• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/Informer.rs

14.06.2019

08:29

VUK MOB KONAČNO PRIZNAO: Kresnuo sam KIJU PRE TRI NEDELJE!

Estrada

VUK MOB KONAČNO PRIZNAO: Kresnuo sam KIJU PRE TRI NEDELJE!

Podeli vest

Popularni pevač Vukadin Gojković, poznat i kao Vuk Mob, prošle godine je navodno imao aferu sa pobednicom Zadruge i pevačicom Kijom Kockar

On je sve te priče prošle godine negirao, a sada je za "Srpski Telegraf" izjavio da je ipak imao aferu i s*ks sa pevačicom i to pre samo tri nedelje.

- Iskreno mnogo manje govorim o bivšim vezama jer mi je više preko glave da me mediji povezuju sa pevačicama i da naslovi svakoga dana budu vezani za moje veze. Što se Kristine tiče, mi smo u prošlosti bili bliski, ali to je kratko trajalo. Sada imamo potpuno drugarski odnos, ali smo se pre tri nedelje kresnuli - rekao je Vuk Mob.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I don’t care if I stay or go. I’ve already paid the price.

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar) on May 30, 2019 at 3:50pm PDT

 

Ipak, on ne smatra da je ovo ozbiljna stvar.

- Mada, to nije ništa, ona i ja se retko viđamo, sve je to iza nas, svako ide svojim putem - rekao je Vuk. Kada je reč o odnosima sa Teodorom Džehverović, kaže da nisu u dobrim odnosima.

Kija tvrdi da je sama i da dugo nije imala dečka. Da li je Vuk zaista imao aferu sa Kockarevom? Ostaje da vidimo.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
iskren

pre 4 godine

OVO JE TIPIČNI NOVOKOMPONOVANI BEOGRADSKI ĐILKOŠ.Ne vidi dalje od nosa.Pravi muškarac se nikad ne busa ovakvim pričama.Kija ,Mila ili neznam ko ja ,su žene,a Ti bajo ne poznaješ dal je ,Kićo ili Kija.

Adrijana

pre 4 godine

Sad’ mora da si srecan i to je bolje..Dobar,dobar,dobar si, ako si to hteo da cujes… Toci, loci, umoci to je tvoja filozofija- jadnice. Da nije ovo (ne)vreme te svaka susa isplivala, kao sto si ti ..kome bi bilo bitno, da li si ti 'umocio' u Kiju, Darinku iz Kovina, ili lutku na naduvavanje.

rada tomasevic

pre 4 godine

nebi delila krevet sa isarranim berancem ex ivangrad ni po koju cenu.beogradzanin na baterije a aviokonobarici se ne cudim.serpa pronasla lonac.

bilja

pre 4 godine

Danas ljudi o takvim stvarima otvoreno govore..i ona se nije libila da indiskretno na nacionalnoj frekvenciji upražnjava sex i onda kao mudro ćutanje... kako bilo, žena u akciji!!! Nema veze, recka manje, više oboma.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija