• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. MILIĆ

24.07.2019

09:45

KIJA SE USELJAVA KOD FUDBALERA NA DEDINJE! Pevačica rešila sa se skrasi pored sportiste!

Estrada

KIJA SE USELJAVA KOD FUDBALERA NA DEDINJE! Pevačica rešila sa se skrasi pored sportiste!

Podeli vest

Kristina Kockar se useljava u stan kod svog novog dečka Miloša Dimitrijevića, ekskluzivno saznaje Hit. Pevačica ovih dana pakuje kofere i seli se na Dedinje, gde bivši fudbaler Crvene Zvezde, koji je poznat i po tome što je bio u vezi sa voditeljkom Dušicom Jakovljević, ima stan

Bez obzira na to što su Kija i Miloš kratko zajedno, njih dvoje su odlepili jedno za drugim, pa zato žele što pre da započnu zajednički život.

Hoće da je ženi
Kiji se zaljubila do ušiju, a i Miloš je odlepio za njom. Prokomentarisao je kako će mu ona biti žena

Izvor Hita

- Kija i Miloš su tek mesec dana u vezi, ali su se toliko zbližili da jedva čekaju da počnu život pod istim krovom. Kada je fudbaler pitao pevačicu da pređe kod njega, ona je prvo prasnula u smeh, jer je mislila da se šali. Međutim, posle toga su ozbiljno porazgovarali i ona je na kraju pristala - kaže dobro obavešten izvor rijaliti zvezdi, koji je insistirao na anonimnosti.

Naš sagovornik dodaje da Kija u početku nije bila sigurna da li je donela pravu odluku, jer je skoro kupila stan, ali je ipak odlučila da se preseli kod Miloša i proveri da li je on 'gospodin pravi':

Foto: Informer HIT

- Pristala je da ode na Dedinje, jer želi što pre da vidi da li mogu da funkcionišu udvoje. Ona nije u fazonu da treba 100 godina sa nekim da se zabavlja, pa tek onda da započne zajednički život. Sa Milošem joj je mnogo lepo, zaljubila se do ušiju, a i on je odlepio za njom. Čak je jednom kroz šalu prokomentarisao kako će mu Kija biti žena. Na to su se samo nasmejali i promenili temu. Ali ne bi me čudilo da završe zajedno, pošto su stvoreni jedno za drugo.

Mislila da je šala
Kada je fudbaler pitao pevačicu da pređe kod njega, ona je prvo prasnula u smeh, jer je mislila da se šali
Izvor Hita

Dimitrijević trenutno živi na relaciji Srbija - Francuska, ali planira da započne biznis u Beogradu kako bi što više vremena provodio sa svojom dragom.

- Miloš je započeo neke poslove u Parizu, ali sada hoće i ovde da otvori neki lokal, jer želi da se skrasi u Beogradu. Skroz je u fazonu da se smiri i u skorijoj budućnosti osnuje porodicu. I Kija ima te planove, tako da su se baš našli u pravo vreme - završava priču naš sagovornik.

Kockareva i Miloš su se upoznali pre mesec dana u Istanbulu preko zajedničkog prijatelja. Ona je tada bila otišla u Tursku na odmor, a u tom periodu se i Miloš tamo zatekao. Jedno veče ih je drug oboje pozvao u čuveni restoran "Nusret", koji posećuju svetske zvezde, i tako je počela ljubav.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija