• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Milić

05.07.2019

13:36

LUKAS VIŠE NIJE U SVAĐI SA NAJVEĆIM DIVAMA: Pomirio sam se i sa JK i sa Cecom

Estrada

LUKAS VIŠE NIJE U SVAĐI SA NAJVEĆIM DIVAMA: Pomirio sam se i sa JK i sa Cecom

Podeli vest

Aca Lukas istovremeno zakopao ratne sekire sa Jelenom Karleušom, koja je bila ljuta na njega zato što joj je opsovao majku, kao i sa Cecom Ražnatović, s kojom se posvađao zbog bivše supruge Sonje

Aca Lukas je zakopao ratne sekire sa Jelenom Karleušom i Cecom Ražnatović! Pevač je bio skoro godinu dana u svađi sa JK, koja donedavno nije želela da mu oprosti što joj je opsovao majku Divnu, a gotovo u isto vreme folker je zaratio i sa Cecom, i to zbog bivše supruge Sonje!

Lukas za Hit priznaje da je odlučio da pruži ruku pomirenja obema i da su one to prihvatile.
- Normalno je da se sa prijateljem zakačiš ili da vam u nekom trenutku zahladne odnosi. Pa posvađaš se i sa ukućanima koje najviše voliš, a kamoli sa nekim drugim. Ali Ceca je moja sestra, uvek je bila i biće, a Jelena mi je pravi prijatelj. Za njih dve sam tu i u dobru i u zlu. Sa Jelenom se čujem, dopisujem, pitam je kako je... Ma šta god da joj treba, biću tu - kaže pevač i napominje da ne želi da komentariše to što Ceca i Jelena ne mogu očima da se gledaju i što se već neko vreme sreću samo na sudu:
- Ja sa tim nemam ništa! One najbolje znaju kako stoje stvari i da li će da se mire. Gledam svoj život i ne zalazim u tuđe probleme. Dovoljni su mi moji.

Lukas se najpre zakačio sa Karleušom. Ona mu je zamerila što je opsovao njenu majku Divnu, koja je u tom momentu bila teško bolesna. Jelena je uvek bila slaba na mamu, pogotovo od momenta kada se razbolela. Tada je Karleuša i javno rekla da ju je Lukas povredio i da je stavila tačku na druženje sa njim.
- Desila se jedna jako tužna stvar kada je reč o Lukasu. Posle ovoliko godina on je izgubio mnogo, a to mnogo se zove jedini pravi, iskren prijatelj na estradi, a to sam ja. Preko nekih stvari se zaista ne može preći, kada mi neko vređa bolesnu majku iz čista mira. To se ne oprašta. Žao mi je što se ovo desilo. On verovatno zna svoje razloge i ja ih znam, svi ih znaju. Neka mu je sa srećom - rekla je tada JK.

Foto: Instagram

(VIDEO) KARLEUŠA DOŠLA DA SE MIRI SA CECOM! Jelena u tufnastoj haljini stigla u sud, Ražnatovićeva se nije pojavila!

Sa druge strane, Ceca i Lukas su se zakačili onog momenta kada se folker pomirio sa bivšom suprugom Sonjom Vuksanović. Pevačica je smatrala da ga Sonja vuče za nos i da treba da prekine svaki kontakt sa njom. Lukas se zbog ovih Cecinih reči razbesneo, nije hteo da čuje za nju, jer je smatrao da nema prava da se meša u njegov odnos sa Sonjom.
- Raskrstio sam sa estradom. Najsrećniji sam bio kada nisam bio estrada, pa sam opet postao deo nje. Sada opet nisam i ponovo sam srećan. Sramota me je što sam se družio sa estradom. Kraj i tačka! - poručio je tada Lukas.

On i Ceca su se u martu ove godine čak i otpratili sa društvenih mreža, ali su nakon nekoliko meseci shvatili su da je besmisleno da bace u vodu prijateljstvo dugo više od 20 godina! Zanimljivo je da je Aca jedini pevač koji je dobar i sa Jelenom i sa Cecom. Cela estrada je podeljena na cecoljube i karleušiste, ali on je u odličnim odnosima sa obe.

LUKAS I PEJOVIĆ U SVAĐI ZBOG CECE! Otkrivamo što su zaratila dva najbolja prijatelja na estradi

U lošim odnosima sa Pejovićem, Popovićem i Šašićem

Aca Lukas je nedavno prekinuo dugogodišnje prijateljstvo sa Acom Pejovićem, a u lošim odnosima je i sa Sašom Popovićem i Željkom Šašićem. Folk pevač se zamerio direktoru "Granda" kad je napustio žiri "Zvezda Granda" bez ikakvog obrazloženja. Sa Šašićem godinama nije u dobrim odnosima jer je ovaj folker pre njega bio u braku sa Sonjom.


 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
max

pre 4 godine

KOGA BOLI KURAC ZA NARKOMANČINU NANOGIČARKU I PORNIĆARKU ,JEL NIJE ISTINA ...?

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Znači li ovo da Ukrajina neće postojati?! Lavrov: Priča o legitimitetu Zelenskog posle 20. maja "možda neće biti potrebna"!
Realna opasnost

Znači li ovo da Ukrajina neće postojati?! Lavrov: Priča o legitimitetu Zelenskog posle 20. maja "možda neće biti potrebna"!

Rasprava o legitimnosti Vladimira Zelenskog posle 20. maja ove godine "možda neće biti neophodna", poručio je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov. Podsetimo, predsednička ovlašćenja Zelenskog ističu u noći 21. maja. Brojni politički i vojni analitičari smatraju kako bi to moglo da znači da Ukrajina neće postojati?!

28.03.2024

20:04

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!
Najzad su ukapirali

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!

Veliki zapadni mediji jedan za drugim prognoziraju neuspeh Ukrajine. Publikacije upozoravaju Kijev na beskorisnost kontraofanzivnih planova i važnost obnavljanja odbrane. U međuvremenu, ukrajinske oružane snage pomeraju sve više zapadne opreme u Harkov u iščekivanju ruske ofanzive. Štaviše, pojedini mediji upozoravaju kako je došlo vreme da se priča i o padu Kijeva!

28.03.2024

19:38

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija