• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. SPASOJEVIĆ

06.06.2019

12:03

POŽGAJ IMA VEĆI PENIS, ALI JE MILOJKOV LEPŠI! Lepotica iz Pilatovića otkriva detalje seksa sa bivšim političarem

Estrada

POŽGAJ IMA VEĆI PENIS, ALI JE MILOJKOV LEPŠI! Lepotica iz Pilatovića otkriva detalje seksa sa bivšim političarem

Podeli vest

Milijana Bogdanović (21) kaže da je prevarila verenika Milojka Božića (74) tako što je oralno zadovoljila Aleksandra Požgaja (35) u "Parovima"

Milijana Bogdanović (21) tvrdi da njen ljubavnik Aleksandar Požgaj (35) ima veći polni organ od verenika Milojka Božića (74)! Lepotica iz Pilatovića ipak naglašava da ni deda nije za bacanje, te da je njegov "ponos" mnogo lepši od alatke bivšeg političara.

Ekipa Hita posetila je Milijanu u vili "Parova" i porazgovarala s njom o neobičnom trouglu koji je glavna tema ovog rijalitija.

Prevarila si Milojka s Požgajem. Da li si zaljubljena u njega?
- Mnogo mi se dopada. Kad sam ušla, nijedan muškarac mi se nije svideo fizički, pa ni Požgaj. Posle nekoliko dana, počeo je da mi se udvara. Obratila sam pažnju na njega i shvatila da me privlači.

Znači, pao je seks?
- Bili smo intimni. Nismo imali klasičan seks. Oralno sam ga zadovoljila. I on je mene. Takođe, bilo je pipkanja, maženja... On je otišao u izolaciju, a mene su poslali pet minuta posle njega. Kad sam ušla tamo, već je ležao na leđima. Poljubili smo se, a zatim sam mu otkopčala kaiš i pantalone. Jasno je šta je posle bilo.

Pošto se Požgaj i Milojko u svemu takmiče, koji može da se pohvali da ima veći ponos?
- Požgajev penis je veći, ali je Milojkov lepši!

Hoće li s tvojim ljubavnikom pasti i klasičan seks?
- Jedva čekam da izađem napolje, pa onda. Volela bih da prvo popričamo nasamo o svemu.

Ostavila bi Milojka zbog njega?
- Bih, ali samo kad bih bila sigurna u vezu sa Požgajem. Zašto da izgubim Milojka kog volim i od kog imam svu pažnju, zbog nečeg bezveze. Treba mi sigurnost u emotivnom i finansijskom smislu.

Da li si se prepustila bivšem političaru zato što nisi zadovoljna seksom sa 53 godine starijim verenikom?
- Ma, ne. Prosto mi se dopao. Sa Milojkom sam imala seks u "Parovima", u krevetu, ali zbog kamera nije bilo dobro kao napolju. Svi su me zezali da sam izgledala kao da spavam, ko mrtva, dok on to radi. Kada ti je pet kamera iznad glave, ne možeš da se opustiš. Kod kuće čim legnemo u krevet, počnemo da se mazimo i ljubimo. Ovde bi isto tako došlo do seksa hiljadu puta, ali uvek gledam u kamere i ne mogu.

MILIJANA KONAČNO PRIZNALA zašto ne može da RASKINE sa Milojkom!

Foto: printscreen

Požgaj je dobar za seks


Kad bi morala da biraš između seksa ili veze s Požgajem, šta bi izabrala?
- Iako priželjkujem vezu, prema dosadašnjem iskustvu s njim - samo seks. On flertuje sa gomilom žena. Ide od jedne do druge.

Da li je Požgaj dokaz da mogu da ti se dopadnu i "samo" 14 godina stariji frajeri?
- Nikad mi se nije sviđao takav tip muškarca. Ne znam šta me snašlo! Imam mlađe prijatelje, nikad mi se nijedan nije dopadao. Muvali su me, trudili se, ma ništa. Samo me dosta stariji privlače.

Šta ti je Aleksandar obećao posle rijalitija?
- Jedne noći smo ležali u krevetu, skinuli bubice i tiho šaputali. Rekao mi je da se neće razvesti od žene, ali da ćemo se viđati napolju. Terala sam ga da mi to obeća. Kazao je: "Obećavam ti da ćemo biti zajedno posle rijalitija." Ponudio mi je da mu budem ljubavnica.

Pomisliš li nekad kako se oseća njegova žena Ivana kad vas vidi zajedno?
- Ni napolju nisam mislila na žene svojih ljubavnika. Žao mi je što me mrze samo zato što me njihovi muškarci vole. Ivanino ponašanje nije normalno. Da sam na njenom mestu, odavno bih bila ovde u vili i očitala mu bukvicu!

Možda mu prašta jer zna da za njih dvoje zarađuje novac u rijalitiju?
- Ma, da mi daju ceo svet, ne bih to mogla da gledam i trpim!

Kako onda Milojko može da gleda tebe sa Požgajem?
- Sad si me matirala. Nemam odgovor. Ali ja sad da izađem odavde, ne bih ni Aleksandra mogla da gledam kako se vata sa nekom drugom.

Iz svega ovog se zaključuje da ne voliš ti tvog deda Milojka, čim bi ga tako lako zamenila drugim muškarcem.
- Volim ga, ali napolju nisam bila svesna da ima 74 godine i da može uskoro da umre. Tek sad razmišljam o tome. Muči me i šta će biti sa mnom kad ga ne bude, jer ima troje dece. Ne daj Bože s nekim od njih da se vučem po sudu zbog imovine! Pritom, imam sestru s kojom treba svoju kuću da delim. Šta će mi ostati? Sad bih mogla da plačem kad pomislim na to. Ne znam šta ću kad izađem napolje.

Foto: printscreen

Da li ti je konačno prepisao svu imovinu, kao što si mu tražila?
- Na moje insistiranje, napisao je testament u "Parovima". Prepisao mi je kuću, brvnaru, garažu i šupu u Pilatovićima, kao i stan u Beogradu. Ovde smo ga potpisali, ali dok moj advokat ne stavi pečat, ništa ne verujem.

Da li si upravo zbog tog nasledstva spremna da se udaš za njega?
- Da razmišljam o tome, bila bih manja od makovog zrna dok mi sve ne prepiše. Njemu svakog trenutka može da pukne film i da mi kaže: "Ma, kakva imovina, ne dam, tučeš me i psuješ mi majku."

Često ga udaraš, a on je star i bolestan. Da li si to radila i napolju?
- Ne. Ovde sam kratka sa živcima. Isprovocira me tako što stalno priča o Požgaju i napada me kako gledam u njega. To me nervira. Poludela sam i kad je branio Požgaja. Tukla sam Aleksandra u ostavi, a on našao da ga brani. E, onda sam prešla na njega. Iskreno, kad bih htela da ga udarim pao bi u nesvest. Šest godina sam trenirala razne sportove i imam snage u rukama. To ne bi bilo u redu prema njegovim godinama i zdravstvenim problemima. Uvek mi bude žao.

Da li stvarno veruješ da neko u osmoj deceniji života može da bude zaljubljen u klinku ili te samo koristi da brineš o njemu?
- On tvrdi da me voli, ali mu i treba neko da ga neguje. Napolju se nismo burno svađali i tukli. Ovde izgovaramo i ono što ne mislimo! Nedavno mi je rekao: "Da nije mene, ti ne bi bila ovde!", a ja sam odgovorila: "Da nije mene, ti ne bi bio živ!" Sada se kajem zbog toga.

Kako bi reagovala da te Milojko ostavi?
- U rijalitiju bih bila sama i ne bi mi bilo svejedno. Napolju imam baku, pa bi mi bilo lakše.

Tvoja porodica te se javno odrekla zbog ulaska u "Parove" i veze s čovekom koji može da ti bude deda. Kakva je sad situacija?
- Čula sam se sa sestrom Oliverom. Rekla mi je kako je tata počeo da gleda "Parove". Ranije to nije mogao da smisli, psovao me je što pratim rijaliti. Nadam se da to znači da me podržava. Bilo mi je teško kad je mama rekla da hoće da me se odreknu. Ma nek me se odreknu! Živim sa babom, ništa im ne tražim.

Misliš li da bi oni voleli da im Požgaj bude zet?
- Oni bi svakako nekog mlađeg. Ipak, ne pitaju se!

RAZVRAT U PAROVIMA! Požgaj svršio Milijani u usta, a onda je progovorio o ANALNOM SEKSU!

Milojko mi je oprostio prevaru

 

Kako je Milojko reagovao kad je shvatio da ga na njegove oči varaš?
- Sigurno mu je strašno zbog toga, ali to ne pokazuje. Ponekad mi prebaci, pa se posvađamo. I ja bih Milojku oprostila, jer ljudi ne varaju telom, već srcem. Ovde sam primorana Milojku sve da kažem, napolju ne bi saznao.
Da li si ga već varala?
- Ne, ali druge muškarce jesam. Milojka nisam stigla, brzo smo ušli u rijaliti.


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
miroslav moric

pre 4 godine

ako je istina politicar bogoljubac pozegaj popusio ludom milojku i ne samo njemu.

SS

pre 4 godine

Svašta o kakvim gadostima vi pišete,Vučićeviću,ti koji "voliš"Srbiju i njenu omladinu,sramota,pa kod njega je đoka smežuran kao i on sam ako nisi video onda shvati.

Dedu uhapsiti

pre 4 godine

A ovu ludaru u Lazu Lazarevic na lecenje.Srbijo jadna kojoj bagri dajes paznju.

Eto

pre 4 godine

Sad, posto sam saznala ovu epohalnu vest, ima da spavam k'o beba!

Dragan

pre 4 godine

Ovo zaslužuje dublju analizu intervjua: Po čemu je Milojkov lepši? Jel u pitanju oblik, boja, čvrstoća ili nešto drugo? Jel Milojko bolji i iskusniji tehničar? Kako bi Požgajeva žena uporedila? Možda je Milijana pristrasna. Svi učesnici u parovima bi trebalo da ih povade pa da se merenjem utvrdi čiji je najveći. Itd. Ne ponestaje mi ideja ali ostavljam prostor da se i ostali čitaoci izjasne. Hvala vam na iscrpnom izveštaju ali novinarstvo treba da bude i istraživačko a valjda smo kao verni čitaoci zaslužili opširnije izveštavanje.

Dule

pre 4 godine

Sta ocekivati od mece novina nego ovakve retardirane vesti pa zabole me za tamo neciji k...rac

ddd

pre 4 godine

Koja je ovo kurva a njen deda prevaratnt. Oni su zivi primer ko danas u Srbiji prolazi. Gde ode obraz, nestade. Prica o penisu a zna da to cita i njen otac i majka i sira porodica. Ubi se kurvetino seljacka.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija