• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Alo

03.06.2019

11:13

MIROSLAV ILIĆ PODNEO KRIVIČNU PRIJAVU PROTIV BIVŠE LJUBAVNICE! Ona ga tuži za utvrđivanje očinstva, a on nju za proganjanje

Estrada

MIROSLAV ILIĆ PODNEO KRIVIČNU PRIJAVU PROTIV BIVŠE LJUBAVNICE! Ona ga tuži za utvrđivanje očinstva, a on nju za proganjanje

Podeli vest

Slavuj iz Mrčajevaca Miroslav Ilić (69) koji je podneo krivičnu prijavu protiv svoje nekadašnje ljubavi Mirjane Antonović za krivično delo proganjanja došao je jutros u Prvo osnovno javno tužilaštvo da se izjasni kako ona uspeva čak iz Amerike, sa udaljenosti od 5.000 milja da mu "diše za vratom"!

Reč je o krivičnom delu koje se goni po službenoj dužnosti, a istraga je počela današnjim saslušanjem folkera. Ilić je stigao u tužilaštvo tačno u 9.09 sati iako je saslušanje bilo zakazano u 9.30.

Kada je video fotografe, pitao je: "Šta je ovo?" I mirno produžio, dok je na pitanje novinara: "Da li ćete posle iskaza biti raspoloženi da date izjavu za medije?", kategorično je rekao ne! 

Slučaj oko utvrđivanja očinstva mladog lekara iz Amerike Devina Antonovića podnošenjem ove krivične prijave dobio je bizaran obrt.

Mirjana Antonović tvrdi da je Ilić otac njenog sina, a njihovo suočenje oči u oči zakazano je za 21. oktobar u Višem sudu u Beogradu.

MIROSLAV ILIĆ IPAK MORA NA DNK TEST! Odbijene sve pevačeve žalbe! Počinje suđenje za UTVRĐIVANJE OČINSTVA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Bojan

pre 4 godine

U vreme kada je ta veza bila aktuelna, prisustvovali smo par puta ispadima njegove žene gde mu prebacuje što je prevario, i sve ostalo. Znao je on šta tadi, a i Goca. Tada je pio baš-baš.

mica

pre 4 godine

E moj svaleru! Dok si umakao bilo je slatko. Kazne stizu kad tad.

Saradžogla

pre 4 godine

Da ga je ,,umakao,, ne bi sada bio kukavica već ga je ,,testerisao,, do daske.Verovatno je bio pod gasom a i dama nije baš prva liga jer se dala oženjenom čoveku.Moje se zna ... Ako mladi amer palaca jezikom Moroslav mu je tatko.Ako ne onda neka traži tatka na drugoj strani!

Stojan

pre 4 godine

Steta sto nije covek. A tako je lepo pevao. Ona ga ne proganje, samo hoce da dokaze ko je otac njenog deteta.

zanemeo slavuj tj petlić

pre 4 godine

sad neka ga ona tuzi za odugovlacenje maltretiranje i sve troskove da mu naplati kao i psihicki bol.

vukota

pre 4 godine

Kako sve znate. Pravo čudo. Ona ga proganja. Šta se nje tiče da li će on priznati njenog sina od 35 godina. Piše navodno neku knjigu. Zagorčava život čoveku. Da je Miki siromašni starac, kome treba svaka pomoć, da li bi ga jurili. To se radi dok je dete malo ili se ćuti zauvek. Mogla je njemu da kaže i sve ostalo je na njemu. Tolika podrška nemoralnoj ženi koja hoće da rasturi brak koji je trajao 50 godina. I vi to podržavate. Kakav smo to narod.

Viki

pre 4 godine

Slazaem se sa tobom, samo mi nije jasno gde je bila sve ove godine do sada?

mio

pre 4 godine

Umesto sto se tuzakate, priznaj sina i uzmi Brenu (koja vas je upoznala) za kumu. Bice to nevidjen spektakl a i tvoja supruga ce biti sretna.

Olinjali kazanova

pre 4 godine

Sva ta bagra sa estrade,a pratim ih godinama,cim ode preko grane daleko od 'svih odmah bi nesto pod a se.Jasar,Marinko,HalidM.,ma svi nadju luljke za provod.Uzmu dobre pare,jedu na mufte,a kako da ne opale nesto od toliko radodajki.Svi su isti,znam ih ko crvenu paru. Zene moraju da trpe i cute jer zavise od njih.Sve je to bagra i najveci olos,a ovaj deda Miroslav djubre nevidjeno.

MITTA

pre 4 godine

ONA MOZE BITI SAMO PROFUKNJACA,SVE JE ZNALA I ZELELA JE SAMO JEDNU RECKU VISE I TO SA POZNATIM PA CE POSLE DA TRGUJE.

prevarant

pre 4 godine

ili jesi ili nisu sta bezis dok si j bio si junak. Kad postigne pravdu ostavice ga na miru. Dokle vise. Da mu zet nije politicar ne biu nogaio toliko da Bezi od zakona i izigrava belog medu.

Prvo pa drugo

pre 4 godine

Prvo: ovde ima 3, a ne 4 komentara. Drugo: seljaku iz sela Mrcajevci, kada si se dokazivao da znas da mrces, mislio si da si dasa. U stvari, rodjen si, bio si i ostao, obican seljak, koji je pevao, kao pored ovaca. Uvek narod nekog voli. Svaki dan da se pomolis za pokoj duse Obrena Pjevovica. Ima mladih pevaca koji mnogo bolje pevaju nego ti i mnogi drugi u njihovim godinama. Jesi iz Mrcajevaca, tamo ces se vratiti i nestati, jednoga dana, kao i svi mi, ali zauvek ces ostati otac, deteta koga si napravio. Kako ce te deca gledati, kada im brata ne priznajes za svoje, kakav li si njima roditelj? Mozda lazan? Neces da uradis dnk? 'Oces, 'oces.

ljuba

pre 4 godine

Klošar! Ako beži od utvrđivanja očinstva vrerovatno je otac deteta!

JaPaja

pre 4 godine

Neko ima Rivelinja a neko Ronaldinja a Srbija Retardinja.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru
Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru

Policijska uprava u Novom Pazaru, zarad istinitog informisanja javnosti, ističe da su netačne informacije u tekstu „Pucnjava u Ulici Save Kovačevića uznemirila građane - Policija na terenu“, koje je noćas objavio portal „Sandžak danas“, kao i da video koji su postavili uz ovu vest nema apsolutno nikakve veze sa navodnom pucnjavom.

25.04.2024

11:57

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!
preokret

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da advokat , Nebojša Živanović, po želji Radoslava Dragijevića oca osumnjičenog za teško ubistvo male Danke Ilić, Dejana Dragijevića više nije pravni zastupnik njega i njegove supruge Svetlane koja je dobila status zastićenog svedoka. Živanović koji je zastupao Dragijeviće pri davanju iskaza o slučaju ubistva dvogodišnje devojčice , pred tužiocem VJT u Zajecaru.

25.04.2024

11:40

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija