• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: HIT

29.03.2019

15:21

SANJA IMA NAJLEPŠU VAGINU, RIĐA JE I SLATKA! Rijaliti lezbijke otkrile šta ih pali u krevetu!

Estrada

SANJA IMA NAJLEPŠU VAGINU, RIĐA JE I SLATKA! Rijaliti lezbijke otkrile šta ih pali u krevetu!

Podeli vest

Često eksperimentišemo, volimo i seksi igračke, pomagala, ispričala je Jovana Tomić Matora. Iako voli Sanju, postoji mogućnost da se raziđu kad budu poželele da osnuju porodicu...

Jovana Tomić Matora je otkrila da sa devojkom Sanjom Stanković u krevetu voli da koristi dildo! Njih dve su započele ljubavnu vezu u "Zadruzi 1", a sada su progovorile o lezbijskom seksu i o tome kako izgledaju njihovi najintimniji trenuci.

- Sanja izgleda nežno i ženstveno, ali je baš dominantna i vodi glavnu reč u našoj vezi. Takva je i u seksu. Često eksperimentišemo. Volimo i seksi igračke, pomagala... Koristimo dildo, to nas baš pali - ispričala je Matora pred kamerama Pinkovog rijalitija.

LUNA HOĆE 30 CENTIMETARA I DA JE BOLI! Marko joj poručio da će dobiti dva puta po 15 centimetara I ŠAMAR!?

Jovana je opet ponovila kako Sanja ima najlepšu vaginu koju je ikad videla.

Foto: insajder/Aleksandar Jovanović Cile

I Sanja i ja bismo volele da rađamo

Matora je objasnila da, iako voli Sanju, postoji mogućnost da se raziđu kad budu poželele da osnuju porodicu:

- Razmišljale smo da uz pomoć donora dobijemo dete. I ona bi volela da rodi, ali i ja. Ukoliko to ne uradimo, moguće je da ćemo se razići i imati porodicu s muškarcima.

- Baš joj je slatka. Ima riđe dlake dole, to nisam u životu videla. To je nešto najlepše i veoma retko. I moj najbolji drug ima riđe dlake na ku*cu, iako nije riđ. I pere kitu samo bebi-sapunom - ispričala je Tomićeva.

Ona je zatim iznela tvrdnju kako je podjednako dobra u krevetu i sa ženama i sa muškarcima.

- Ja, kad imam seks sa muškarcem, odvalim ga od pi*ke. Baš ga razvalim! Već četiri godine mi služe samo za seks, ne ulazim u ozbiljne veze s tipovima. Otkad sam se prvi put poljubila s devojkom na jednom splavu, shvatila sam da mi to prija - kazala je Jovana.

DIJAMANTSKI PRSTEN STAVI MI NA RUKU! Soraju zaprosio sin ruskog tajkuna!

I njena lepša polovina Sanja je istakla u "Zadruzi" kako se njih dve odlično slažu u krevetu:

Foto: Youtube printscreen

 

(FOTO) SEKSI BUCA BEZ FOTOŠOPA! Nosi konfekcijski broj 44, a u bikiniju izgleda ovako!

- Super nam je kad vodimo ljubav. Neko me je pitao kako izdržavam bez analnog seksa. Svašta! Pa ja nikad nisam probala analni! Jovana mi pruža u krevetu sve što mi je potrebno, stvarno mi ništa ne fali.
 


 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Senovic

pre 5 godina

На колац и њих и онога ко је дозволио ову болест у јавност.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija