Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.05.2019

16:17

THE BEST OF DR NELE KARAJLIĆ 25. maja na Tašmajdanu!

Estrada

THE BEST OF DR NELE KARAJLIĆ 25. maja na Tašmajdanu!

Podeli vest

Dr Nele Karajlić će 25. maja na stadionu Tašmajdan održati svoj prvi veliki koncert pred beogradskom publikom. Nele će sa svojim novim bendom “Osiromašeni uranijum” izvoditi najveće hitove “Pušenja”, a pridružiće im se i bivši gitarista ovog benda Predrag Kovačević Kovalski

Nele pred ovaj koncert ima veću tremu nego na početku karijere, jer puno mladih ljudi koji vole i znaju njegove pesme do sada nisu imali priliku da ga slušaju uživo i da osete neverovatnu energiju njegovog performansa.

- Poslednji koncert pred punim Tašmajdanom sam održao pre 23 godine. Nadam se da će tako biti i u subotu, kada će napokon stići i lepo vreme u Beograd. Ponovo sam počeo da pevam pesme “Pušenja” i sada ne mogu da se zaustavim. “Dan mladosti” je tradicionalno dan radosti za fanove pesama “Pušenja”, kada ćemo svi zajedno sesti u veliki vremeplov i vratiti se u vremena koja su bila mnogo bolja. Stariji neka ponesu pionirske marame, a današnji “pioniri” peškire, jer će biti puno skakanja i znoja - rekao je Nele i najavio da publika može da očekuje neočekivano i još ponešto.

Neletove pesme “Ženi nam se Vukota”, “Gile šampion”, “Nedelja kad je otišo Hase”, “Il si bos il si hadžija”, “Dan Republike”, “Guzonjin sin”, “Fikreta” i mnoge druge su bezvremenski hitovi i podjednako se doživljavaju kao i pre 20 godina.

Koncert počinje u 20h, a Nele će binu prvo ustupiti mladom bendu “Viva Vops” koji repuje u rok i pank ritmu, a potom će Goran Petronijević-Riza sa svojom grupom “Elvis Jr. Kurtovich” na Taš doneti duh novog primitivizma.

U prodaji je ostao još mali broj karata, a mogu se kupiti online ili na biletarnicama Tickets.rs, DD Tickets i Gigstix. Zavisno od zone cena ulaznice je od 1.200 do 2.900 dinara.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija