• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. Gajić

21.02.2019

22:51

ŠABAN SE RADOVAO DANU KADA ĆE OŽENITI SINA! Za svadbu mu kupio stan na Dedinju!

Estrada

ŠABAN SE RADOVAO DANU KADA ĆE OŽENITI SINA! Za svadbu mu kupio stan na Dedinju!

Podeli vest

Šaulić je pred smrt odlučio da svom nasledniku pokloni nekretninu koja se nalazi u blizini njihovog porodičnog doma. Stan je još u izgradnji i Mihajlu će sada mnogo teško pasti da se preseli u njega

Legendarni Šaban Šaulić se toliko radovao ženidbi svog sina Mihajla da mu je pred smrt kao svadbeni poklon kupio stan u beogradskom naselju Dedinje. Kralju narodne muzike je najveća životna želja, koju nije ostvario, bila da zapeva na venčanju svog naslednika, koje je planirano za jun:

- Šaban je Mihajlu nedavno kupio stan u izgradnji koji je u blizini njihove porodične kuće na Dedinju. Želeo je da budu blizu i kada ode iz porodičnog doma, jer su svi vezani jedni za druge. Mihajlu će biti mnogo teško da se preseli u taj stan jer će ga mnogo podsećati na oca - priča izvor blizak porodici Šaulić i dodaje da je pevač i ćerkama Saneli i Ildi poklonio po nekretninu kada su se udale, iako su one odlučile da žive u kućama svojih muževa.

Kralj narodne muzike je bio presrećan kada su one rekle sudbonosno "da", pa je jedva čekao dan kada će to uraditi i njegov naslednik:

- Šaban je stalno pričao da mu je najveća želja da mu sin osnuje porodicu. Uvek je govorio: "Samo da mi se Mihajlo oženi." Nažalost, nije to doživeo, a svadba je trebalo da bude u junu. Šaban je bio uključen u organizaciju jer se mnogo radovao tom danu - objašnjava sagovornik Informera i dodaje da je čuveni pevač imao toliko prijatelja da nisu znali za koji prostor u Beogradu da se odluče zbog velikog broja zvanica:

- Mihajlo je sa ocem pravio spisak gostiju i broj ljudi se povećavao iz dana u dan. Na kraju su došli do cifre od 650 gostiju i zbog toga nisu rezervisali nijednu salu. Šaban se bojao da ne izostavi nekoga sa spiska i nikako nisu mogli da preseku i odluče da li je to konačan broj. Kada su videli koliko je svatova, razmišljali su i koji prostor da zakupe da im odgovara jer u mali broj lokala može da stane toliko ljudi.

Mladoženja je svom ocu, legendarnom muzičaru, prepustio i organizaciju muzike:

- Šaban je sam odabrao koji će muzičari zabavljati svatove. On je želeo da budu dva orkestra. Prvi blok da svira orkestar Zorana Jovanovića "Alibi", a drugi deo veselja orkestar Borka Radivojevića. Nije angažovao nikoga od poznatih kolega, jer je znao da će se svako od njih latiti mikrofona, a i zbog toga što je želeo da svi budu njegovi gosti taj dan i da uživaju.

 

(FOTO/VIDEO) AVION SA ŠABANOVIM TELOM SLETEO U BEOGRAD: Kovčeg hermetički zatvoren, kralja narodne muzike NIKO NE MOŽE DA VIDI!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
REALNO

pre 5 godina

MRRRHS STOKO CIGANSKA...PRAVITE OD SRBIJE CIGANSKU DRZAVU I DOBOR JE STO AN SVE VAS SPC BAILA ANATEMU...A SVI TI STANOVI I KUCE KOJE STE "KUPILI" OD PARA PORESKIH OBVEZNIKA SRBIJE CE DOVESTI DO TOGA DA AVSA DECA BUDU CHERGARI JER SVE OTETO JE PROKLETO...TO VAZI ZA SVE VAS LOPOVE PARTIJSKE PEVACE GLUMCE JAVNE LICNOSTI

mirjana

pre 5 godina

Zato ce menadjerka pok.Sabana da mu snimi biografski film,i osnuje u Sapcu muzej za Sabana kako bi zaradila i unucima da pokupuje stanove na dedinjuDobra investicija za Srbiju.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija