• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: svet

10.08.2019

08:17

ŠOK NA NOVOM BEOGRADU! Anabela izbacila Markove stvari iz Luninog stana? KOMŠIJE U ČUDU!

Estrada

ŠOK NA NOVOM BEOGRADU! Anabela izbacila Markove stvari iz Luninog stana? KOMŠIJE U ČUDU!

Podeli vest

Već neko vreme se šuška po prestoničkim kuloarima da pevačica Anabela Atijas "ne miriše" potencijalnog zeta, di džeja Marka Miljkovića, a sada je u javnost dospela šokantna priča

Kako piše magazin "Svet", dok Luna i Marko uživaju na odmoru u Egiptu, Anabela u Beogradu radi protiv njihove veze.

Naime, Anabela je izbacila Markove stvari iz Luninog stana, a oni o tome ništa ne znaju.

 - Luna i Marko su baš bili srećni zbog toga što će konačno moći malo da se opuste. Taman su rešili sve nesuglasice i konačno im je lepo zajedno, jedino što ni ne sanjaju šta se u Beogradu dešava. Anabela je doputovala pre nekoliko dana iz Grčke i odmah je otišla da izvidi kako stoj stvari u Luninom stanu i ono što je zatekla nije je nimao obradovalo. Luna i Marko su nerazdvojni i svaki trenutak provode zajedno, pa je logično da su i njegove stvari svuda po kući. Anabela svakako ne podržava tu vezu, pa kad je to videla užasno se razbesnela i počela da viče: "Neće to moći tako!", a onda je panično počela da skuplja Markove stvari i da ih gura u kese, koje je kasnije iznela ispred ulaznih vrata. Bukvalno je iselila Marka, ceo komšiluk se našao u čudu - navodi izvor magazina "Svet".

Foto: Printscreen (YouTube)

Anabelin bivši suprug, Gagi Đogani, šokiran je njenim postupkom i ističe da bi trebalo da potraži pomoć u psihijatrijskoj ustanovi.

 - Od Anabele me više ništa ne čudi. Ne znam zašto je uporno protiv Lunine veze sa Markom. Pogotovo sada kada su se napokon uskladili. Ko će njoj ući u mozak?! Siguran sam da će Luni u jednom momentu prekipeti, jeste joj majka i ima dosta uticaja, ali ovo je prevršilo svaku meru. Pitaću je kada je Lunči desetkuje... Ako je to stvarno tako, onda je ona za "Lazu", jednostavno da je neko veže i ne pušta. Ne razumem je nimalo, od početka podržavam Lunu u svemu, jer mi je njena sreća najbitnija. Kako Anabeli na prvom mestu nije sreća našeg deteta, kako bih to mogao da razumem? Iskreno se nadam da nije baš sve tako kao što izgleda i da je Anabela samo posremala stan, jer mi je neprihvatljivo sve ostalo -  rekao je Gagi za "Svet".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
suzananovitovic5

pre 4 godine

Nemojte pisati neistune nije fer. Luna neće ni fa demantujemjer je neiteresuje a i mi znamo šta je istina. Ostavite ih na miru več se stvarno preteruje.

Janko

pre 4 godine

Dosta više stim NIKOGOVIĆIMA. Ko su oni? Toliko ima pametne i vredne dece. Dece koji RADE! Ne dižu noge gde stignu!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!
Fudbal

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!

Sezona u evropskim klupskim takmičenjima ulazi u samu završnicu. Odigrani su svi revanš mečevi četvrtfinala u Ligi šampiona, Ligi Evrope i Ligi konferencija i poznati su svi polufinalni parovi. Ono što odmah privlači pažnju jeste da engleska Premijer liga u završnici kontinentalnih takmičenja ima samo jednog predstavnika! Iako važi za ligu u kojoj se igra najbolji fudbal, Englezi su ove sezone doživeli debakl! Postavlja se pitanje, da li je to samo izolovan incident ili nagoveštaj da u evropskom klupskom fudbalu duvaju neki novi vetrovi?

19.04.2024

13:44

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija