• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. SPASOJEVIĆ

17.05.2019

11:20

STANIJA ULAZI U ZADRUGU 3 ZA 50.000 EVRA! Megapopularni rijaliti od septembra opet na TV Pink

Estrada

STANIJA ULAZI U ZADRUGU 3 ZA 50.000 EVRA! Megapopularni rijaliti od septembra opet na TV Pink

Podeli vest

Stanija Dobrojević ulazi u "Zadrugu 3" za 50.000 evra, saznaje Hit! Starleta je već dogovorila učešće u narednoj sezoni megapopularnog rijalitija TV Pink

- Produkcija uveliko planira treću sezonu "Zadruge", koja bi trebalo da počne u septembru. Stanija je tražila čak 50.000 evra da se po drugi put nađe na imanju u Šimanovcima. Pošto produkcija veruje da je ona jedan od glavnih rijaliti igrača, koji i sada diže gledanost, pristali su da joj isplate tu cifru. Takođe se dogovorila da joj, ukoliko pobedi, produkcija Pinka plati PDV umesto nje - otkriva izvor za Hit.

Okupljaju ekipu
Pregovara se da Dobrojevićeva u treću sezonu rijalitija uđe sa Vladimirom Tomovićem

Izvor Hita

Prema njegovim rečima, Dobrojevićeva nije u potpunosti zadovoljna kako se predstavila u ovoj sezoni.

- Mada je u centru pažnje, ne sviđa joj se što je solo igrač. Nadala se da će Vladimir Tomović ući i da će nastaviti romansu pred kamerama, ali je on zbog bolesnog oca odustao od toga. Ona voli da u rijalitiju bude u paru i da tako gradi priču. Rekla je produkciji da će u narednoj sezoni tek izdominirati, jer se ovde nije snašla najbolje - kaže naš sagovornik.

On dodaje da postoji mogućnost i da u "Zadrugu 3" uđe ruku pod ruku sa Tomovićem.

- Pričali su i o tome, jer su oni kao par bili interesantni publici. Čelnici Pinka će narednih dana kontaktirati Crnogorca da provere da li je zainteresovan za to. Verujem da će, ukoliko njegov otac bude dobro, pristati. Ionako stalno komentariše "Zadrugu" na društvenim mrežama - priča naš izvor i nastavlja:

- Pretpostavljam da će mu otpisati kaznu od 50.000 evra koju mora da plati jer je diskvalifikovan zbog toga što je udario Aleksandru Subotić, a uz to će dobiti i honorar. To je veoma primamljiva ponuda.

Foto: printscreen

I Miljana u trećoj sezoni


Miljana Kulić je prva potpisala ugovor za "Zadrugu 3". Ona je sa verenikom Lazarom Čolićem Zolom pobegla iz ove sezone rijalitija, a dok je bila na slobodi, dogovorila je povratak na imanje, ali i učešće u novoj sezoni.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Penzioner

pre 4 godine

To...dajte narodu sto vise sponzorusa, prostitutki i psiho-bolesnika !!!! To je "divna" buducnost za omladinu !!!

Ljubica

pre 4 godine

Nemojte da zaboravite Lepog Micu I Zori cu..molim vas..ludi smo bez njih I njihovih prostakluka

Zoki

pre 4 godine

Samo da vam kazem, Stanija je jedna fina i postena devojka. Da nije Stanije nasa omladina bi skrenula sa puta!

Aca

pre 4 godine

A za to ina milione?!Eee seljadija sa f dijagnozom na tv,ma ocaj beskrajan!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija