• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: HIT

29.03.2019

12:33

MOJ DAVID JE ŽIGOLO! Subotićka priznala da je iskorišćavao, a Anu je smuvao jer misli da ima para!

Estrada

MOJ DAVID JE ŽIGOLO! Subotićka priznala da je iskorišćavao, a Anu je smuvao jer misli da ima para!

Podeli vest

Aleksandra Subotić tvrdi da se David Dragojević prodaje za novac jer je nju finansijski iskorišćavao dok su bili zajedno. "Čim ponovo uđem u "Zadrugu", pljunuću ga i lupiću mu šamar", poručuje rijaliti zvezda

Aleksandra Subotić pred povratak u "Zadrugu 2" tvrdi da je njen bivši dečko David Dragojević sa ženama isključivo zbog novca! Rijaliti zvezda u ekskluzivnom intervjuu za Hit ističe da je izdržavala bivšeg momka koji ju je javno ostavio i smuvao se sa Anom Korać i prognozira da li će njih dvoje ostati u vezi.

- Ne znam kako će mi biti sada kad se vratim u "Zadrugu", ali je blagoslov od Boga što sam na vreme videla da je David veliko đubre, ološ i folirant. On je Anina muška sponzoruša, klasičan žigolo. Zabavlja se sa ženom dok ima novca, a onda je šutne. Pomislio je da sam ostala bez para, pa se uplašio. Zato se smuvao sa Anom, jer misli da je ona situirana. Odvratan čovek, gadi mi se.

Je l' i tebe iskorišćavao dok ste bili zajedno?
- Davala sam ja njemu dosta novca - i za put u Ameriku i za struju... Čak je dobio pola mog honorara pre ulaska u rijaliti. Nisam želela da ja dobijem abnormalno veliki novac, a on smešne pare, samo da se on ne bi osećao manje muško. Zato sam svoj honorar prepolovila, da bi on bio zadovoljan. A eto šta je ta velika muškarčina meni uradila...

Foto: pink.rs

Biljani curi krv iz nosa,
zdravlje joj je ugroženo

Kako se oseća Davidova majka Biljana posle svega?
- Ženi nije dobro, pod stresom je i plače 24 sata. Narušeno joj je zdravlje, pritisak joj je visok, povraća, ide joj krv iz nosa. On se odrekao svoje majke zbog one ženske stvari. Ženu koja mu je uvek pomagala je izdao, a predstavljao se kao neko kome je porodica sve na svetu. A sve nas je prodao da bi postao popularan u rijalitiju.


Zar mu nije bilo glupo da ga ti izdržavaš?
- Ma kakvi. U našoj vezi su trošene samo moje pare. Nije tačno to što priča da je izdržavao mene i moje dete, ali sam ćutala kada je to pričao jer nisam želela da se oseća manje vrednim. Sada ću prvi put ući u rijaliti, zaraditi novac i potrošiti isključivo na ćerku Magdalenu i sebe.

Kako si reagovala kada si prvi put videla da su se David i Ana poljubili?
- Na početku nisam prihvatila da je on sa Anom, mislila sam da je reč o nekoj igri. Samu sebe sam lagala, tražila opravdanje za njega. On je plakao za mnom, kukao kada sam izašla iz rijalitija i odjednom se smuvao sa Anom.

A kako si se osećala kada si ipak shvatila da nije reč o igri, već da su stvarno zajedno?
- Prvi put u životu sam popila tabletu za smirenje. Zatvorila sam se u sebe, patila, plakala, nisam mogla da jedem. Užasan stres sam doživela. Odvratno sam se osećala.

 

LUNA HOĆE 30 CENTIMETARA I DA JE BOLI! Marko joj poručio da će dobiti dva puta po 15 centimetara I ŠAMAR!?

Šta te je najviše zabolelo?
- To što moja ćerka stalno pita za njega i traži da ga vidi. On je nju učio da ga zove "tata" i govorio joj da smo mi porodica. Magdalena u vrtiću kada crta roditelje, naslika Davida, mene i sebe. E, to mu nikada neću oprostiti. Pričao mi je da će priznati moje dete, pa me zanima samo šta bi sada bilo da je to uradio. A najpoganiji mi je bio kada je usred zime javno rekao da izađemo iz njegove kuće. To je dokaz da je đubre, jer nije razmišljao šta će biti sa nama, gde ćemo biti, da li imamo para, imamo li šta da jedemo. On nije znao da li sam se ja snašla napolju.

Foto: Zoran Sinko

Kako je moguće da se neko ko je govorio da će uvek biti tu i da ste vi porodica odjednom promeni?
- Nije se on promenio preko noći, on je uvek bio takav samo ga ja nisam videla tim očima. David je folirant, gledam šta priča Ani, a sve je to meni govorio. Iste rečenice, fore, sve...

Nikada više sa Davidom

Foto: printscreen/pink.rs

Šta bi rekla kada bi te David molio da mu oprostiš i želeo da se pomirite?
- Kada bi mi došao na prag i molio da mi se vrati, izbacila bih ga iz kuće i zalupila bih mu vrata. Ajde što je zgazio mene, nego i moje dete, bez trunke milosti i sažaljenja. Trudiću su da ga u rijalitiju ne vidim, da ga ignorišem. To mi je taktika.
Hoćeš li izdržati kada se David i Ana budu ljubili pored tebe ili imali seks...
- Neće mi biti prijatno, ali ne želim ga u svom životu. Svaki put kada je pomazi ili poljubi, pomisliću da je baš tako trebalo da bude. Neka joj ta beda i folirant, nemam ja za kim da patim.


Da li je dok ste bili zajedno gledao ili komentarisao druge žene?
- U mom prisustvu nije. Uz mene je bio siguran, stabilan, trošila sam na njega, na večere, izlaske... A on sve radi za pare, prodaje se. Mada, ko zna šta je radio kada mene nije bilo.

Misliš li da te je varao?
- Verujem da jeste. Kada me je ovako javno prevario, ko zna šta je radio u Americi dok je bio, gde ja ne poznajem nikoga.

 

(FOTO) ŽESTOK SEKS REBEKE I PETRUĆIJA! Tresao se krevet, sve prštalo do STRASTI!

Da li si nekada posumnjala u to ili imala dokaze?
- Gledao je slike mnogih devojaka, pratio, lajkovao. To mi je smetalo. Povređivalo me je kada bih mu, nakon što se vrati iz Amerike, pronalazila u telefonu fotografije nekih devojaka. On mi je pričao kako mu je te fotke slao njegov brat. Sada znam da to nije tačno, ali tada sam mu verovala. Kada sam izašla iz "Parova", našla sam njegovu košulju sa karminom, a on mi je rekao kako se drugarica naslonila na njegovo rame. I u to sam poverovala. Sada shvatam da sam o njemu imala samo sliku savršenog muškarca i nisam se osećala ugroženo jer sam živela u iluziji.

Kako ćeš reagovati kada ponovo uđeš u rijaliti? Da li imaš poriv da ih prebiješ, opsuješ, pljuneš?
- Ne, prema Ani osećam zahvalnost, jer mi je pomogla da izađem iz bednog života jednog bednog čoveka. Ja koja imam predispozicije da uspem u životu, bila sam spremna da se zbog njega zatvorim u kuću i budem veternička domaćica. Sve živo sam radila samo da njemu udovoljim.

Foto: Zoran Sinko

Šta ćeš uraditi Davidu?
- Neću ga sigurno tući, jer ne želim da prljam ruke, ali bih ga rado pljunula u lice. On zaslužuje onaj ženski šamar, da ga bude sramota. On je oličenje ološa, đubre pokvareno!

 

(VIDEO) MILOJKO IZBAČEN! Ova ukućanka ga bez milosti isterala, Milijana nije mogla ništa da uradi!

Misliš li da će njih dvoje opstati i van rijalitija?
- Ma kakvi, dajem nedelju dana Ani da ga posle "Zadruge" šutne. Ne treba njoj dečko iz Veternika koji nema ništa. On njoj ne može da priušti cipele od 1.500 evra, a ona voli pare i to da ih dobije na lak način. Pa nju bije glas da se bavi prostitucijom, jer nema pokriće ni za jedan dinar da je zaradila, a nosi skupe stvari i vozi besna kola. Poznata je po tome da se zabavlja sa starijim muškarcima koji su puni para. Ona ne ume ništa da radi osim da rastura veze, brakove... Nema ljubavi među njima, samo obostrana korist i ljubav prema novcu.

Šta bi radila kada bi ti David ponudio trojku sa Anom Korać?
- Ma, ja njemu neću dati prostora ni da mi se obrati, a kamoli da me pita da imamo trojku. Kada bi to učinio, samo bih ga iskulirala. Neka ima trojku sa kurvama, pošto on voli kurve. Sa njima pod ruku pa u trojke, četvorke... Ma, što dalje od mene. Pošto o Davidu kruže priče da je žigolo, a o Ani da je kurva, taman su se pronašli.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija