• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo!

29.05.2019

13:34

VUK MOB POTVRDIO DA SE ANA KORAĆ BAVI PROSTITUCIJOM! A onda je spomenuo i Daru Bubamaru...

Estrada

VUK MOB POTVRDIO DA SE ANA KORAĆ BAVI PROSTITUCIJOM! A onda je spomenuo i Daru Bubamaru...

Podeli vest

Mladi, popularni reper Vukadin Gojković, poznatiji kao Vuk Mob, važi za jednog od najvećih zavodnika na našoj muzičkoj sceni, a veliki broj pevačica nije odoleo njegovom šarmu

U intervjuu za VIP magazin on je otkrio sočne detalje o starleti Ani Korać, ispričao nam je o čemu se dopisivao sa pevačicom Darom Bubamarom, kao i koju bi seksi cicu sa naše estrade voleo da smuva.

Vuče, sa koliko devojka sa naše estrade si bio, zna li im se broj?

- Ne znam odakle ta priča da sam baš toliki zavodnik. Ne volim da imenujem devojke sa kojima sa bio u vezicama, čim se to prekinulo, znači da nije valjalo. Tako da sve te devojke, a bilo ih je dosta, više nisu vredne pomena.

 U kakvim si odnosima sa Teodorom Džehverović sa kojim si bio u kratkoj romansi?

- Kada smo se rastali, bili smo u sjajnim odnosima, ali kada je ona ušla u „Zadrugu“, ja sam promenio menadžment za koji smo zajedno radili i od tada je ona u lošim odnosima sa mnom. Napunili su joj glavu, ali, iskreno, baš me zabole uvo za nju.

MINA SEKS NAPLAĆIVALA 70 EVRA, A FUDBALERIMA DAVALA ZA DŽABE! Nekadašnji dečko Koraćeve raskrinkao najmlađu učesnicu Zadruge!

U prvoj i u drugoj „Zadruzi“ žene te veoma često pominju? Koje devojke iz rijalitija nisu odolele tvom šarmu?

- Naša „estrada“ nije velika i svi se mi znamo iz nekih priča i svi smo povezani. Dosta devojaka iz „Zadruge“ znam, a sa Marijanom sam priznao da sam imao neku vezicu. Sa mnogim cicama iz tog rijalitija me povezuju, a ja sam džentlmen i neću da otkrijem sa kojima sam bio, ali otkriću maleni detalj da ih je bilo puno. 

Foto: Informer DN

Družio si se sa Anom Korać, u kakvim ste odnosima?

- Anu sam upoznao na jednom splavu i odmah smo se zgotivili. Devojka je bila super sa mnom, lepo smo se družili, ali između nas nikada ništa nije bilo. Posle sam čuo svakakve priče o njoj, pa smo prekinuli kontakt.

Kakve priče si čuo o njoj, da se bavi prostitucijom?

- Da, da, baš te priče. Ima u njima mnogo istine. Ne znam baš za koliko para i sa kim je imala sve odnose, ali čuo sam i iz policije da se bavila prostitucijom. Mediji neke stvari znaju da napumpaju, ali ovo za nju je definitivno istina, možda ne baš svaki detalj, ali da se bavila prostitucijom, to jeste. Čak je i njena bliska drugarica Mina Vrbaški priznala da je bila u lancu prostitucije, a one su živele zajedno, tako da eto samo jednog od dokaza, a ima ih još puno. Čuo sam i za tog Filipa Mijatova, koji ju je finansirao i koji je znao čime se ona bavi, rekao je da će da je raskrinka. U životu se ne može pobeći od istine, pa tako ne može ni Ana.

(ŠOK FOTO) OVAKO JE ANA KORAĆ IZGLEDALA PRE OPERACIJA! Kako vam se više dopada? (ANKETA)

Foto: Andreja Damjanović

Mlađe pevačice ti nisu odolele, ali i jedna starija i iskusnija, kao što je Dara Bubamara, dopisivala se sa tobom, kakve poruke ste razmenjivali?

- Kada je bio aktuelan njen porno-skandal, ja sam joj tada pružio podršku i pisao sam joj da se ne nervira i da će sve proći. Takođe, kroz šalu, napisao sam joj da bih, kada bih imao i ženu i decu, sve napustio zbog nje jer je mnogo dobra riba (smeh). OVDE pročitajte šta je jedan fudbaler tražio od prostitutke!

 Da li si bacio oko na neku novu devojku iz sveta šou-biznisa?

- Meni se uvek neko sviđa. Sada sam odlepio za Aleksandrom Mladenović, koja mi je veoma seksi. Pre nekoliko meseci nastupali smo zajedno u jednom klubu u Švajcarskoj. Ona je sjajna, ima posebnu energiju. Kada sam pored nje, unervozim se, što se meni ne dešava često.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vns

pre 4 godine

Zavodnik? Izgleda kao neki latino diler droge iz meksičke provincije...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija