• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.05.2019

17:42

(FOTO) DAMA DECENIJE U ŽIVOM PROGRAMU OTKRILA ODAKLE JOJ SNAGA ZA SVE ŠTO JE PREŽIVELA! Dea Đurđević šokirala intimnim detaljem iz života sa Mladenom Mijatovićem!

Estrada

(FOTO) DAMA DECENIJE U ŽIVOM PROGRAMU OTKRILA ODAKLE JOJ SNAGA ZA SVE ŠTO JE PREŽIVELA! Dea Đurđević šokirala intimnim detaljem iz života sa Mladenom Mijatovićem!

Podeli vest

Deu Đurđević svi prepoznaju po hrabrosti i načinu na koji se suočila sa teškom saobraćajnom nesrećom u kojoj je umalo ruku izgubila. Voditeljka je u živom programu jedne emisije progovorila o svom oporavku, ali i o tome kako joj sada izgleda svaki dan. Njena veza sa Mladenom Mijatovićem napreduje i ona ne krije da uživa u ljubavi

Dama decenije oporavila se zahvaljujući lekarima, ali i svojoj jakoj volji i optimizom, a kako sama kaže uz osmeh na licu sve je mnogo lakše. 

- Dobar sam đak, vežbam, teniram, sve što mi kaže doktor Bumbaširević ja radim. Mnogo je opasan doktor. Stalno me ispituje šta jedem šta pijem, traži da pijem ceđenu pomorandžu. Uskoro ću da se vratim i jedva čekam. Moja majka, Mladen i moja baka su svašta preživljavali. Ja sam naizmenično u šetnji sa mamom, pa sa dečkom. Ne zna se ko je gori. Svi su prema meni ekstremno rigorozni. Imam bolove, boli, ali nije toliko strašno. Nakon svega što sam preživela ovo je dobro. Da ne boli bilo bi loše - rekla je Dea.

Foto: Printscreeen

- Čim otvorim oči, idem na kupanje pa na previjanje. Onda šetam. Ja se u bolnici uopšte ne odmaram. Ja radim. Što više treniram, što više boli, to je veći naporedak - otkrila je hrabra voditeljka. 

Dea je progovorila i o vezi sa Mladenom, svojim kolegom i emotivnim partnerom. 

- Mi smo se počeli zabavljati 5. oktobra, danas je za nas važan dan, mi svaki 5. obeževamo. Ništa ne silimo, baš volim kada ovako idemo lagano. Danas smo se probudili zajedno. Ubiće me Mladen što sam ovo rekla, ali da, rekla sam. Doručkovali smo zajedno. Nemojte da me silite sa svadbom, da ne izmalerišemo - priznala je voditeljka pa se malo i postidela. 

Foto: Printscreeen

- Ja sam vrlo srećna žena. Ovo što sam ja preživela preživljava jedan u milion. Ova godina je nova prekretnica za mene. Sada znam zašto se nerviram zašto ne. Život se u sekundi promeni. Ne smem da pričam o toj sekundi zbog Tužilaštva. ali pričaću kada sve prođe. Ovo može svakome da se desi na ulici. I svako može ovo da izgura. Ja jedva čekam da počnem da vozim. Ovo nije moj život, ja nisam neko ko na sat ustaje, i leži. Jedva čekam da fukncionišem normalno. Ne plašim se, ja sam imala velike strahove, ja sam išla kod psihijatra i ona je meni mnogo pomogla. Ja sam pitala kako da sve ovo prođe i zaista je prošlo. Plašila sam se da ne sanjam isto svake večeri. Ne možeš samo sa ljudima da prebrodiš, ja sam sa mojim psihijatrom Zvezdanom sve prošla - rekla je Đurđevićeva u emisiji "Premijera vikend specijal". 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dubrovnik

pre 4 godine

Mala je cista DESETKA, a i pnk tv isto tako. Mi takovo sto nemamo. Sva je sreca sto postoji intrnet pa mozemo da gledamo i rgionalne tv. kanale. Naprijed Mala a i vi Srbijanci ! Svaka vam cast..!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Znači li ovo da Ukrajina neće postojati?! Lavrov: Priča o legitimitetu Zelenskog posle 20. maja "možda neće biti potrebna"!
Realna opasnost

Znači li ovo da Ukrajina neće postojati?! Lavrov: Priča o legitimitetu Zelenskog posle 20. maja "možda neće biti potrebna"!

Rasprava o legitimnosti Vladimira Zelenskog posle 20. maja ove godine "možda neće biti neophodna", poručio je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov. Podsetimo, predsednička ovlašćenja Zelenskog ističu u noći 21. maja. Brojni politički i vojni analitičari smatraju kako bi to moglo da znači da Ukrajina neće postojati?!

28.03.2024

20:04

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!
Najzad su ukapirali

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!

Veliki zapadni mediji jedan za drugim prognoziraju neuspeh Ukrajine. Publikacije upozoravaju Kijev na beskorisnost kontraofanzivnih planova i važnost obnavljanja odbrane. U međuvremenu, ukrajinske oružane snage pomeraju sve više zapadne opreme u Harkov u iščekivanju ruske ofanzive. Štaviše, pojedini mediji upozoravaju kako je došlo vreme da se priča i o padu Kijeva!

28.03.2024

19:38

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija