• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Andrijana Milić

27.04.2019

23:00

KIJA KOCKAR S TUGOM DOČEKUJE PRAZNIK: VODILA SAM SLOBU NA OČEV GROB, na Vaskrs mu je godišnjica smrti!

Estrada

KIJA KOCKAR S TUGOM DOČEKUJE PRAZNIK: VODILA SAM SLOBU NA OČEV GROB, na Vaskrs mu je godišnjica smrti!

Podeli vest

Kristina Kockar kaže da je sa bivšim mužem posetila grob svoga oca Miloša, ali da još nije smogla snage da Slobi oprosti prevaru u rijalitiju

Pobednica "Zadruge" Kristina Kija Kockar dočekaće Vaskrs sa velikim bolom, jer će se baš na ovaj praznik navršiti tačno godinu dana od smrti njenog oca Miloša. Nekoliko dana pre zvanične godišnjice pevačica je imala potrebu da sa svojim bivšim suprugom Slobom Radanovićem obiđe tatin grob.

Foto: Dejan Živančević

Bivši supružnici, za čijom ljubavlju žali pola Srbije, i dalje imaju veoma čudan odnos i uvek su jedan uz drugog u najtežim momentima, iako nemaju snage da obnove vezu.

- Imala sam potrebu da odem na očev grob sa Slobodanom. Žao mi je što je godišnjica smrti mog oca baš na Vaskrs i Sloba mi je bio potreban u tom momentu. Potrefilo se da smo u isto vreme bili u Zrenjaninu, pa sam ga pitala da krene sa mnom da ga na neki način upoznam sa tastom, kada već nisu imali priliku da se upoznaju dok je moj tata bio živ - započinje svoju emotivnu ispovest Kristina.

 

Htela sam Slobi da polomim jaje

Foto: Dejan Živančević

Kada je završila svoju emotivnu ispovest o dva muškarca koja su je najviše povredila u životu - ocu i Slobodanu, pokušali smo da razveselimo Kiju, pa smo prešli na vedrije teme. Pitali smo je želi li za praznik da razlupa sva jaja koja Sloba ofarba:

- Ona druga jaja sam htela da mu polomim još davno, ali ne bih o tome na ovaj divan praznik. Ovo je prvi Vaskrs koji Sloba i ja nećemo proslaviti zajedno i krivo mi je. Sećam se ranije je stalno na jajima ispisivao K+B, kao Kija i Boba. Ali čestitaću mu praznik, šta da se radi. Život ide dalje.

(FOTO) MRŽNJA BEZ GRANICA: "Novinar" iz Sarajeva bez ikakvog razloga OSUO LAVINU NAJOGAVNIJIH UVREDA NA RAČUN KIJE KOCKAR!

- Kada smo došli na tatin grob, rekla sam mu: "Evo, tata, da te upoznam sa bivšim zetom. To je taj što me je namučio u životu". Bez obzira na to što sam i dalje besna, želela sam da Sloba u tim momentima bude pored mene. Drago mi je kada je tu, kada mi se nađe, ali nije mi lakše... Možda me i duplo boli - kaže Kija sa tugom u glasu, pokušavajući da bol zamaskira osmehom dok pozira pred fotoreporterom Informera uz vaskršnju dekoraciju:Kockareva priznaje da i dalje ne može Radanoviću da oprosti što ju je prevario sa Lunom Đogani pred milionima ljudi u rijalitiju "Zadruga", pa mu je čak i na na groblju to zamerila:

Foto: Dejan Živančević

- Dok smo sedeli na groblju, shvatila sam da su tata i Slobodan dve muške osobe koje sam najviše volela i koje su me najviše povredile. Tati sam oprostila, Slobodanu još nisam. Njega i dalje želim da zadavim kada god ga vidim, a opet uvek ću biti tu za njega. Možda mu jednog dana i oprostim... - nesigurno poručuje Kristina.

Foto: Dejan Živančević

 

Dekoracija: Cvećara "Pepeljugin vrt", Dimitrija Tucovića 28b Cvećara "Ivona", Bul. kralja Aleksandra 263b; Delta City lok.102; Dr Milutina Ivkovića 2, Autokomanda Šminker: Dragana Marković, 060/3230-234 Frizer: Milan Bošković

 

Ona kaže da joj je dugo trebalo da oprosti i rođenom ocu što nije bilo uz nju kada je odrastala. Pružao joj je ljubav do njene 10. godine, a onda je samo nestao:

- Tatu sam poslednji put videla pre ulaska u "Zadrugu" i tada sam odlučila sve da mu oprostim. Mnogo mi je drago što smo taj teret sa naših srca skinuli pre njegove smrti. Kao da je sačekao da izgladimo odnose da bi mogao na miru da ode. Slobodanu ne znam kada ću i da li ću moći da oprostim.

Tata je hteo da se obračuna sa Slobodanom!

Foto: Dejan Živančević

Kockareva kaže da se njen otac prvi put postavio zaštitnički u njenom životu kada ju je muž Slobodan Radanović ponizio i prevario u "Zadruzi":

- Tad, prilikom našeg poslednjeg susreta, tata mi je pružao podršku. Rekao je da će se on obračunati sa Slobom, ali i da će mi on izabrati drugog muža. Tada sam po prvi put u životu osetila da imam oca - iskreno kaže Kija.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Saska

pre 4 godine

Da li Kristina ikada ima potrebu ili zelju da Slobodan stane ispred svih i stane do nje ponosno i brani je kao sto je to radio kada je Luna upitanju? Da li ima zelju da on bilo sta uradi da bi razmisljala o oprostu pa i oprostila ili on ne treba nista da uradi? Ovo ide na to da je ona oprostila ali njega briga je li. Je li moguce da ona bas ovoliko ne drzi do sebe i da toliko puzi pred njim? Sve cu i da shvatim ali kad prosipa neki feminizam, komedija dobra.

Svadjalica

pre 4 godine

Nemoj da brines, oprostili su oni jedno drugome vec odavno, samo sto se Sloba ne eksponira u javnosti, a ona zensko ne moze da drzi nista za sebe, nego klepece svaki dan po novinama.

Bora

pre 4 godine

Never and ever do not forgive him,he don't deserve Puno te volimo B & B

lea

pre 4 godine

Opet patetika,pa Kija oca nisi ni pozvala na svadbu,ne znam ni da li je upoznao Slobu.Dokle ženo više prestani nas smarati!

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija