• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. H.

15.06.2019

09:25

SLOBA ZELENAŠIMA DUGUJE 70.000 EVRA! Pevač u PAKLU, pozajmio novac na kamatu, sad mora da RADI ZA DUG!

Estrada

SLOBA ZELENAŠIMA DUGUJE 70.000 EVRA! Pevač u PAKLU, pozajmio novac na kamatu, sad mora da RADI ZA DUG!

Podeli vest

Sloba Radanović duguje zelenašima čak 70.000 evra i mora da ih vrati u narednih šest meseci! Folker se zadužio kod jednog poznatog kamatara kako bi sakupio 100.000 evra za stan u Beogradu, ali i za skupoceni džip, koji je nedavno kupio za 20.000 evra

- Sloba je uzeo pare na kamatu kako bi napokon kupio nekretninu u glavnom gradu, ali i novog "audija"! Preko zajedničkih prijatelja upoznao je zelenaša kod koga se svojevremeno zaduživao i učesnik "Parova" Ivan Marinković, ali i pola srpske estrade. Rekao je kako bi da se skući i da mu je potrebna lova što pre. Prvo je uzeo 50.000 evra, a zatim se vratio po još 20.000 evra. Dogovor je da im to vrati za šest meseci - počinje priču za Hit izvor blizak pevaču.

Imali dogovor
Prvo je uzeo 50.000 evra, a zatim se vratio po još 20.000 evra. Dogovor je da im to vrati za šest meseci

Izvor Hita


On tvrdi da bivši muž Kristine Kockar mnogo radi, ali da je problem što ne ubira plodove samo on.
- Sloba za tezge dobija oko 3.500 evra, s tim što deo daje menadžeru. Ima i dvogodišnji ugovor s Pinkom, pa procenat od svake svirke ide ovoj televiziji. U rijalitiju je bio osam meseci bez honorara, a pošto nije radio, dospeo je u debeli minus. Tek pred kraj "Zadruge 1" dobio je ugovor i nešto love, ali i to je brzo potrošio. Zbog svega toga nikako nije uspevao da ušteka pare za stan i auto -
objašnjava naš sagovornik.

Dao 1.500 evra za Cecine minđuše


Mada je u dugovima, Sloba nije prestao da pomaže onima kojima je potreban novac za lečenje! On je nedavno dao 1.500 evra za minđuše Cece Ražnatović na licitaciji za pomoć Nikoli Rabrenoviću.
- Kao muškarcu mi minđuše koje sam otkupio od Cece nisu potrebne. Zato želim da ih poklonim maturantkinji koja je odličan đak, a možda ne može da ih priušti - napisao je Radanović, koji je zatim to i učinio.


Prema njegovim rečima, Radanović će dug vraćati od nastupa koji mu predstoje:

- Pored menadžera i Pinka, sad će morati da izdvaja lovu i za zelenaše. Problem je što oni lupaju kamatu svaki dan, pa je pitanje koja je konačna cifra koju će dugovati kad podvuku crtu. Mnogi koji su ušli u te vode nisu lako isplivali. Plašim se da će mu malo para ostajati, te da će zajmiti još, a to može da bude opasno. Zelenaši su uglavnom žestoki momci koji ne prezaju ni od čega.
Sloba trenutno razgleda nekretnine i bira u kom kraju Beograda bi mogao da živi.


- On bi najviše voleo da to bude Dorćol, ali je pitanje da li će imati dovoljno para, jer su tamo skupi stanovi. Za novi dom bi dao oko 100.000 evra, ali još nema sav novac na gomili. Ostatak će morati ili da zaradi ili će opet ići kod zelenaša. Od novca koji je uzeo na kamatu uzeo je novog "audija". Platio ga je 20.000 evra. Deo para je dobio prodajom "pasata" koji je prethodno vozio - pojašnjava naš sagovornik.

Foto: Informer HIT

Darko Lazić duguje zelenašima 400.000 evra

Rekorder u dugu zelenašima svakako je Darko Lazić koji mora da im vrati čak 400.000 evra! Da bi im isplatio ovu sumu, oni sada mu zakazuju svirke i svu zaradu uzimaju za sebe.

- Kamatari mu neće oprostiti ni cent, čak će dobro profitirati na njemu. Pozajmili su mu 400.000 evra, ali će kroz njegove svirke vratiti skoro duplo više - ističe dobro upućen izvor i dodaje:

- Pored toga, Lazić uvek mora da bude na raspolaganju ljudima od kojih je pozajmio novac. Kada ga pozovu, bez pogovora pristaje da peva gde god treba. Zelenaši ga prate na nastupima i čekaju ga dok ne odradi posao.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sava

pre 4 godine

Klasične voline i polusvet kao i većina domaće estrade.

zoran

pre 4 godine

Sve je u crnim tokovima, niko nikom ništa ne plaća, a narkomana mesecima leče o trošku države kao poslednju sirotinju. Kada će poreska uprava da se pokrene i da ovima zaračunava porez, ili će opet da sve lepo razreže na sirotinju, što je njima najlakše?

Lazar

pre 4 godine

Pa dobro svakako ce njima manje vratiti kamatu nego da je uzeo u banci, znase da su banke najgori zelenasi.

ss

pre 4 godine

Pa da pocnemo da skupljamo parice da im pomognemo da vrate lovu kamatasima, ha,ha,ha Koga boli uvo ko koliko duguje na kamatu, posebno ona seljacina Darko Lazic.

Mudri

pre 4 godine

Cudo da ga otac nije posavetovao da se trosi zaradjeno a ne tudje.Kad ispliva iz ovoga valjda ce pametnije rasudjivati,a ne da se ponasa kao neka izmisljena zvezda kao zena mu.

baba roga

pre 4 godine

Pa neka kupi stan u Pančevu i punta .A oće da se puva .E pa eto im ga ...

Zlata

pre 4 godine

Užas ! U Srbiji na svakom ćošku vrebaju satanisti.Svo zlo dolazi sa zapada pa i ovo. Promotivni materijal pakuju u kolica sa točkićima,za pijacu ,otkopčaju rajfešlus a u kolicima su police sa promotivnim materijalom.Opasno je što su im ciljna grupa omladina...

Kostadin

pre 4 godine

Kakav crnja k da jedino kamatari mogu da ih nauče pameti.

Tamara ana

pre 4 godine

SVE CE MU DOCI NA NAPLATU STA JE URADIO SA LINOM. CRTACE JE. NIKAD GA NIKO NIJE VOLEO KAO ONA. KIJA GA JE NAPRAVILA JADNIKOM NESIGURNIM, A LUNA GA JE VINULA U ZVEZDE DA BI JE ON ODBACIO KO KERA.

Robert

pre 4 godine

Zelenasima po 20- 30 godina robije ili 40 gidina. Za kredite je banka nadlezna a ne kamatarosi i kriminalci. Po ovome se vidi isto da je vlast cist kriminal kada javno ovo dozvoljava. U sve ovo su umesani sluzbenici, zato se namerno dopusta. Jedan euro be treba niko da im vrati.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija