• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. K.

19.08.2019

23:19

(VIDEO) DUŠKO IZNENADIO JK, PEVAO JOJ NA ROĐENDANU: Reci mi šta želiš, sve ću da ti dam!

Estrada

(VIDEO) DUŠKO IZNENADIO JK, PEVAO JOJ NA ROĐENDANU: Reci mi šta želiš, sve ću da ti dam!

Podeli vest

Duško Tošić je iznenadio suprugu Jelenu Karleušu kad ju je na proslavi njenog 41. rođendana zamolio za ples uz pesmu "Koketa"!

Pevačica je u subotu uveče za porodicu i prijatelje upriličila slavlje u jednom beogradskom restoranu, gde je fudbaler otkrio supruzi da joj je naručio jahtu od čak 800.000 evra. Ako je suditi po tekstu pesme koju joj je pevušio, izgleda da se Duško na tom poklonu neće zaustaviti!
- Kad su se sa zvučnika čuli stihovi pesme "Koketa" Srđana Jula, supružnici su počeli da đuskaju na oduševljenje svih prisutnih, a naročito njihovih ćerkica Atine i Nike, koje su im se pridružile. Duško je s osmehom Jeleni pevušio stih tog hita: "Izazivaš vešto, koketa si, mrak, namiguješ brzo, tebe želi svak... Hoću samo tebe, za tebe samo znam, reci mi šta želiš, sve ću da ti dam" - priča izvor blizak bračnom paru, koji je bio na rođendanskoj proslavi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??

Објава коју дели JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) дана 18. Авг 2019. у 11:00 PDT

 

Pored Jeleninog oca Dragana i polubraće, slavlje su uveličale i brojne zvanice sa estrade. Među najveselijima bila je Dara Bubamara, a tu su bile i Ana Bekuta, Mira Škorić i bivša žene Ace Lukasa Sonja Vuksanović.
- Jeleni želim više smeha i snage. Hrabrosti ima, bori se kao lavica i dobro se nosi sa životnim problemima. Želim da joj prođu ova loša vremena i da joj od ovog rođendana krene sve nabolje - kaže Bekuta i dodaje da joj nije bilo lako da se odluči za poklon svojoj drugarici:
- Šta njoj kupiti kada sve ima?! Glava me je zabolela od razmišljanja. Konačno sam, posle dužeg vremena, našla neku sitnicu i nadam se da joj se se dopala.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??

Објава коју дели JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) дана 18. Авг 2019. у 11:00 PDT

 

"Versaće" torta na pet spratova

Foto: Informer DN

Rođendanska torta Jelene Karleuše bila je specijalno napravljena po pevačicinoj želji. Imala je pet spratova i bila je u znaku njenog omiljenog modnog brenda "Versaće". Bila je teška skoro 20 kilograma, a preko nje su se isticale dobro poznate šare i logo ovog italijanskog brenda. Torti su se najviše obradovale Atina i Nika, koje su je sekle zajedno sa svojom majkom.


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nikola

pre 4 godine

Ludilu nema kraja,od pevaca,pevacica,rijaliti nazovi zvezda,ko je sta kome rekao,porucio i izjavio a posao kojim se bave ne postoji.Postoje Versace torta pa ne mogu sebi doci od gluposti,ali poucno sada znam da i cika Djani mesi torte.Uzas...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!
Fudbal

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!

Sezona u evropskim klupskim takmičenjima ulazi u samu završnicu. Odigrani su svi revanš mečevi četvrtfinala u Ligi šampiona, Ligi Evrope i Ligi konferencija i poznati su svi polufinalni parovi. Ono što odmah privlači pažnju jeste da engleska Premijer liga u završnici kontinentalnih takmičenja ima samo jednog predstavnika! Iako važi za ligu u kojoj se igra najbolji fudbal, Englezi su ove sezone doživeli debakl! Postavlja se pitanje, da li je to samo izolovan incident ili nagoveštaj da u evropskom klupskom fudbalu duvaju neki novi vetrovi?

19.04.2024

13:44

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija