• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir/informer.rs

08.08.2019

15:14

KAĆA ŽIVKOVIĆ RAZMIŠLJA O VANTELESNOJ OPLODNJI: Ne žali PARE, traži OCA u inostranstvu!

Estrada

KAĆA ŽIVKOVIĆ RAZMIŠLJA O VANTELESNOJ OPLODNJI: Ne žali PARE, traži OCA u inostranstvu!

Podeli vest

Katarina Živković već duže vreme želi da postane majka. Ona ovih dana uveliko posećuje ginekološko-akušerske klinike kako bi se raspitala o procesu vantelesne oplodnje uz donora

Katarina je dugo razmišljala o tom procesu i već neko vreme se intenzivno raspitivala, da bi pre nekoliko dana odlučila da poseti jednu beogradsku kliniku koja se time bavi.

-Oni su obavili sve potrebne analize hormona i pregleda da bi ustanovili njeno zdrastveno stanje i uskoro će dobiti rezultate. Ona se nada da će sve biti u redu i da će nakon toga moći da odabere kliniku iz Evrope. Sve ovo zahteva velike finansijske izdatke, ali ona ne žali novac-, kaže blizak Katarinin prijatelj.

(TVIN) KATARINA ŽIVKOVIĆ NE HAJE ZA BRAK! Udale su se gore i ružnije od mene, pa ću i ja!

S obzirom na to da Kaća već duže nema partnera, a da pažljivo bira s kim deli postelju, ona će i oca svog deteta potražiti u inostranstvu.

Foto: Informer

Tekst potpisa

-Želi da zna poreklo gena svog deteta, tako da će obaviti sve potrebene pretrage koje joj nude klinike iz inostranstva. Dobila je preporuku od prijateljice iz Kanade, koja je to uradila u Parizu. Kako je ranije kroz šalu govorila da bi volela da joj dete ima plave oči i prćast nos, sasvim je sigurno da su to karakteristike koje ima na svom spisku osobina- kroz smeh kaže izvor.

-To je intimna stvar i ne bih volela o svojim privatnim stvarima da govorim, posebno o tako osetiljivoj temi-, rekla je Katarina na ovu temu.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Tamara ana

pre 4 godine

Kakvog je ona momka izigrala-sad joj se sve vraca. Taj Bane Beogradjanin, lepotan, iskreno se zaljubio u nju, branio je od svih ( Farma 5). Naucio je manirima....ukusu, ona je bila devojka iz provincije. On je bio kao princ prema njoj. Zbog njega je i pobedila. Poklonio joj pesmu ,,ljubav,,.Decko sa stilom. Kad je sve to on za nju uradio ( a prvo je trcala za njim), ona ga je ostavila. Kad je zaradila i za stan, ona je posla sranputicom, zestoki momci i to. Bane se ozenio dobio dete, a ona sad nek radi vantelesnu....

Penziner

pre 4 godine

Kad pevaljku udare pre u glavu ...svasta padne na pamet... !!!! Kao da si ti pa genetski inferiorna zena ????!!!

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17