• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. B.

17.08.2019

23:45

KOMPLETIRA SE SPISAK UČESNIKA ŠOU PROGRAMA! Kokićka, Edita i Kaja glavne zvezde u TLZP!

Estrada

KOMPLETIRA SE SPISAK UČESNIKA ŠOU PROGRAMA! Kokićka, Edita i Kaja glavne zvezde u TLZP!

Podeli vest

Ana Kokić, Edita Aradinović i Kaja Ostojić takmičiće se od jeseni u petoj sezoni muzičkog spektakla na TV Prva

Pop pevačice Ana Kokić, Edita Aradinović i Kaja Ostojić biće glavne zvezde pete sezone takmičenja "Tvoje lice zvuči poznato"! Popularni šou, u kojem poznate face pevaju i imitiraju, počinje da se prikazuje od sredine septembra na TV Prvoj.

Šansa za trijumf

Kako Informer saznaje, za sada su tri pevačice sigurne učesnice ovog programa, koji je humanitarnog karaktera. 

- Ana, Edita i Kaja su od početka bile prvi pik producenata za novu sezonu. Kokićka je svojim talentom oduševila i gledaoce i žiri i zasluženo pobedila u prvoj sezoni TLZP. Odlično se pokazala i Edita, pa su rešili da joj pruže još jednu šansu da trijumfuje - priča dobro obavešteni izvor Informera i dodaje:

Dosadašnji pobednici u TLZP

Prva sezona - Ana Kokić
Druga sezona - Bane Mojićević
Treća sezona - Danijel Kajmakoski
Četvrta sezona - Stevan Anđelković

- Slično stoje stvari i sa Kajom Ostojić. Ona toliko voli da peva i imitira da se stalno raspitivala kada će početi nova sezona TLZP. Neće joj biti nikakav problem da se iz Brisela privremeno preseli u Beograd, kako bi mogla da se u potpunosti posveti ovom takmičenju.

Spisak učesnika TLZP uveliko se kompletira i okupiće najuspešnije učesnike svih dosadašnjih sezona.

- Nova sezona će biti nešto na foru "Ol stars". Pošto je kroz ovaj šou prošlo dosta poznatih faca, koje su svojim nastupima oduševile gledaoce, producenti su doneli odluku da okupe samo one najbolje i puste ih da pokažu šta znaju i umeju - navodi naš sagovornik.

Kilibarda ponovo u ulozi voditeljke

Kako saznajemo, domaćica pete sezone TLZP biće Marija Kilibarda. Ona je i ranije vodila ovaj šou, pa ju je u toj ulozi nasledila koleginica Nina Seničar. Međutim, kako je manekenka trenutno na trudničkom bolovanju, producenti su rešili da je u novoj sezoni zameni Kilibarda. Ime muškog voditelja još uvek se drži u tajnosti.


Novi izazovi

Pored pobrojanih zvezda, produkcijska kuća "Imoušn" pregovara sa još nekim starim učesnicima.

- Na razgovor su pozvani još i Dragana Mićalović, Sara Jovanović, Goca Tržan, Željko Šašić i Nenad Knežević Knez. Svi oni su se sjajno snašli u zadacima u prethodnim sezonama, tako da će biti zanimljivo gledati ih u novim izazovima - objašnjava izvor našeg lista.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Živeo je za svoje sestre... bio je kum na svadbi nastradao na putu do kuće:  Tužna sudbina nastradalog suvozača kod Vlasotinca
Hronika

Živeo je za svoje sestre... bio je kum na svadbi nastradao na putu do kuće: Tužna sudbina nastradalog suvozača kod Vlasotinca

Nikola Ranđelović (31) iz Vlasotinca, suvozač u automobilu „reno megan“ kojim je upravljao G. K. (34), nastradao je u jezivoj saobraćajnoj nesreći koja se prekjuče dogodila u selu Gornje Zuniče, nedaleko od Knjaževca. Da priča bude još tužnija, on je nastradao nakon što se vraćao sa veselja na kome je bio kum jednom od najboljih prijatelja!

25.04.2024

12:37

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija