• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.04.2019

11:37

SARA RELJIĆ PROGOVORILA O PROSTITUCIJI! Družila se sa Sanjom Stanković, a evo šta zna o aferi o kojoj bruju cela Srbija

Estrada

SARA RELJIĆ PROGOVORILA O PROSTITUCIJI! Družila se sa Sanjom Stanković, a evo šta zna o aferi o kojoj bruju cela Srbija

Podeli vest

Sara i Sanja zajedno su učestvovale u prvoj sezoni rijalitija "Zadruga", a družile su se i nakon izlaska iz Bele kuće

Nedavno je procurio spisak sa inicijalima pevačica, manekenki i voditeljki koje su navodno pružale seksualne usluge za novac radeći za makroa Mihajla Maksimovića.

Bivša učesnica rijalitija "Zadruga" i pevačica Sara Reljić je dobila mnogo pitanja na ovu temu, pa je rešila da da jedan odgovor.

Ona je na svom Instagramu napisala sve što misli o "aferi prostitucija".

- Mnogo mi je pitanja stiglo vezanih za "aktuelnu temu" i moram vam reći da, iako sam pevačica, stvarno ne zalazim ni u čiju karijeru, niti znam koje su to osobe/pevačice sa ovim inicijalima. Ne zalazim ni u čiji krevet - objavila je Sara na društvenoj mreži. 

KREATORKA NABACIVALA PROSTITUTKE POLITIČARIMA! Isplivali novi detalji, Mihailo nije jedini makro, evo ko mu pomagao!

Foto: printscreen/Instagram

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
A JELI

pre 5 godina

и ваше цењено име на списку?? А мним да јесте.......

Pera

pre 5 godina

One koje su prosle PINK-ovu "akademiju za prostituciju", imaju mnogo vecu cenu , a tu mogu da plate samo kojejekakvi nasmrkani politicari ili biznismeni, a one jos talentovanije prelaze u MIP ili MUP u stalni radni odnos ! To je finansijski vec dostupno i obicnim gradjanima, mislim na placanje dok se politicari sada besplatno koriste njihovim uslugama koje gradjani placaju! A onda dolazi ono Jevrejsko prokletstvo, da Bog da imao, pa nemao ! Pade Vlada, pade Pink , padaju strmoglavo cene "usluga" prostitutki, robe u izobilju, ali sada totalna frustracija i impotencija ! Nema polozaja, nema para za vijagre i pomagala uuuuuzas jedan i zavlada mrak u Srbiji, stenje se na sve strane, ali samo stenjanje iz usluznih kreveta zamrlo !

Dena

pre 5 godina

Nemaš ni ti džabe silikone, čuj ona je pevačica, za pevanje ti ne trebaju silikoni i skidanje u brushalter.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija