• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Ivan Gajić

09.05.2019

08:37

NEĆU VIŠE DA TRPIM KARLEUŠU, PAŠĆE KRV! ŠOK INTERVJU! Dorđe David o koleginici iz "Zvezda Granda"

Estrada

NEĆU VIŠE DA TRPIM KARLEUŠU, PAŠĆE KRV! ŠOK INTERVJU! Dorđe David o koleginici iz "Zvezda Granda"

Podeli vest

Otkad je postao član žirija "Zvezda Granda", Đorđe David skreće veliku pažnju javnosti, posebno zbog svog odnosa sa Jelenom Karleušom, s kojom se ranije žestoko prepucavao

U intervjuu za Hit okoreli roker otkriva kako se danas slaže sa kontroverznom pevačicom i zašto je pristao da dođe u "Grand", koji je godinama pljuvao.

- Ukapirao sam da sve preko noći može da se promeni. Počeo sam da se osećam glupo... Moj dolazak u "Grand" pokazuje koliko sam u glavi evoluirao!


Saša Popović i ti ste bili zaraćene strane.

Foto: informer.rs

Kija Kockar je debil
Kija pravi karijeru na osnovu toga što je ispala debil! Ona je pevačica kao što sam ja astronaut! Ona je proizvod površnosti na koju ne mogu da pristanem
Đorđe David

- Saša je ozbiljan Baja Patak, direktor cirkusa u kom se mi nalazimo. Veličina je u tome da pružiš ruku i najvećem oponentu. A Saša je to uradio. Što sam stariji, sve više kapiram da je glupost ta jogunastost koju sam imao kao zakasneli pubertetlija do svoje 48 godine.


Da li si promenio mišljenje i o JK?

- Kad moj oponent postane majka, prestajem da ga gazim. Tako je bilo i sa Karleušom. Ona oseti krv kao ajkula na 100 kilometara, ali mi je uprkos tome dobronamerno prišla, čak me je najavila u novinama. Postidela me je tim crvenim tepihom koji je bacila ispred mene. Rekla je da umesto Ace Lukasa u žiri dolazi mnogo dobar frajer. To je veći efekat napravilo nego da mi je zviznula šamarčinu i nazvala me smradom koji joj je došao na crtu. Zbog te njene mudrosti i širine osetio sam se postiđeno. Posle ovoliko vremena provedenog sa njom i Popovićem mogu da kažem da su oni ozbiljne drugarčine i sjajni profesionalci.


Je l' imaš razumevanja za njene ispade u poslednje vreme?

- Apsolutno. Kad sediš pored osobe koja je takve stvari doživela, moraš da uključiš radare. U nekoliko situacija me je ujela. Ona duboko zabode zube, ali prećutim jer sam muškarac, imam mozga i kapiram koje stvari joj se dešavaju. Koliko god glupo zvučalo, apsolutno sam na njenoj strani u ovoj priči.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?

Објава коју дели JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) дана 7. Мај 2019. у 10:33 PDT


Da li se uvek ugrizeš za jezik kad je Jelena u pitanju?

Doživotna robija
Nikad u životu ne bih ušao u rijaliti makar bio gladan. Da mi neko tamo opsuje mrtvu majku, odšrafio bih mu glavu i završio na doživotnoj robiji
Đorđe David

- Ne prećutim joj baš sve. Pogotovo ne sad kad se diže tenzija u takmičenju. Ne mogu više da je trpim, mislim da će tek krv teći na sve strane! Ali siguran sam da u tom ratu niko nikome neće sipati govna za vrat.


Kad si zapravo upoznao Jelenu?

- Sretao sam je po klubovima krajem osamdesetih i početkom devedesetih, kada je bila na početku karijere. Ja sam tamo izlazio, a ona je dolazila sa ozbiljnom kamarilom, koja je išla iza nje i štitila ju je. Gde god se pojavila, svi su padali u nesvest. Uvek je bila okružena obezbeđenjem, niko nije mogao da joj priđe. Tad je imala "predrkaniji" stav.


U kakvom sećanju ti je ostala njena majka Divna?

BROJKA
54 godine ima Đorđe David

- Ona je gomili nas koji smo tada bili mladi glumci ili tek počinjali da se bave rokom otvarala mnoga vrata, gostovali smo u njenim emisijama... Nesebično je svima pomagala šakom i kapom. Pored toga, bila je ozbiljna riba, svi su gledali u nju kao u Boga. Možda ovo nekome neće da se dopadne, ali Divna je bila tada bolja riba nego što je Jelena. Meni tada, kao okorelom rokeru, JK je bila fuj.


Izjavio si da na estradi postoje žene-dildo. Ko su one?

- Muzika se deli isključivo na dobru i lošu. Na onu koja diže adrenalin i onu plastičnu. S jedne strane su lepe žene, a sa druge one koje zbog plastičnih operacija izgledaju kao dildo. E te dildo-žene zaobilazim u širokom luku, kao i njihovu muziku bez živih instrumenata i gde se ne peva.


Danas primat imaju i rijaliti programi. Da li vidiš sebe u toj priči?

Da mi je neko ranije rekao da ću raditi za Popovića, pljunuo bih ga

Da ti je neko rekao pre 10 godina da ćeš danas preko Popovića da reklamiraš rok muziku, šta bi uradio?
- Pljunuo bih ga u facu! Koliko god to paradoksalno zvučalo, Saša u ovom trenutku, preko mene idiota, za rok priču radi više od svih onih koji se busaju i napadaju me. Iskoristiću situaciju i izdaću album za "Grand" iz prostog razloga što preko te ozbiljne mašine rokenrol može da bude dovoljno vidljiv. On ima ozbiljan pristup, pa će sve to biti predočeno i mladim ljudima koji možda nisu čuli sve te numere. Posle osam godina izlazi album "Da se ne zaboravi", za koji smo Aleksandar Mitrović i ja obradili devet pop-rok pesama.

- Nikad u životu to sebi ne bih dozvolio, makar bio gladan. Na tu lobotomiju ne mogu da pristanem. Da li misliš da bih trpeo da mi neko opsuje mrtvu majku, a da ga ne udarim?! Ili bih mu odšrafio glavu i završio na doživotnoj robiji ili bi on morao meni to da uradi!


Nemoguće je da ne znaš ko su najpoznatiji rijaliti učesnici?

- Znam za Kiju i Slobu kao dvoje ljudi koji su bili u braku, pa se on na televiziji kresnuo sa drugom dok je ona to gledala od kuće, pa je i ona ušla u isti rijaliti da bi mu očitala lekciju. Ta devojka pravi karijeru na osnovu toga što je ispala debil, a bude predstavljena kao umetnik!? Ona je pevačica kao što sam ja astronaut! Ne kažem da čuda ne postoje. Ko u njih veruje, taj čuda i stvara, ali nemojte da se zajebavamo! Kija je rijaliti proizvod 21. veka, one vrste površnosti na koju ja ne mogu da pristanem. Starlete su mi tek posebna priča.


Šta misliš o njima?

- Vidim da je ponovo aktuelna priča o nazovielitnoj prostituciji. Znate, postoji dildo za vaginalnu upotrebu, ali i onaj koji može i za anal. Prostututke su kao taj prvi dildo, a ove elitne su sa više funkcija. Ma spalio bih se na Trgu kada bi mi sad neka proročica rekla da će mi ćerka ući u rijaliti i pričati kolika joj je cena kao elitne prostitutke!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija