• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. SPASOJEVIĆ

07.08.2019

10:55

DAVID: Ana je u KREVETU DESETKA! Bivši fudbaler kuje ozbiljne planove sa popularnom starletom iz Ivanjice

Estrada

DAVID: Ana je u KREVETU DESETKA! Bivši fudbaler kuje ozbiljne planove sa popularnom starletom iz Ivanjice

Podeli vest

David Dragojević kaže da planira mnogo dece sa Anom Korać! Bivši fudbaler dospeo je na stub srama kad je verenicu Aleksandru Subotić zamenio popularnom starletom pred kamerama "Zadruge 2", ali je uprkos osudama njihova veza opstala i posle rijalitija

David ekskluzivno za Hit kaže da ne haje za loše komentare, te da planira brak i porodicu sa Anom.

Pohvalio starletino umeće
Ana je u krevetu desetka! Pored nje nikad ne bih poželeo drugu

David Dragojević

- Nas dvoje smo sve zaljubljeniji! Živimo zajedno i svakim danom nam je sve lepše. Ranije sam govorio da nikada ne bih živeo u Beogradu, ali ljubav čini čuda. Voleo bih da se venčamo i da imamo decu. Mnogo dece! Kad bi mi Ana sutra rekla da je trudna, bio bih presrećan - priča Dragojević.

Na komentare da Koraćeva živi na visokoj nozi i da neće moći da prati njen stil, te da će teško izdržavati nju, a kamoli decu, David odgovara:

- Vredan sam i sposoban. Uvek idem napred i željan sam uspeha. Ani nikada nisam pričao bajke, zna moj ceo život. Tačno je da ona troši gomilu para na garderobu. Takva je. Pokušavam malo da je kontrolišem. Razmišljam gde i kako da uložim novac koji smo zaradili u "Zadruzi". Imam neke ideje koje za sada ne bih otkrivao da se ne izjalove.

Brat Dejan mi je zamerio što sam ga lagao

David je presrećan što se nedavno pomirio sa bratom Dejanom Dragojevićem i njegovom suprugom Dalilom.

- Kad smo izašli iz "Zadruge", pozvao sam Dalilu. Nisam imao Dejanov broj, a nisam bio siguran ni da li bi mi se javio. Ana i ja smo otišli u Bosnu kod njih i satima razgovarali. Dva dana smo proveli zajedno. Posle su oni bili kod nas u Beogradu. Brat mi je zamerio što mu nisam rekao kad smo Aleksandra i ja u "Parovima" lagali da je trudna i da je pobacila zbog Dalile. Rekao mi je da sam mogao u poverenju da mu šapnem da je to priča za rijaliti - priča Dragojević.

On dodaje i da im je seks još bolji od kada su izašli iz Pinkovog rijalitija.

- Jedva sam čekao da izađemo iz "Zadruge" da na miru vodimo ljubav. Od kada su nam u rijalitiju zabranili da imamo paravane na tuš-kabini, nismo mogli da imamo seks. Sad napokon uživamo - priča Dragojević i naglašava da je starleta veoma strastvena:

- Ana je u krevetu desetka! Pored nje nikad ne bih poželeo drugu. Ostvarili smo sve svoje seksualne fantazije osim jedne. Želim da sa Anom odem u seks-šop. Da tamo kupimo neke igračke.

David, koji je dve godine proveo sa Subotićkom, smatra tu vezu najvećom greškom u životu.

- Sramota me je što sam bio sa njom. Sad kada vidim šta je sve izjavljivala za mene i moju majku Biljanu, koja joj je čuvala dete, gadi mi se! Moja najveća greška je to što nisam sa njom raskinuo na vreme - kaže David i dodaje:

- Aleksandra je pokušala da sebe predstavi kao žrtvu, ali nije uspela. Pričala je kako se zbog mene ugojila, a svi znaju da ja vodim računa o izgledu, da vežbam i zdravo se hranim. Kad sam je nagovarao da mi se pridruži u tome, nije htela. Takođe, lagala je da u "Zadruzi" nikad nismo pričali o raskidu. Izmislila je i da moj otac ne podržava vezu sa Anom.

On ističe da je u njihovom odnosu prvo nestalo strasti, a zatim i emocija.

- Vremenom sam počeo da uviđam njene loše osobine, ali nikada nismo živeli sami, pa je to bio spor proces. Uvek je tu bila moja mama. Da nije bilo tako, verujem da bih je ranije prozreo - objašnjava nekadašnji sportista.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
JaPaja

pre 4 godine

Fudbaler Hahahahahahahahahaha Fudbaler Hahahahahahahahahaha Fudbaler Hahahahahahahahahaha

boca

pre 4 godine

Ma nemoj mi reći.Nema loše p.... ima samo lošek k.... Eto tako stoje stvari.Svaka žena je desetka u krevetu ako znaš da je upališ i kresneš kako treba.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj! Osim toga, saopšteno je da će selektor A reprezentacije Dragan Stojković Piksi u subotu nakon utakmice Juventus - Milan održati sastanak sa fudbalerima ta dva tima Dušanom Vlahovićem, Filipom Kostićem, Lukom Jovićem i Jan Karlom Simićem!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija