• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. SPASOJEVIĆ

09.02.2019

09:55

DAVID I ALEKSANDRA SE DOGOVORILI DA ON SMUVA ANU! On se zaljubio, pa je ISPALIO!

Estrada

DAVID I ALEKSANDRA SE DOGOVORILI DA ON SMUVA ANU! On se zaljubio, pa je ISPALIO!

Podeli vest

David Dragojević i Aleksandra Subotić skovali su tajni plan da preko Ane Korać dođu do pobede u "Zadruzi" i 50.000 evra!

Oni su se dogovorili da bivši sportista smuva starletu i napravi od svoje verenice žrtvu kako bi narod glasao za nju. Međutim, kad se Dragojević zaljubio u Koraćevu, zaboravio je na dogovor!

Lagao je da će krenuti za njom
David je nagovarao Aleksandru da udari Minu Vrbaški u glavu i izađe napolje. Sve vreme ju je lagao da će krenuti za njom

- David i Aleksandra su pre ulaska u rijaliti razmišljali kako bi mogli da se dokopaju nagrade. Tražili su način da iskopiraju ljubavni trougao iz prve sezone koji je digao ceo Balkan na noge: Kiju Kockar, Slobu Radanovića i Lunu Đogani. Prvo su planirali da Dragojević flertuje upravo sa blogerkom, a onda su čuli da će i Ana ući u "Zadrugu". Tada su rešili da obrate pažnju na nju ukoliko im priča sa Đoganijevom ne prođe - objašnjava izvor blizak bivšim verenicima.

Prema njegovim rečima, Dragojević je odmah po ulasku u "Zadrugu" krenuo u akciju - prvo sa Lunom, potom i sa Koraćevom.

Foto: insajder/Aleksandar Jovanović Cile

- Kad ga je Đoganijeva ohladila, on je krenuo da flertuje s Anom. Ponavljao joj je: "Sviđaš mi se, da nema Sandre, bio bih s tobom." David je Aleksandri u šiframa govorio kako sve ide po planu i da će je dovesti do pobede, iako već tada nije mogao očima da je gleda. Gušila ga je i nervirala, ali ga je ideja o parama držala uz nju - otkriva naš izvor i dodaje:

Luna prvi izbor
Prvo su planirali da Dragojević flertuje sa Lunom Đogani, a onda su čuli da će i Ana ući u "Zadrugu"

- Međutim, kad je shvatio da se zapravo zaljubio u Anu, odlučio je da se reši Subotićke!
Bivši sportista je tada počeo da ubeđuje ćerku Ljube Pantović i Karađorđa Subotića da pobegne iz rijalitija, iako je znao da je kazna za to 50.000 evra.

- Nagovarao ju je da tokom svađe udari Minu Vrbaški u glavu i izađe napolje. Potom je na nju vršio pritisak da preskoči ogradu. Govorio joj je: "Pi*ka si ako to ne uradiš!" Sve vreme ju je lagao da će krenuti za njom. Navukao je Aleksandru da udari Minu Vrbaški i bude diskvalifikovana! Sve je bilo jasno kad je samo nekoliko sati po njenom izbacivanju smuvao Koraćevu! - zaključuje izvor.

Stanija: Aleksandra i David su mi misterija

 

Stanija Dobrojević kaže da joj nije jasno šta se desilo u novom ljubavnom trouglu i da su joj Aleksandra i David prava misterija.

- On je ljubio Anu Korać samo nekoliko sati nakon Sandrine diskvalifikacije. Ona jeste bila posesivna i gušila ga je, ali mi je čudno da ju je zamenio tako brzo. Ne mogu to da shvatim. Aleksandra i David su mi misterija - tvrdi starleta.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mara

pre 5 godina

Isti slucaj kao Kija i Sloba. I oni su po dogovoru sa Lunom glumili spansku seriju. Tako i David, Ana i Aleksandra! Samo sto to vise ne pali, nisu interesantni. A Stanija ce uzet Marka Luni po dogovoru. To vise nikog ne zanima. Glupa igra!

Sanja

pre 5 godina

Napokon istinu neko da napise.Svi se secamo kad je David jurio Lunu.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija