• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/Informer.rs

02.08.2019

10:20

ANABELA POSTAVILA USLOVE MARKU: Plaćaj struju i dažbine ili zaboravi na Lunu!

Estrada

ANABELA POSTAVILA USLOVE MARKU: Plaćaj struju i dažbine ili zaboravi na Lunu!

Podeli vest

Luna Đogani rešila je da na sve načine pomiri majku Anabelu Atijas i svog dečka Marka Miljkovića, zbog čega će, da bi se dodvorio tašti, Miljković morati da plaća „Infostan“, struju i sve troškove blogerkinog stana u kojem se posle rijalitija skućio, saznaje „Alo!“

Kako tvrdi izvor blizak porodici Đogani, odnos Anabele i Marka sve je gori, zbog čega su zajedno doneli odluku da kao muškarac preuzme sve obaveze i dokaže da s Lunom nije iz koristi.

- Luna je već po izlasku iz rijalitija imala ozbiljnih problema s majkom zbog odluke da ostane s Markom. Nedelja za nedeljom, netrpeljivost između Anabele i njenog dečka bila je sve gora. Anabela se žestoko protivila tome da Luna i Marko započnu zajednički život, a kada je na sve to čula da njena ćerka dečku nije postavila nijedan uslov kada je prešao kod nje da živi, potpuno je odlepila. Pošto je podrazumevala da Marko plaća račune za struju, „Infostan“, internet i namirnice, malo je reći da je bila šokirana kada je Luni slučajno izletelo da ide do banke da poplaća sve što treba - priča izvor i otkriva da je u tom trenutku Atijaseva napravila ozbiljan problem i ćerki rekla da neće da čuje za nju.

Foto: Dejan Živančević

(FOTO) LUNA POKAZALA SAVRŠENOG MUŠKARCA, PA ŠOKIRALA SVE! Nije Marko, ali nije ni Sloba! MNOGI NE VERUJU!

- Čim je Luna rekla da ide da plati račune, njihov razgovor se pretvorio u pakao. Anabela je urlala na Luni i govorila je da je Markova nemarnost i izostanak osećaja da treba da plaća nešto u stanu jasan pokazatelj koliko je iskorišćava. Nazivala ju je glupačom, budalom i na kraju joj je rekla da više ne želi da čuje za nju dok je s Markom. Spustila joj je slušalicu i satima nije htela da se javi. Jadna Luna ju je sve vreme zvala, ali Anabela nije popuštala - navodi izvor i objašnjava da je Đoganijeva našla način da dođe do majke i nekako je odobrovolji.

- Urlanje majke i njeno spuštanje slušalice Luni je teško palo. Uplašila se da se da Anabela zaista neće želeti da čuje za nju, pošto je nedeljama pre toga njihov odnos bio u baš lošem stanju. Razgovarala je s Markom i na lep način mu je objasnila da njena majka ima pravo da se ljuti i da se donekle slaže s njom. Marko je sve saslušao, namazano tvrdio da je svakako planirao da daje deo novca, a zatim su otišli da poplaćaju sve što treba. Otišli su do pošte koja im je na dvadesetak metara od zgrade, a zatim su slikali svaku uplatnicu i fotke poslali Anabeli - kaže izvor i ističe da je Lunin plan upalio.

- Posle dvadesetak minuta otkako je Luna poslala majci fotografije uplatnica, Anabela ju je pozvala i smirenim tonom objasnila da joj misli najbolje i da želi da Luna bude pored nekog ko će brinuti o njoj kako zaslužuje. Tražila je da čuje Miljkovića prvi put posle dosta vremena i to je Lunu rasplakalo. Sada je sve okej, do sledećeg puta, kada će se Luna pred majkom izleteti i otkriti da u kući drži mušku sponzorušu koju mrzi da radi - zaključuje izvor za „Alo!“.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
1999

pre 4 godine

Ma nije mi jasnio sto Luna i dalje slusa anabelu,pa ona je majka zlo

Mima

pre 4 godine

Anabeja je potpuno u pravu,jer smo gledali mesecima kako Marko uzima od Lune za kocku cigarete,a njoj kupi jedno medeno srce kao da joj je kupio fabriku slatkisa Takovo.I sve to naravno za njene pare.

Milica Končar

pre 4 godine

ČOVEK JE PARAZIT, U PRAVU JE ANABELA ?

Mina

pre 4 godine

A kako vi prisluskujete sve te razgovore? Bez slike i snimka? Ne blamirajte se molim vas vi ste mi uvek bili najdrazi

Miljojka đevojka

pre 4 godine

Bolesna porodica.treba im stručna pomoć.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17