• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/informer.rs

13.08.2019

15:05

PRETI IM KAZNA OD 80.000 DINARA! Sud odlučio: Severina i Igor moraju da obrišu fotografije maloletnog Aleksandra sa društvenih mreža! IMAJU ROK OD OSAM DANA!

Estrada

PRETI IM KAZNA OD 80.000 DINARA! Sud odlučio: Severina i Igor moraju da obrišu fotografije maloletnog Aleksandra sa društvenih mreža! IMAJU ROK OD OSAM DANA!

Podeli vest

Opštinski građanski sud u Zagebu doneo je privremenu meru kojom se izriče da pevačica Severina Kojić i njen suprug Igor Kojić moraju da sa društvenih mreža izbrišu fotografije maloletnog Aleksandra Popovića kojeg je Severina Kojić dobila sa partnerom Milanom Popovićem. Zabrana se, inače, odnosi i na svaki javni vid eksponiranja

Odlukom Opšteg građanskog suda u Zagrebu, na zahtev Milana Popovićakoji želi da zaštiti prava na prvitnost svog maloletnog sina, Severina i Igor Kojić imaju osam dana da obrišu sve fotografije sa maloletnim Aleksandrom, a nakon toga ni jedno ni drugo više ne smeju da objavljuju pomenute fotogafije ni na jednoj društvenoj mreži, Instagramu ili Fejsbuku, što su do sada često činili.

Ova mera je privremena dok se ne okonča parnica između nekadašnjih partnera Severine Kojić i Milana Popovića koja je u toku.

MILAN POPOVIĆ OTKRIO ŠTA SE DESILO PRED RAZVOD SA SEVERINOM: Nisam verovao da neko toliko DUGO MOŽE DA GLUMI, a njoj će se LAŽI USKORO OBITI O GLAVU!

U slučaju da ne ispoštuje ovu odluku suda, Severina Kojić i Igor Kojić bi morali da plate kaznu od oko 80.000 dinara, a kazna će se, prema presudi, povećavati, i to za dvostruko, svaki sledeći put kad fotografija osvane na društvenim mrežama.

 

 

Ni Severina ni Igor ne smeju da objavljuju fotografije maloletnog Aleksandra posredstvom drugih osoba.

Mera se, osim na društene mreže, odnosi i na medije, odnosno novine i televiziju, javne skupove, kompjuterske sisteme ili na bilo koji drugi javni način eksponiranja koji je pristupačan velikom broju ljudi.

ISPOVEST SRPSKOG KRALJA BAKRA! Milan Popović otkrio DA LI SEVERINI NAMEŠTA PORNO-AFERE I KAKO JE ZARADIO PRVI MILION!

Inače, podsećamo da je Igoru Kojiću 2017. godine sud zabranio da objavljuje fotografije Severininog i Milanovog sina Aleksandra na društvenim mrežama, ali se on na to oglušio.

Igor Kojić je, naime, uprkos tadašnjoj zabrani nastavio da redovno objavljuje fotografije danas sedmogodišnjeg Aleksandra Popovića.

Podsećamo, ovo rešenje je doneto u najboljem interesu deteta. Milan Popović je tražio samostalno zastupanje svog maloletnog sina, što mu je sud i odobrio 2017, čime je doneta i privremena mera zabrane objavljivanja Aleksandrovih fotografija na javnim Fejsbuk i Instagram nalozima Igora Kojića, pošto je to protivno interesu deteta.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija