• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.06.2019

09:37

(FOTO) ONI SU ODUŠEVILI PUBLIKU I ŽIRI! Proglašeni pobednici takmičenja "Nikad nije kasno"!

Estrada

(FOTO) ONI SU ODUŠEVILI PUBLIKU I ŽIRI! Proglašeni pobednici takmičenja "Nikad nije kasno"!

Podeli vest

U sinoćnoj emisiji, nakon napetog glasanja žirija, proglašeni su pobednici četvrte sezone najemotivnijeg talent šoua „Nikad nije kasno", koji je za kratko vreme oduševio ceo region

Bejhan Ramov je pokupio najviše glasova publike, koja ga je podržala u SMS glasanju, a statuu mu je uručila Lepa Brena.

Foto: Z. K. Munja

- Moram da te poljubim i da ti od srca čestitam na sjajnom pevanju i nastupu - poručila mu je balkanska diva, a Bejhan je dao obećanje da će bataliti građevinu i da će se posvetiti pevanju.

Foto: Z. K. Munja

Lenče Kukić trijumfovala je u kategoriji Fejsbuk glasanja. Njojnje nagradu uručila Dragana Mirković. 

Foto: Z. K. Munja

- Hvala svima koji su glasali za mene.  Još sam pod utiscima, ali mogu da vam kažem da se moj ovde neče završiti, ja ću i dalje nastaviti da sanjam i da iznenađujem publiku - poručila je Fejsbuk pobednica. 

Foto: Z. K. Munja

Nakon glasanja žirija, koji su činili Saša Milošević Mare, Lepa Brena, Aco Pejović i Dragana Mirković, kao i 20 članova žirija koji su glasali u live uključenju, Lenče Kukić proglašena je dvostrukom pobednicom. Naime, ova finalistkinja ponela je pobedu i od stručnog žirija, a statuu joj je uručio Saša Milošević Mare.

Foto: Z. K. Munja

- Još jedan pobednički trofej ove večeri. Želim ti sve najbolje - rekao je Mare.

Foto: Z. K. Munja

Za kraj, pobednici su pozirali i slavili sa žirijem na grandioznoj sceni, a osmehe i uzbuđenje uopšte nisu krili. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija