• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir/informer.rs

14.08.2019

10:53

(FOTO) SISE U PRVOM PLANU! Subotićka pokazala grudi, a onda se VIDELO I OVO!

Estrada

(FOTO) SISE U PRVOM PLANU! Subotićka pokazala grudi, a onda se VIDELO I OVO!

Podeli vest

Aleksandra Subotić, bivša učesnica Zadruge, još uživa na Crnogorskom primorju sa svojim dečkom Pecom i svakodnevno pratioce obaveštava o svom lagodnom životu

Rijaliti učesnica podelila je na Instagram fotografiju na kojoj su njene grudi u prvom planu. Budući da je samo pre deset dana imala operaciju, kada su joj uklonili silikone iz grudi, svi su primetili rez od operacije.

 

 

 

(FOTO) SUBOTIĆKA PRIZNALA: Peca u krevetu UME DA PRETERA!

Podsetimo, Aleksandra je dugo priželjkivala da smanji svoje petice, kako iz estetskih, tako i iz zdravstvenih razloga, budući da je imala ozbiljne bolove u kičmi zbog težine grudi.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija