bilo bolje da ćuti. Uverila sam ih da ona nikada ne bi pričala s kim je bila i da je to za nju završena priča.

MINA VRBAŠKI ZA GRUPNJAKE TRAŽILA 100 EVRA! Takmičarka "Zadruge" imala i po 10 mušterija dnevno

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dejan

pre 5 godina

A pazi nase drzave maloletnica priznaje da je bila prostitutka u prevodu spavala za pare maloletna i to jos kaze na "drzavnoj" nacionalnoj televiziji u rijalitiju i nikom nista pa onda sta vas cudi kad drzavni sluzbenik ubije zenu na naplatnoj rampi i puste ga na slobodu.

Lazni Bot

pre 5 godina

Kao da je problem sad sto na Pinku prica da je kurva,na Pinku se svasta prica.

Cune

pre 5 godina

Pogledaj molim te samo taj je*arnik, pa ta je stvarno vrsna stručnjakinja, stvarno zna znanje, alal ti vera, profesionalko!

Patriota

pre 5 godina

Jel pocelo reklamiranje k**vi ovde jel nema nesto vaznije od ovoga da se pise o tome ..

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?
Crvena zvezda

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?

Košarkaš Crvene zvezde Adam Hanga izgleda je završio sezonu zbog preloma šake! Iskusni mađarski košarkaš je u intervjuu za tamošnju televiziju "M1" otkrio da se najverovatnije neće vraćati na teren do kraja takmičarske godine, pošto je pre dva dana na treningu nakon jedne bezazlene situacije doživeo težu povredu.

19.04.2024

14:32

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!
Fudbal

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!

Sezona u evropskim klupskim takmičenjima ulazi u samu završnicu. Odigrani su svi revanš mečevi četvrtfinala u Ligi šampiona, Ligi Evrope i Ligi konferencija i poznati su svi polufinalni parovi. Ono što odmah privlači pažnju jeste da engleska Premijer liga u završnici kontinentalnih takmičenja ima samo jednog predstavnika! Iako važi za ligu u kojoj se igra najbolji fudbal, Englezi su ove sezone doživeli debakl! Postavlja se pitanje, da li je to samo izolovan incident ili nagoveštaj da u evropskom klupskom fudbalu duvaju neki novi vetrovi?

19.04.2024

13:44

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija