• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

11.03.2019

19:54

KARLEUŠA SNIMA PESMU O DIVNI! Pop zvezda želi da se emotivnom numerom vrati na scenu!

Estrada

KARLEUŠA SNIMA PESMU O DIVNI! Pop zvezda želi da se emotivnom numerom vrati na scenu!

Podeli vest

Jelena Karleuša želi da se oduži pokojnoj majci što je uvek bila tu za nju. Već je razgovarala sa Marinom Tucaković i zamolila je da napiše dirljivu baladu

Jelena Karleuša želi da snimi pesmu o svojoj majci Divni i tako joj se oduži što je uvek bila uz nju! Pop zvezda je već razgovarala sa Marinom Tucaković i zamolila je da napiše tekst za baladu s kojom planira svoj veliki povratak na scenu kada za to bude spremna.

Rano je za priču

Jelena želi na ovaj način da oda počast mami koja je 3. marta preminula od raka pluća.

- Jelena je još uvek utučena zbog Divnine smrti, ali već polako pravi planove šta i kako dalje. Velika joj je želja da snimi pesmu o svojoj majci jer želi da sećanje na nju zauvek živi. Mnogo ju je volela i hoće da joj se oduži za to što je uvek bila uz nju, i u dobru, i u zlu - priča dobro obavešten izvor.

Foto: informer.rs

Posvetila pesmu i
ubijenom vereniku

Jelena Karleuša je 1999. godine počela da se zabavlja sa Zoranom Davidovićem Ćandom, koji je 23. marta 2000. godine ubijen u automobilu na autoputu Beograd-Zagreb. Pevačica mu je godinu dana kasnije otpevala pesmu "Balada za Zorana". Tekst za ovu baladu napisale su Marina Tucaković i Ljiljana Jorgovanović.

- Čula se sa Marinom i zamolila ju je da napiše emotivan tekst. Njoj to ne bi trebalo da predstavlja problem jer se dugo družila sa Divnom, bile su bliske i poznavale se mnogo pre nego što je Jelena i zakoračila na domaću estradnu scenu 1995. godine.

Kako bismo proverili ove informacije, kontaktirali smo ženu koja je napisala najveće hitove u staroj Jugoslaviji, koja nam je rekla da će rado uraditi pesmu za Divnu.

- Naravno da ću uslišiti Jeleninu želju da napišem pesmu o njenoj majci. Još uvek je rano da pričamo o tome jer je Divna nedavno preminula i prosto nije pravi trenutak za tako nešto. Mora da prođe neko vreme. Nemam još u planu kako bi taj tekst trebalo da izgleda, to sve zavisi od trenutka kada sednem da pišem - jasna je Marina.

Foto: Novak Đurović

Marina Tucaković

Sila i velika lafica

Tucakovićeva ističe da će Divnu pamtiti po tome što je bila velika lafica.

- Čovek nju jednostavno ne može da zaboravi. Bila je sila, lafica, velika žena. Uvek je bila pozitivna i govorila je: "Samo gledaj pravo, ne osvrći se." Mnogi su slušali i zavoleli Radio 202 baš zato što je bila sjajan voditelj i svojim glasom privlačila slušaoce - ispričala nam je Marina.
 

Dok tuguje, šalje tužbe: JK traži od Informera 103.000 evra!

Uporedo dok tuguje za majkom Divnom, Karleuša uredno šalje tužbe medijima koji su izveštavali o njenoj porno-aferi sa fudbalerom Ognjenom Vranješom. U redakciju Informera je do sada stiglo 27 tužbi, a pevačica u svakoj traži identičnu odštetu od 450.000 dinara. JK od nas "zbog povrede časti" potražuje ukupno 12.150.000 dinara ili oko 103.000 evra. 

 

KARLEUŠA U TEŠKOM PSIHIČKOM STANJU! Jelena odbija hranu i pomoć psihijatra, a kosu je odsekla u očaju




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Tragikom

pre 5 godina

Jeco, idi kod svoju mamu i spasi nas svoje fizicke i moralne rugobe.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!
Tenis

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) govorio je na konferenciji za medije uoči nastupa na turniru u Madridu, a osvrnuo se i na povredu nadlaktice koja ga je na skoro mesec dana odvojila od terena.

23.04.2024

20:16

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija