• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs

24.05.2019

13:15

HAOS U ZVEZDAMA GRANDA! Marija Šerifović GAĐALA STOLICOM Viki Miljković!

Estrada

HAOS U ZVEZDAMA GRANDA! Marija Šerifović GAĐALA STOLICOM Viki Miljković!

Podeli vest

Marija Šerifović gađala je stolicom Viki Miljković na snimanju zvezda Granda

Naime, haos je nastao kada je dvoje kandidata, čiji su mentori Jelena Karleuša i Marija Šerifović, dobili jednak broj glasova ostalih članova žirija, nakon čega je usledilo standardno preglasavanje.

Svi članovi žirija su dali svoje glasove, pri čemu su se opredelili za jednog kandidata, osim Viki Miljković koja je izjavila da ne može da se odluči.

SAŠA POPOVIĆ UVODI PROMENE! Evo kako će izgledati žiri u novoj sezoni Zvezda Granda!

 Saša Popović je insistirao da folkerka mora da da svoj glas, naročito zato što je odnos glasova ponovo bio ujednačen, ali Viki je odbila da to učini, piše Skandal a prenose beogradski mediji.

Usledila je petominutna rasprava, a Miljkovićeva ju je okončala tako što je, ne gledajući u tastere, pritisnula prvi koji joj se našao pod rukom.

To je navodno toliko iznerviralo Šerifovićevu da je zavitlala stolicu na kojoj je sedela prema koleginici, ali, zbog razdaljine koja je bila među njima, nije postojala šansa da pogodi Viki.

(FOTO) PIČVAJZ U ZVEZDAMA GRANDA! Diskvalifikovani takmičar OBJAVIO PREPISKU SA MARIJOM ŠERIFOVIĆ!

Ipak, to je toliko potreslo Miljkovićevu da je napustila studio i vratila se nazad na snimanje tek nakon desetak minuta nakon što se koliko-toliko pribrala.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Englezi od gotovog napravili veresiju! Nemci trljaju ruke!
Fudbal

Englezi od gotovog napravili veresiju! Nemci trljaju ruke!

Kao što je već poznato, od naredne sezone Liga šampiona igraće se po novom formatu. Jedan od noviteta biće taj da će dve najuspešnije zemlje po koeficijentu dobiti dodatno, peto mesto u elitnom takmičenju! Iako je delovalo da je to pitanje rešeno, brodolom engleskih klubova u završnici evrokupova gotovo izvesno, doneće veliki preokret u korist nemačke Bundeslige!

18.04.2024

15:38

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija