• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. SPASOJEVIĆ

24.07.2019

08:32

LUNA SE UDAJE ZA MARKA! Đoganijeva i Miljković za septembar planiraju DVE SVADBE, u Beogradu i Brusu!

Estrada

LUNA SE UDAJE ZA MARKA! Đoganijeva i Miljković za septembar planiraju DVE SVADBE, u Beogradu i Brusu!

Podeli vest

Luna Đogani se udaje za Marka Miljkovića, ekskluzivno saznaje Hit! Pobednica "Zadruge 2" i di-džej iz Brusa rešili su da naprave veliku svadbu u septembru i tako ozvaniče svoju ljubav

Miljković je nedavno izveo Lunu na večeru i tada ju je i zaprosio, a ona je rekla "da". Odmah su počeli da planiraju slavlje, na koje će biti pozvano 200 gostiju.

Foto: printscreen RTV Pink

Nema podršku
Anabela neće ni da čuje za svadbu. Rekla je ćerki da nema potrebe da žuri s udajom, kao i da bi joj bilo bolje da se posveti karijeri

- Od kada su napustili "Zadrugu", njih dvoje više nemaju trzavice i svađe. Shvatili su da se ludo vole, a i počeli su zajedno da žive. Marko se uselio u Lunin stan na Novom Beogradu. Pošto ima 36 godina, ne želi da gubi vreme, već hoće da se ženi! Smatra da što pre treba da zasnuje porodicu i ima decu. Kad je na večeri zaprosio Lunu, ona se u prvi mah iznenadila, ali je ubrzo rekla "da". Mada je svima pričala da je mlada za brak, srce je prelomilo da pristane. Još tada su počeli da planiraju svadbu - otkriva dobro obavešten izvor za Hit.

Zaljubljeni par praviće dva slavlja - u Beogradu i Brusu.

Foto: Instagram/Luna Đogani

Gagi oduševljen, jedva čeka unuče

Gagi Đogani je oduševljen što se njegova mezimica udaje. On od početka podržava njenu vezu s Markom i srećan je što planiraju brak. Denser bi voleo da od Lune uskoro dobije unuče.

- Već su napravili spisak gostiju i biće ih oko 200. Na listi je mnogo bivših učesnika "Zadruge" s kojima su ostali u dobrim odnosima, poput Ane Korać, Davida Dragojevića, Save Perovića... Napraviće dve svadbe, jednu u Markovom rodnom gradu Brusu, a drugu u Beogradu. Proslava u Brusu biće po svim srpskim običajima, dok će u prestonici rezervisati jedan poznati hotel i tamo napraviti gala događaj - prenosi naš sagovornik.

Prema njegovim rečima, budući mladenci angažovaće organizatora venčanja.

- Luna želi da se posveti karijeri i nastupima, pa neće imati vremena da se posveti planiranju svadbe. Zato će platiti agenciju koja će se baviti dekoracijom, hranom, rasporedom sedenja i drugim detaljima... Kad je reč o muzici koja će zabavljati goste, Luna je rekla da želi da joj obavezno svira "Magla bend", a za pevačicu se još nisu dogovorili - priča izvor.

Remont pred album i svadbu

Luna je rešila da od sebe napravi seks-bombu pred izlazak prvog albuma, ali i svadbu. Ona će uložiti 9.000 evra u novi izgled. Đoganijeva je stavila botoks i nadogradila kosu, a zakazala je i ugradnju silikona u grudi, podizanje jagodica i korekciju očiju.

On dodaje da su lepe vesti saopštili roditeljima, a prvo su javili Markovoj porodici:

- Njegova majka Neda se oduševila! Ona jedva čeka da oženi sina i dobije unučiće. Luna je bila u Brusu i upoznala buduću rodbinu. Za sada se fino slažu.

S druge strane, Lunina majka Anabela je vest o venčanju dočekala na nož, jer od starta ne podržava njihovu vezu.

- Poludela je! Neće ni da čuje za svadbu. Rekla je ćerki da nema potrebe da žuri s udajom, kao i da bi joj bilo bolje da se posveti karijeri. Zabrinuta je kao i svaka majka, jer Luna ima tek 23 godine i život je pred njom. Još su joj sveže slike njihovih svađa u "Zadruzi" - kaže naš sagovornik i dodaje:

- Njih dvoje se nadaju da će uspeti da je smekšaju, jer je Anabela popustljiva prema ćerki i na kraju joj ipak usliši svaku želju.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

- Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica – priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija