• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

30.06.2019

14:03

(FOTO) NIKO NIJE KAO SALE! Komšije Saše Kovaćevića otkrile sve o pevaču! Da li će mu se ovo dopasti?

Estrada

(FOTO) NIKO NIJE KAO SALE! Komšije Saše Kovaćevića otkrile sve o pevaču! Da li će mu se ovo dopasti?

Podeli vest

Pop pevač Saša Kovačević važi za jednog od najskromnijih i najomiljenijih estradnih ličnosti, kako među kolegama tako i među njegovim fanovima. A i Sašine kompije su imale šta da kažu o njemu

Kovačević živi u luksuznom naselju na Novom Beogradu, a njegove komšije s ponosom ističu kako je on najbolji, najljubazniji, najnasmejaniji komšija.

- Šta da vam kažem o Saletu? To je jedno lepo vaspitano dete, uvek je nasmejan i ljubazan. Reči nemam. Uvek se javi, pita „kako ste“. Nikada mu nije teško da bude fin - rekla je jedna gospođa, koja, kako kaže, u ovom naselju živi odnedavno, ali Kovačevića sreće često.

- Viđam mnoge… I ove koji tu žive, ali i one koji kod njih dolaze, a takođe su poznati. Niko nije kao Sale. Od njega bi mogli puno toga da nauče o lepom ponašanju - rekla je gospođa.

Prodavnica preko puta Saletove zgrade, ali i restorana koji drži u ovom bloku, stecište je svih stanara. Tu pazare hleb, mleko i ostale namirnice, a prodavačici je, čini se, Sale omiljena mušterija.

Foto: pink.rs

- Sale dolazi često, dođe ponekad i njegov brat. Uvek su nasmejani, strpljivo čekaju u redu i nikada se ne bune. Kusur nikad ne čekaju - rekli su u ovoj prodavnici.

Ni Saletovi radnici, među kojima konobari, barmeni… kao i sam šef, koji je pevač otvorio prošle godine, o svom gazdi nisu imali nijednu lošu reč da kažu.

- Sale je divan gazda. Imamo drugarski odnos. Ne sedi on ovde 24 časa. Uglavnom dođe samo da jede i ode - rekli su u pevačevom restoranu. Budući da on trenutno nije bio tu, u restoranu su bili pevačev otac i menadžer Dragan, koji baš kao što marljivo brine o Saletovoj karijeri više od deceniju, tako brine i o restoranu kada njegov sin nije tu.

- Nadam se da ste se prijatno smestili. Popijte šta želite i uživajte. Sale spava, ali ja sam tu za sve što vam bude trebalo - ugostio nas je ljubazno Dragan. Našalili smo se sa njim kako niko ništa ružno o njegovom sinu nije želeo da kaže i pitali ga da li su svi oni plaćeni za to. U istom maniru smo dobili odgovor.

- Svako jutro imamo brifinig, u slučaju da dođu novinari, šta smeju da kažu, a šta ne - šalio se Kovačević.

Foto: pink.rs

Konobar, koji nam se predstavio kao Dušan, rekao nam je da u restoran dolaze Saletovi fanovi, devojke i devojčice uglavnom, ali da Sale uvek sa radošću pristaje da sa njima ćaska, fotografiše se i podeli pokoji autogram.

- Sale je divan i galantan gazda. Šta da vam kažem kada Marko (barmen) nosi cipele od noja. Možete samo da zamislite kakve su nam plate? Prezadovoljni smo - rekao je Dušan, a Marko je potvrdio.

Konobari kažu da je Saša prema njima takav delom zbog svoje blage naravi, ali i zbog toga što je svestan da su mu oni odani i lojalni.

- Sve što se desi ovde, ostaje u kući. Maksimalno smo mu odani i on to zna da ceni - rekli su uglas. Takođe, pohvalili su čitavu Saletovu porodicu, brata, oca, majku, ali i devojku Zoranu Tasovac.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija